- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
ben kızlık zarı dıkımıne karsı degılım
cunku tek yonlu bakmıyorum
tecavuze ugramıs olabılır
kucukken bılmemıs kendıne zarar vermıs olabılır
amelıyat olmus ve zarı bozulmus olabılır
bu kısının kendı tercıhıdır
kendı gunahı sevabıdır kımse mıdemı bulandırıyorlar dıyemez
kızın zarını dıktırmesınden daha onemlı seyler var hayatda
ben bakıre olmasına ragmen kanaması olmadı dıye ıkı taraf tum aılelerın toplanıp karar verdıklerını bılıyorum
2014 konusu hortlarsa olacagi budurbi susun beeee
ammaa konuştunuz,geç oldu hadi evinize
tecavuze ugramıs bı kadının evlenınce herseyı oldugu gıbı yasamasına hakkı yokmuTecavüze uğrarsanız diktirmeye gerek var mı?
Yuhh bunu da ilk defa duyuyorumtecavuze ugramıs bı kadının evlenınce herseyı oldugu gıbı yasamasına hakkı yokmu
ıstemeyerek elınden gıtmıs bı durumu bence yasamak ısteyebılır ?
kımsenın zarına kımsenın karısma hakkı yokkı ısterse 10 kere dıktırsın
kocasına fantezı olsun dıye evlılık yıldonumunde dıktırenler var yahu
valla ben yasadıgım vajınısmustan sonra dunyaları verseler dıktırmemYuhh bunu da ilk defa duyuyorum
ne kadar dikilirse dikilsin orjinali gibi olacagini sanmiyorum nasil yapiyolar bunu kendilerine sirf kocalari icin
tecavuze ugramıs bı kadının evlenınce herseyı oldugu gıbı yasamasına hakkı yokmu
Canım benim dediğim bir kadın evlilik dışı ilişkiyi normal görüyorsa her önüne gelenle ilişki yaşıyorsa kızı nasıl yetişir sence .
Lafım pişman olanlara değil.
Bu yazdıklarım kendi fikirlerim ve her zaman bence diye başlıyorum mesajlarıma
her onune gelen le yasadıgını bılemezsınız kı kımsenın ?Dediğimi yanlış anladın .
Bana göre her önüne gelip saf ayagına yatan kişi şrfsizdir.
Ama tecavüze uğrayan kişi ise kendi isteği dışında olmuştur bir kusur değil ve saklanması gereksiz vicdanlı herkişi böyle düşüür
Zar diktirilmesi konusunda bir düşüncem yok. Keşke gerek duyulan bir toplumda yaşamasaydık. Ben diktirmem çünkü zara takacak bir insanla zaten hiçbir ortak yanım olamaz.tecavuze ugramıs bı kadının evlenınce herseyı oldugu gıbı yasamasına hakkı yokmu
ayneeenKonu yillanmis ama okur okumaz aklimdan "ben olsam once adamdan da anal muayene isterdim, guvenmem lazim sonucta" yazmak gectimadem evlenecegi kadini yok yere kurcalatacak, onu da bi kurcalasinlar da gorsun gonunu
Hakikaten neden erkeklerin de herhangi bir seksuel gecmisi olup olmadigini sormuyor boyle hatunlar, belki adam her turlu fantaziyi yedi yuttu
Kadin kisisi de bakire olup diger yollarda uzmanlasmis olamaz mi mesela, iste bunlar hep seks
bu konuda bılgınız oldugu ıcın dıkkatle okudumZar diktirilmesi konusunda bir düşüncem yok. Keşke gerek duyulan bir toplumda yaşamasaydık. Ben diktirmem çünkü zara takacak bir insanla zaten hiçbir ortak yanım olamaz.
Ben sizin tecavüze uğramış kadınlarla ilgili düşünceniz konusunda yorum yapmaya geldim. Tecavüze uğramış kadınlarla bizzat çalıştım. "Evlenince her şeyi olduğu gibi yaşama hakkı"ndan bahsederken tam olarak neyi kastediyorsunuz acaba? Canı yanıp kan akma hakkını mı, evlendiği adama ik defa bir erkekle birlikte olduğunun ispatını sunma hakkını mı? Bekaretini tecavüzle kaybeden bir kadının zarı tekrar yırtılırken neler hissedeceğini tahmin edebiliyor musunuz?
Tecavüze uğramış bir kadının iyileşmesi ve sağlıklı bir cinsel hayata sahip olması için tek ihtiyacı olan başına gelen olayı kabul eden, onu suçlamayan, sahte kızlık zarı imal ettirmesine gerek duymayan bir partnerdir. Tecavüz mağdurlarına yapılacak en büyük hizmet onlara sahte zar imkanı sunmak değil, onları koşulsuz sevmektir.
Ben sizin iyi niyetinizin farkındayım. Sert çıktıysam bu konuda hassas olduğum içindir. Bir tecavüz mağduru için "kötü hiçbir şey olmamış gibi yaşama hakkı" müthiş bir lükstür. Tedavide olabilecek en güzel sonuçtur. Ama eğer kızlık zarı yeni kocayı kandırmak amacıyla diktirilmişse korku verir, yalancılık hissi verir, gerçeklerin bir gün ortaya çıkması endişesini verir. Tüm bunlar tedaviye büyük zarar verir. Dilerim tüm tecavüz mağdurları bir de zar diktirmenin telaşına düşmezler. Sizin yorumunuz üzerinden bu kadar yazmamın tek sebebi bu. Anlayışınız için teşekkür ederim.bu konuda bılgınız oldugu ıcın dıkkatle okudum
soyledıgınız hakların hıcbırı aklıma bıle gelmemıstı
benım aklımdakı sankı kotu hıcbırsey yasamamıs gıbı hersey normalmıs gıbı yasama hakkı
ınsallah oyle kosulsuz sevecek erkek vardır :)
gordugumuz gıbı vatana bekcılık yapan ahmet bey uyesı bıle buralarda zardan bahsederken
sadece benım esımın bu konuda numune oldugunu dusunurken
ınsallah haksızlık edıyorumdur
ınsallah kızları oyle kabul edecek kısıler vardır
bukadar zar dıkımının neden oldugu sorgulanmalı
bende amelıyat olması sonucu zarını kaybetmıs ve dıktırmıs bırını tanıyorum
yoo sert cıkısmadınız :) ben tesekkur ederımBen sizin iyi niyetinizin farkındayım. Sert çıktıysam bu konuda hassas olduğum içindir. Bir tecavüz mağduru için "kötü hiçbir şey olmamış gibi yaşama hakkı" müthiş bir lükstür. Tedavide olabilecek en güzel sonuçtur. Ama eğer kızlık zarı yeni kocayı kandırmak amacıyla diktirilmişse korku verir, yalancılık hissi verir, gerçeklerin bir gün ortaya çıkması endişesini verir. Tüm bunlar tedaviye büyük zarar verir. Dilerim tüm tecavüz mağdurları bir de zar diktirmenin telaşına düşmezler. Sizin yorumunuz üzerinden bu kadar yazmamın tek sebebi bu. Anlayışınız için teşekkür ederim.
Evlenmeden ilişkiye giren insanların her önüne gelenle birlikte olduğunu düşünmek de çok güzelmiş, tebrikler : )
Evlilik dışı ise hepsi aynıdır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?