Bekaret testi

Birini sevdiğinizde onun huyunu, suyunu, karakterini, davranışlarını, kişikiğini, dış görünüşünü, kendine has hareketlerini hereyini seversiniz, ama erkekler kız değilseniz bütün emeklerinizi, sizi siz yapan herşeyi, sevdiği herşeyi unutuyor, o kadar zar meraklısıysalar buyursunlar soğanla evlensinler, soğanda bol bol zar var.
Bence de evlilik beklenmeli evet ama dünyanın binbir türlü hali var insanların başlarına neler geliyor.

Ayrıca sana güvense raporu istemezdi, demek ki güvenmiyor ve emin olmak istiyor başka açıklaması yok bunun, eğer sana güvenseydi zaten ileride olası bir durumda 'demek seninki esnek' demesi gerekiyordu içi rahat bir şekilde, bunun için rapor istiyorsa sana güvenmiyor demektir :/

Kadin dogum uzmanlari devletteyse adli vaka olmadan -kolluk kuvvetleri ya da mahkeme karari- rapor yazmiyorlar artik bu vakalar namus cinayetlerine sebep oldugu icin. Ve bakip soylemesi de yasak. Dr un insiyatifine kalmis bir sey.

gerek var mi, bence cok utandirici. Evlenmeden once hepimiz bu konulari konustuk esimizle. Benim esim boyle bir istekle hayatta gelmedi. Hayatin boyunca o insanla sirt sirta uyuyacaksin onun beyanina guvenemiyorsan evliligin ne anlami var? Sahsen esimin gecmisi beni hic alakadar etmedi o bana sordu benim de alnim ak olarak yanitladim mesele orada kaldi taa ki dugune kadar.

Önce sende babandan olduğuna emin misin? Bende o konuda bir dal DNA alayım canım derdim, bu nasıl iş ve sen bunu nasıl kabul edersin, mide bulandırıcı ahlaksız adam

ayrılırdım kesinlikle ağzımdan cıkana inanmayıp kanıt isteyen biriyle dakka işim olmaz seninde olmasın daha yolun başındasın at başından direk çöpe terbiyesiz ya terbiyesizlik bu bigun hamileyken hastanedeyim kalabalık bi grup vardı kızın ailesi cocuk vs bunun için gelmişler kavga falan cıktı cok korkunçtu kızın durumu bakışları biri beni burdan kurtarsın dercesineydi aşağılama bu birini resmen ya cok korkunç yaptırma o testi kesinlikle

Şaşkınım , hemde çok aslında bazı itinayla sevılmos kelimelerin Arkasına sığınarak yapılan terbiyesizlikten başka birşey değil afedersinizde Hersey baştan yanlıs tabı bu benm kendı düşüncem lütfen bu durumu gözardı etmeyin

Acaba arkadaş ne yaptı,merak ettim..aslında konu sahibine çok yüklenilmiş, oda ne yapsin..bir gelecek düşünmediğine inaniyorum fakat o bi ders vermek istemiş ama yanlįş yol seçmiş.Çok aşşalayıcı ve o küçücük beyniyle bide senaryo yazmış ,yok esnek mesnek diye...Ve böyle erkeklerin saf temiz kızlarada denk geldiğine sonuna kadar katılıyorum..etrafımda o kadar kişiyle yatan kalkan insam var el üstünde tutuluyor..Neymis efendim: Onlar en azından yaptıklarının arkasındaymışta, diğer bayanlar her b... yeyip namuslu ayağına yatıyormuş..Allahından bulsunlar..Inşallah birlikteliğin devam etmiyordur o kişiyle

Hadi simdi ispatlayacak delilin var ama evlendikten sonra nasil guvenicek sana onu sor bence. Ey Allahim ne sacma

bencede saygısızlık onu yaptırsa ne yaptımasa ne bakıre olup yapanda var hem bu kadar suphecılık guvenmemekte psıkojık sorun sıden cekınmemesı de garıp ınsan korkar soylemez

Mademki aldiktan sonra ne yapacağını soruyorsun dürüp büküp "Al sana bekaret raporu"bu raporla mutluluklar dilerim,deyip kaybolurdum.Ama bu raporu almadan önce benim doktora gidecek cesaretim var seninde varsa sende bana bi rapor getir derdim.

