Bekaret testi

O kendisi senden bunu isterken kendiside bakirim diyebiliyor mu bu ne iğrenç bir tavırdır bunu atanda konuşabilirsin ama doktor raporu da istemek neymiş sana hakaret bi kere

nısanlının yaptıgı rezıllık senın yaptıgın daha buyuk rezıllık.bu kadar olmaz yaa.bı ınsan kendını nasıl bu kadar kucultur anlamıyorum.hıc tavır falan yapma bellı kı sende aynı kafadansın.kımseye akıl sormanada gerek yok bence zaten senın ıcın normaal bı durumkı kabul etmıssın.alın raporu evlılık cuzdanınızın ıcıne koyun omur boyu mutlu olun ne dıyeyım

aralık ayına ait konu hortlamış...acaba bekaret raporu aldı mı konu sahibi...evlendi mi ne yaptı
madem o bekaret raporu istiyor, erkek arkadaşından "cinsel yolla bulaşan hastalığı yoktur" diye rapor istesin o da
çok büyük hakaret ve ayrılma sebebi, onun yerinde olsam aileme haberdar ederdim durumdan...zaten savcılık istemediği sürece oyle bir rapor da yok, adli vaka olacak
sözlü olarak da 3 şahıslara bilgi verilmez talebi halinde sadece kadına söylenir.

Son düzenleme:
Burda okumuştum biri yazmıştı kızda ispatlamak için birlikte olmuştu sevgilisiyle sonra ayrilmislardi kız ne yapacağını soruyordu . dikkat et böyle bir vaka olmasin

Güvenen erkek o kanı görme gereği bile duymaz. Eşimden biliyorum. Görmedi. Bende göstermedim. Kan olduğu halde. Sana bu kadar güveniyorsa kan görmeyince ne olacak hani güveniyordu.

konu sahibi ne yaptın, hala o adamla birlikte misin? evlendiniz mi? son durumlar nedir?

Sen de ondan bakirlik raporu iste ! Düşünsene senin bekaretin mahkeme salonlarına taşınacak Bu rezilliğe boyun eğeceğine yolver gitsin

Ne güzel yazmışsın aynen sende ondan hıv testi iste bakalım aids varmı yokmu yada cinsel yolla bulaşan hastalığı !! Kurnaz geçinen adamlar topluluğu işte

İnandın mi buna o raporu al suratına fırlat daha evlenmeden güvenmiyor sana apaçık belli

senin sözüne itimat etmeyen bir eşin olacak.
sen de bunu kabul ediyorsun.

neden bu şekilde seni şekillendirmesine izin veriyorsun?

sen de ondan iste o zaman..

hey allahım sen aklımı koru

senin sözüne itimat etmeyen bir eşin olacak.
sen de bunu kabul ediyorsun.

neden bu şekilde seni şekillendirmesine izin veriyorsun?

sen de ondan iste o zaman..

hey allahım sen aklımı koru

İşin en ilginç yanı adamın bunu istemesi değil sizin gayet normal karşılayıp peki demeniz!!!
Herhalde bakire olduğunuz için gurur duyup bunu ispatlamak istediniz ki bu tepkiyi verdiniz?
Bir de bu tepkiyi veren ne diye buraya konu açıp peki şimdi napacam der?
Yapmışsınız yapacağınızı zaten paşa paşa gidip raporunuzu alın işte..

Ailen suphe etse ve dr.a goturmek istese kendini yirtardin burda nasil isterler diye eminim.Ama koca adayi isteyince "peki" olur hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…