Bekaret testi

Sokakta kendi halinde yürüyen kız görse aklını kaybedecek abaza gelmiş burada ahkam kesiyor. Hoşt! Sen kimi tehdit ediyorsun?

Bir kadın evlilik dışı ilişki yaşarsa çocuğuna nasıl yapma diyebilir?

Nisanlin kafayi iyice siyirmis anlasilan.. seni asagilamis resmen kendini ne zannediyor acaba dengesiz .. manyakmidir nedir .. siz neden boyle birseye tepki gostermiyorsunuz anlamis degilim.. bekaret testini alsinda basina calsin geri zekali..

Bir kadinin evlilik disi iliski yasadigi takdirde cocuguna yapma diyecegini nereden cikardiniz?

:) Ne diyeyim çocuğunuz ilişkisi sizi ilgilendirir ama ben kendi fikrimi söylerim hani Müslümanız yada kendimiz kandırırız mı desem

:) Ne diyeyim çocuğunuz ilişkisi sizi ilgilendirir ama ben kendi fikrimi söylerim hani Müslümanız yada kendimiz kandırırız mı desem

Musluman oldugumu nereden cikardiniz? :)
Turkce konusan, Turkiye' de yasayan herkesi Musluman sanma dusuncesini anlayamiyorum.

Herkes cocugunu istedigi gibi yetistirsin ama mumkunse sadece kendi cocuklarimiz uzerinde soz sahibi olalim, kimseye karismayalim.

Bak canım ben kendi yorumu yaparım sende kendinin kini bildiğin üzere Türkiye insanların %98 müslümandır

Kimilerinden de beyni vardır ve kullanıyodur raporu istemek lazım...ne zarmış arkadaş yıl olmuş 2015 hala işlevi aslında çok farklı olan bi zarın peşindeyiz. Bi yolu olsa da zar olmadan dünyaya gelsek, eli şeyinden beri gelmeyenleri germiş bizim bacak aramız. Hep diyorum bu erkeklerin %90ı şey beyinli başka bi halt yok o fındık beyinlerinde

Sen resmen o adama inanarak kendini kandiriyosun esnek olursa filan hikaye adam resmen senin sozune guvenmeyip doktordan duymak istiyor buda ne demek biliyomusun bu adamla bir 9mur gecmez adam senin sozunu dikkate almayip kim ne derse o tarafa kaycak sen surekli kendini dogru soyledigini ispatlamak zorunda kalcaksin biliyorum seviyosun adami ama bi omru zehir etmektense ayril elbet alisirsin bu adamdan bi yol olmaz duygusal bakip devam etme sonu olmaz bu isin

Vay be bu konuyu hatirliyorum hamileydim daha simdi oglum 6aylik oldu zaman cbk geciyor.

bu ahmette kim yav erkeklerinde namusu var dogrudur ozaman onlar niye korumuyor namusunu. Kizlarin evlenmeden once bisey yapmalari onlari ilgilendirir. Seven herzaman sever arkadas. bellki kiz evlenmeden once bsy yapmadigi halde kanamiyor ozaman nolcak takilmayin soyle seylere baylar takilmayin.

bekaret testi anne veya babanın izniyle alınıyor bildiğim kadarıyla mahkemeye falan gerek yok. bence git testi yaptır eline ver ve ona yol ver. sen sana güvendiğini saniyorsun. ama bu sadece iğrençlik

inanılır gibi değil bana güvenmeyen defolsun gitsin derim ben bide gidip kanıtlayacakmısın yapma arkadaşım

Testi yaptır, eline ver, sonra da sana testinle birlikte mutluluklar dilerim de geç git. Nasıl insanlar var yahu.

Çok saçma .... Ben senin yerinde olsam çoktan yol verirdim. Bana güvenmeyen insanla hayatımı asla paylasamam. Ayrıca Aşk ve Sevgi sadece bir zar demek değildir. Seven insan her koşulda sever. Ve sevdiğine koşulsuz şartsız güvenir. Bu gün sana bunu diyen yarın evlendiğinde çok farklı şeylerde söyleyebilir bundan emin ol canım.

Sok oldum şuan kendini akıllı sanan adamın tavrına!! Anlıyprum sen ıspat edip snr ceza vermek istiyorsun ama snr tepki verdiginde "ben senden şuphe etmedim ki esnekse die bilmem ne " geveleyecek oysaki söyledigi sey cok sacma. Sen ıspat edeceksin ama snr kendi psikolojinide bir düsün oraya gideceksn bunlar basında dr bakacak ona rapor verecek kaldırabilecek misin? Bence acık acık düsüncelerini yüzüne söyle ayıp ettiginide söyle yol ver gitsin evlendikten snr da bu şüpheci hareketlerde bulunacak ztn senin canını sıkacak hayatını zorlastırma arkadasım

Arkadaşlar konu eski konu sahibi 1 yıldır siteye uğramamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…