- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 658
- 38
Konu niye açıldı?
evlendigimizde esnek bir durum olusursa kanama olmadiginda en azindan hiç bir düsünceye kapilmamis olurum dedi.
Benim yazdığımla bunun ne alakası var? Ayrıca gerekli cevabı @redvelvetcupcake çok güzel vermiş. Ben o kadar nazik olmazdım. Harfi harfine katılıyorum "canım".
O oranı neye göre verdiniz? Burda anket yapsak çok farklı çıkar sonuç.
Kimligini ters çevirip sol üst köşeye bak ne yazıyor
Dini :islam yazar kimisinde hristiyan veya yahudi ama kalplerdekini Allah bilir orası ayrı
Canım benim dediğim bir kadın evlilik dışı ilişkiyi normal görüyorsa her önüne gelenle ilişki yaşıyorsa kızı nasıl yetişir sence .
Lafım pişman olanlara değil.
Bu yazdıklarım kendi fikirlerim ve her zaman bence diye başlıyorum mesajlarıma
Evlilik dışı ilişki yaşamak her önüne gelenle yatmak demek değildir. Sevgilinle bazı güzel paylaşımlarda bulunmaktır :) sonuçta ben evlenmediğim adamla 10 yıldır beraberimdir ve 10 yıldır onunla sevişiyorumdur. Evlilik dışı ilişkiyle bazı şeyleri karıştırıyorsun.
Ben evlilik dışı ilişki yaşasam da yaşamasam da kızıma vereceğim tek öğüt hayatta hiç kimseye vajinanın hesabını verme olur. Bakire olsa da olmasa da bu bir kadının özelidir. Hiçbir zaman bekaretin yüzünden gururlanma bakire olmadığın için de kendini değersiz hissetme derim kızıma. Yaşayıp yaşamayacakları onun hayat görüşüyle ilgilidir.
Benimki boş ama islam yazan çoğu arkadaşım da ateist deist agnostic budist vb. O yüzden kimlikle yapılan istatistiklere güvenmeyin.
Şöyle söyliyim iyi anla sevgilin yada herhangi biri evlilik dışıdır yaşan ilişki
Söylediğin fikirler bana göre hayal benim vereceğim öğüt ise kızım kim neder ne düşür değil sen sabret olur.
Gerçekten Allah için seven biri sabreder çünkü
Peki tamam sabretsin tabi. Kızınız çok güzel yetişti terbiyeli akıllı uslu, Erkeklerle genelde mesafeli ilişkisi olan işinde gücünde 25 yaşında bir genç kadın oldu diyelim.
Hödüğün tekiyle tanıştırıldı aile büyükleri tarafından. Adam buna dedi ki evlenmek istiyorum seninle ama garantiye alalım işi doktora gidip bekaret testi alalım. Siz kızınızı bu muameleye layık görür müsünüz? Hödüğün tekine bekaretini kanıtlamak için o soğuk sandalyeye oturmasına izin verir misiniz?
Ben işte bundan bahsediyorum. Hayatta hepimiz tercihlermize göre yaşarız. Kimi önem verir bekarete kimi vermez. Ama erkeklern bizi bu şekilde alçaltmasına izin vermememiz lazım.
Benim kızıma bu lafı söyleyecek adamı ben doğduğuna pişman ederdim.
Bir de "bana olan sevgisinden eminim" demişsin. Böyle sevgi mi olur? Gerçekten sevse senin verdiğin söze inanır asla teste gerek duymazdı.
Bacım söyle söyliyim konuyu sonlandıralım.
Kim tanışma esnasında gerçek yüzünü gösterir?
Sevgili oldu flört olayına girdin diyelim sanıyormsun gerçek karakterini ortaya koyacak bunun için 2 3 yıl flört etmeye gerek yok.
Evet evlilik bir gerçekse boşanmada hayatın bir gerçegidir .
Sırtını Allah yaslarsın gerisini düşünmezsin su akar yolunu bulur
Yani araştırırsın bakarsın ailesini tanırsın üç aşagı beş yukarı bir sonuca ulaşırsın. 2 3 yıl bekle boştur.
Ama sizin dediniz gibi her haltı yiyip hiç bir sonuca ulaşmazsa erkek sıyrılır kadın pişmanlıkların acının ortasında kalır.
Yok bambaşka bir şey dediniz şimdi. Tartışmıyoruz ki sohbet ediyoruz. Bir erkek kızınıza bekaret testi yaptırmak isterse bunu kabullenir misiniz? Yoksa hakaret olarak mı algılarsınız? Kızınızı ellerinizle o sandalyeye oturtup bacaklaırnı doktora açtırır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?