Benim eşimde çok Önem veriyordu ama hiç Şüphe duymadı benden. Şüphe duyulacak birşeyim de yoktu çok şükür. Bence olmaz bu iş nişanlının isteği sineye çekilecek cinsten değil

Ya karı kzıın peşinden ayrılmaz bizim ülkenin erkeği ama evleninceellenmekmiş istemez. Varmı böyle bişey ya. Bende deki ona. Oooooo ben yapsamda çocuğum olana kadar bakireyim. Hem bir orasımı namus arkadaş. Valla canım eski kafam olsa belki ispatlama derdine düşerdim ki emin ol bunu ailesi istiyordur. Bazı aileler istiyoRmuş öyle duydum. Ben senin yerinde olsam kusura bakma veremem. Esnek bile olsa bunu O gün gelince öğrenirsin. Çok ayıp bir istek yaaa((

erkekler bu bekarete hani çok önem veriyorlar ya,hani benden önce başkasıyla beraber olmuşmu diye,hadi bunu anladık diyelim benim asıl merak ettiğim evlendikten sonra ne oluyor,kadın ya gidip başkasıyla ilişkiye girerse o zaman bekaretin anlamı ne?yok yani laf sokmak yada muhalefet olmak için değil bu sorum,beyni öyle çalışan bir kadını evlendikten sonra nasıl garanti altına alacak ki?
ayrıca bu bekaret denen şey madem namus sembolü;totoyla ağıza da gerekmezmiydi!

Benim de anlamadığım şey var, şikayet ediliyor ya işte istediğiyle beraber olanlar ama yaptığının arkasında duranlar el üstünde tutuluyor diye, ee tabi el üstünde tutulur bazısı sadece bekaret arar, bazısı sadece dürüstlük, adam aradığı şeyi dürüstünü bulunca neden el üstünde tutmasın yani? Bekaret arayan el üstünde tutuyosa bakire ol, ötekiler gibi olmak istiyorsan öteki adamları bul. Sanki tutan var

öfff boşver ya yıllardır kimse bu ülkede bu sorunu çözememiş,bence biz de hiç uğraşmayalım,hep bir tutarsızlık hep bir mantıksızlık.
birde kabul edelim ikiyüzlü bir milletiz;şimdi bu ağır abiler hep bizlerde bekaret arıyorlar ama nedense olga,sasha,julia falan görünce gidip evleniyorlar,eee hani bekaret sizin için önemliydi.

Çok açık ve net konuşuyorum bekarete önem veren erkekle asla işim olmaz. Ya afedersin ama 2 dikişe bakıyor hooop bakire oluyorsun. Bunu yapan arkadaşım hatta akrabam var. Ben yaparmıydım asla. Kadını direk olarak eşya gibi görmek bu. Daha önce bir konuda anlattım. 2 iyi arkadaşım vardı, birisi bakire diğeri değil, o bakire olan diğerini hep ayıplardı ikisi de evlendi. Bakire olan ne yazık ki meme kanserine yakalandı ve kocası onu terketti. Memesiz kadın istemem diye. Onun kocasıda bekarete önem veriyordu. Açık açık sormuş hatta ona. Ben ona o zamandan demiştim bu adamla evlenme diye 6 yıl sonra kocası kapının önüne koydu. Adamın beyni orasındaysa böyle örneklerde olabiliyor.

Bi tanıdığımızın gerdekte kan olmamış kocası gece babasına bırakmış kız yalvarmış doktora gotur inanmıyosan diye adam inanmamış. Babası ınanmış kızına sahip çıkmış kız geri donmedi kocasına. Bu kız daha 20 yaşında kuçuk bi yerde buyumuş o bile cesaret etti ezdirmedi kendini gerisini sen duşun.

Desteklemiyorum bu tavrınızı bu nedenle hukuka uygun olarak hareket etmenin yolunu yazmaktan vazgeçtim. Dava açmaya hakim ya da savcı kararına gerek yok aslında.. neyse.Keşke siz de bu hakarete ortam olmasanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…