Bekaret testi

Kusura bakma ama güvenmiyor kimselere belli ki.
Bu da neden, herkezi kendisini gibi zanneder böyle insanlar, kesinlikle bak, bir sürü kızla beraber oldu ki, bu yüzden soruyor!

Böyle biri ile evlenmezdim sanırım. Bence çok aşağılayıcı bir şey nerde görülmüş böyle bi şey talep etmek. Gider o raporu alır, suratına fırlatır ve bir daha da yüzüne bakmazdım...ya da aileme haber verirdim ayrılma sebebimi de aileme açıklardım bir güzel benden bunu istedi diye...rapor istemesi sana güvenmediğini ve içten pazarlıklı olduğunu gösterir.

Siz bu herifle evlenin daha ne konular çıkacak burada yazmak için. Sevgisinden eminim demişsiniz ya birde, bence o kadar emin olmayın.

Bu raporu almanı kendine yakıştırıyorsan al o zaman ..
Biraz gurur....

bana olan sevgisinden kesinlikle eminim demişin ama bu adamın seni sevdiği yok sevgiyi bırak sana saygısı yok seven adam senden böyle bişey istemez kendini bu kadar küçük düşürme

gerçekten bu iğrenç insanla evlenmeyi mi düşünüyorsun sana bişey diyimmi çocuğu olur onada dna tetsi yaptırır ozavallı seni seven erkek müsvettesi. ay böyle rezillik görmedim sende hiç gurur onur yokmu koca buldum diye nasıl katlanıyorsun bu aşağılanmaya pes yani pesssssssssssssssss.....senin annen demi yok yuh diyorum yuhhhhhhh

hayır yani bir de raporumu alırım önüne fırlatırdım diyenler var,benim kızım böyle bir şey yapsa hakkımı haram ederdim, o çatala çıkmakla onurunu gururunu ezer insan,sanki parmağım kesildi de onun muayenesini oluyoruz.herifin tek lafı kafi demek ...hiç bişey ispatlamak zorunda değilim elin adamına.ayrıca kendim için de,çatır çatır da sevişirim istediğimle,beni isteyen gerzek olduğum gibi istesin,cehennemin dibine dek yolu var

Bu nedir ya nasıl böyle bişey istemeye cesaret ediliyo nasıl bu raddeye geliniyo ?
Hadi söyledi söz yetmiyo mu illa ki kanıt
Bu adam sizin hiç bi dediğinze inanmaz artık herşeyi kanıtlamanız gerek Allah yardım etsin ...

Bir kadın kendini böyle bir şeyi kabul edip de nasıl aşağılatır ? Bir kadınla mı birleştiriyor ömrünü bir zarla mı? Allahım bu ülkede bu kadınlar daha neler görecek ya? Millet çıktı aya biz !!??
Böyle bi adamla evlenmek mi? Aşkından eminmişsiniz ! Zara bağlı bi aşk !! Ben kusmaya gidiyorum !!!

O adamla evlen, cocuklariniz olsun kocan desin ki
"ben annenizle evlenirken doktora goturdum,
baktirdim ,temiz cikti evlendim,
,oglum sen de evlenirken böyle yap,
kizim sen de evlenirken doktora baktir da esnekse filan esini aklina bisey gelmesin,
hatta ben göturim seni doktora,"

BEKARET ÖNEMLI

BU TIP ADAMLAR IGRENC

TEST FILAN YAPTIRMA,

ADAMIN DA YÜZÜNE TÜKÜR YOLUNA GIT

Hadi o istedi de senin de tamam yeter ki sen rahat et deyip bunu kabullenmen daha korkunç. Sen nasıl emin olacaksın onun söylediklerinden? O da rapor alsın o zaman.Çok sinirlendim ya niye ezdiriyosunuz kendinizi bu kadar

Bayağı bilgili demek kac cesit zar varmis falan ey alllahim ya..evlenince görürsün neyin.nasil oldugunu sac mala mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…