Bekaret testi

Bekaret onun için önemlidir anlarım bakire misin diye sormasını da anlarım da cevabını aldıktan sonra rapor al demesi asla anlamam, lafımın hükmü yoksa ne işim olur o ilişkide, hadi ben rapor aldım bakireyim, bende erkek bakir olsun istiyorum onun için nasıl bir test isticem nasıl anlıcam, ya da bakireyim çünkü anal ve oral yaptım bunca zaman, bakire raporunun ne hükmü olacak

Özetle anlatmaya çalıştığım şu, sorarsın cevabını alırsın peki der susarsın, işine gelmiyorsa o ilişkiyi bitirirsin, zaten lafına itibar etmediğin kişinin sevgilin eşin vs olmasına gerek.yok

böyle bir adamla evlenerek gururunuzu ayaklar altına mı alacaksınız? kendisi kimlerle ne yaşamış hesabını verebiliyor mu acaba? erkeğin de namusu vardır unutmayalım.

Doktor ise sıkıntı yok tecavüzcü değil sonuçta normal bir muayene olsa yapmıycak mı aynı şeyi?
Nasi yani siz bir anne olarak elin herifine bseyler kanitlamak icin kizinizi o catala yatirip bekaret muayenesi yaptirirsiniz oylemi.kendi cocugunuzun bu derece assagilanmasina izin verirsiniz ..ben bi kiz annesiyim ve boyle dusunmenize inanamadm acikcasi

Evlenmeden önce muayene olan çok kişi duydum bekaret için değil ama sorun değil bence

Evlenmeden önce muayene olan çok kişi duydum bekaret için değil ama sorun değil bence

Muayene olmak benim inisiyatifimde olacak başkasının buyurması ile aynı şey mi, ayrıca muayene benim için faydalı ve yapılması gereken birsey benim yararıma, her kadın senede bir kez smear vermeli mesela,rapor almanın faydası ne

Doktora bunu söylemek bile utanç verici, evleneceğim adam bana inanmadı vajinal.yoldan ilişkiye gormedigimi ispatlamaya geldim mi denecek

Valla bsey diyemiyorum..bekaret kontrolu raporu bi kadina yapilabilicek en buyuk hakarettir bana gore..bunu bi kadin olarak onaylamaniz heleki kendi evladiniz icin olabilir sorun yok demeniz bana cok garip geldi....

Sorun muayene degil ki.. Kist olur baska bisey olur en once ben annesi olarak gotururum. Ya da basina kotu bisey gelir yine ben gotururum..
Ama elin adamina kizimin bakire oldugunu kanitlamak icin goturmem! Ne sacma bi dusunce bu ya.
O adam o raporu degil kizimin tirnagini bile bi daha goremez!

Eyer karşıdaki kişi buna önem veriyorsa ilişkinin başındada söylemişse normal

Eyer karşıdaki kişi buna önem veriyorsa ilişkinin başındada söylemişse normal

Karşıdaki kişi sizin kızınızın "bakireyim" lafına inanmıyorsa kızmaz mısınız?

Sen benim kızımı neyle itham ediyorsun diye çıkışmaz mısınız adama?

O raporla kızınızın daha çok mu değer göreceğini düşünüyorsunuz. Dikkat edin de tersi olmasın annesini bile inandıramayan kız durumuna düşmesin adamın gözünde.

Yasınız kac bilmiyorumda kackere burda kızlık zarı dikimi ile ilgili konu açıldı .
Karşındakini o kadar çok aptal yerine koydularki sonuç bu.
Komşum hemşire bana dediği şu o kadar çok kişi kızlık zarı diktirmeye geliyorki midem bulanıyor artık bu insanlardan çünkü karşısındakini kandırıyor salak yerine koyuyorlar madem yaptın birşey arkasında dur

ben ılk geceden cok korkuyordum artık kafama okadar takmısım kı
annemın ısrarla bırsey yok korkma demesıne ragmen resmen dugunden vazgecıcektım oderece
dugunumden bı gun once esıme bunu soyledım cok korkuyorum doktora gıdelım zarıma baksın belkı kalındır falan
bana cok kızdı
ya kanamazsa ya cok kanarsa dedım
cok kanarsa doktora gıdeerız dedı
yınede cok ısrar ettım anneme soyledım bukadar korkuyosun madem rahatlıcaksan artık esın o senın bırlıkte gıdın doktora bılgı alın korktugun bosa cıkacak gor dedı
doktora gıttım muayene ettı canımı okadar yaktı ve okadar kotu davrandı kı sankı bakıre degılmısım de bakıreymısım gıbı esıme kanıtlamaya calıscakmısım gıbı
doktor buraya sov yapmayamı geldınız anlamadım zarında gayet normal bunca kadın ölmedı ya dedı tersledı gonderdı
aglaya aglaya cıktım ve esım ben sana demedımmı ne gerek vardı doktora dıye bana kızdı
namus dedıgın sey bı zar kadar basıt olsaydı keske dedı
zar ineklerde bıle var ne bukadar buyutuyosun dedı
netıcesınde ılk 6 ayım vajınısmusla gectı
zarım kalın ve septalıymıs o gerızekalı doktor gayet normal dıyerek nereme baktı bılmıyorum !

nıye anlattım bunu onu soylıyım
bu konuyu gorunce aklıma o gun geldı ve ılgınc olanı bunu benım talep etmem erkegın karsı cıkmasıydı
sızde erkegın boyle bırsey ıstemeye cesaret etmesıne coook sasırdım
konu acılalı baya olmus ama umarım hersey yolundadır

yaş 30a dayanmış evli barklı insanlarız. Romantik hayaller peşinde değiliz yani.

Karşısındakini salak yerine koyacak olan her türlü koyar.

Benim tek diyeceğim siz çocuğunuza inanmak zorundasınız annesi olarak. Dürüst yetiştirdiğiniz kızınıza inanacaksınız başka yolu yok. Kimsenin de ona yalancı demesine izin vermeyeceksiniz.

Konunun başını okurken kesin vajinismus olmuştur dedim ve öyle çıktı :)

Yasim 27 evliyim ve kocamdan baska kimseyle iliskiye girmedim kocamda asla bana bunu sormadi. . Benden bekaret testi isteseydi asla evlenmezdim. Bana guvenmeyen insana neden ne icin rapor vereyim ve evleneyim?
Sizin simdiye kadar yaptiginiz tum yorumlariniz ile anladigim kadariyla dusunceniz bana cok ters

ben kızlık zarı dıkımıne karsı degılım
cunku tek yonlu bakmıyorum
tecavuze ugramıs olabılır
kucukken bılmemıs kendıne zarar vermıs olabılır
amelıyat olmus ve zarı bozulmus olabılır
bu kısının kendı tercıhıdır
kendı gunahı sevabıdır kımse mıdemı bulandırıyorlar dıyemez
kızın zarını dıktırmesınden daha onemlı seyler var hayatda
ben bakıre olmasına ragmen kanaması olmadı dıye ıkı taraf tum aılelerın toplanıp karar verdıklerını bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…