Bekaret testi

Bu konuya yazdığım cevabı bulamıyorum!
bunu kk da ikinci kez yaşıyorum kasıtlı mı siliniyor yoksa bir kk da bir problem mi var?
O okypete

yok yani tekrar yazmaya üşendim :)
geri getirim mesajımı

yok artık! öyle saçma şey mi olur saygısızlığa bak ne demek doktor kontrolü ya daha aşağılayıcı birşey olamaz. kimi ne ilgilendirir kadını zar parçasından ibaret gören biriyle evlenilir mi
ayrıca sözüne güvenmeyip kanıt isteyen erkekle ömür mü geçer her lafın için rapor mu vereceksin?

Cok ama cok igrenc bir durum....
Bence kadina yapilan en buyuk hakaret..
Yerinde olsam hic bisey olmamis gibi yapsr giderdim o raporu onun suratina firlatir yuzune tukurup kicina tekmeyi basardim!!!!

senin bu koca adayın oral seks anal seks vs gibi durumları bilmiyor heralde . kızlık zarı yerinde olan şimdi bakire mi sayılıyor .nerden bilecek başka şeyler yaşamadığını ?doktor onuda mı görüyormuş bakınca .
sana güvenmiyorsa niye senle bilikte ?bence kendine bunu yapma çok çirkin birşey bu . ne demek ya ?ayıp bir kere . doktora ne diyeceksiniz sevgilim bana güvenmiyor ropor mu istiyorum diyeceksiniz ?

Seni gerçekten sevseydi seninle her durumda evlenirdi

Ahmeet geri dön Ahmet çok pişmanııım. Ahmeeğğtt

yok yok siz onunla evlenin ben asla ayrılın demem çünkü ikinizin de kafa yapısı aynı. İkiniz de dar görüşlülükte bayağı ileridesiniz. O mal muamelesi yapsın siz de sevgisinden asla şüphem yooooookkkk deyin. Evlenin siz ama nolur çoğalmayın!

Sen bu adamla gidip evlenecek misin yorumlari okuyamadim umarim 50 sayfada adamdan ayrildigini yazmissindir. Umarim.

Doktoru kabul etmişsiniz bu süreçten sonra raporu yüzüne çarpıp bir süre onu terk edip surundururdum ama bunu sadece siz bu durumu makul gördüğünüz için dedim ben olsam terk ederdim

Konu sahibi ne yaptık anlat hele.ayrıldın mı,devam mı ettin,o testi yapmadın umarım.kendini bu kadar düşürmedin umarım.güvenmiyorsa defolsun gitsin..

Kızlar konu sahibi 8 aydır foruma girmiyor.
Konu eski konu.
Sakin.

Reactions: K_G
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…