Sen bence orda bir dur haddini bil.
Laflarınızın nereye gittiğini fark ettiğinizi sanmıyorum.Evlilik dışı ise hepsi aynıdır bence
Laflarınızın nereye gittiğini fark ettiğinizi sanmıyorum.
Ya da "önüne gelenle birlikte olma"nın ne demek olduğunun tam ayırdında değilsiniz.
Evlenmeden ilişkiye giren her kadın daldan dala konup onlarca kişiyle birlikte olmuyor, nasıl bir hayalgücüyse artık. Pii.
Teşekkür ederimSiz kesinlikle çok zekisiniz sonunda yazdığım benceyi nerenizden anladıysanız
Aslında tamamen doğal ve hayvani bir dürtü olan cinselliğe böylesine dini/ahlaki/toplumsal anlamlar yükleyerek sadece kadınların hayatlarını zorlaştırıyoruz. Evlenmeden önce yasak, birkaç kerecik olduysa belki olur daha fazlası yasak, pişmansa olur pişman değilse yasak, diktirmişse olur delik kaldıysa yasak. Hep kendini bir sonraki erkeğe kabul ettirme çabası.Evlenmeden ilişkiye giren insanların her önüne gelenle birlikte olduğunu düşünmek de çok güzelmiş, tebrikler : )
bence git doktor ona bakire oldugunu soylesin sonra deki ben sende ayrilmak istiyorum de bu is bitsin bunu simdiden soyleyen evlenduginde neler yaparÖncelikle herkese merhaba
Öyle kötü bi durumdayim ki ilk aklima gelen buraya yazip fikir danismak oldu. Bir süredir çok güzel devam eden bir iliskim var, 10 gün önce evlenme teklifi aldigim, ve ailelerin taniştigi.. Ama az önce erkek arkasimla konustum ve söyledigi kanimi donduracak cinstendi.. Bana olan sevgisinden kesinlikle şüphem yok bunu belirteyim. Sana birsey söyliyecegim ama kesinlikle yanlis anlamandan korkuyorum dedi, soyle dedigimde senden bekaret raporu istiyorum ama bunu isterken kesinlikle güvensizlik olarak algilama bir kaç çesit kizlik zarinin oldugunu ve evlendigimizde esnek bir durum olusursa kanama olmadiginda en azindan hiç bir düsünceye kapilmamis olurum dedi.. Benim kendime kesinlikle güvenim sonsuz doktora gitme konumda bi sıkınti yok ve o doktora onunla beraber gidecegim de sirf bu sebeple alnimin açik oldugunu gostermek istiyorum. Sonrasinda nasil bir tavir takinacagim konusunda hic bir fikrim yok, ona kesinlikle yansitmadim peki deyip kabul ettim. Bekarete önem verdigini iliskinin basindayken zaten söylemisti, gecmisimde biseyler yasayip yasamadigimi sormustu.. Tabi ki boyle bisey asla yasamadim o konuda zerre sıkıntım yok. Ve o raporu veya rapor verilmese bile doktordan birebir duymasini istiyorum ama bu olaydan sonra ne yapacagimi doktordan duyduytan sonra ona nasil davranacagimi bilmiyorum. Sizce nasil bi tavir veya neler söylemeliyim? Kanitlama, ispatlama durumun yok bunu yapma demeyin çünkü o konuda dedigini yapip sonrasini soruyorum. Bu durumda sizlerin tepkisi nasil olurdu?
Aslında tamamen doğal ve hayvani bir dürtü olan cinselliğe böylesine dini/ahlaki/toplumsal anlamlar yükleyerek sadece kadınların hayatlarını zorlaştırıyoruz. Evlenmeden önce yasak, birkaç kerecik olduysa belki olur daha fazlası yasak, pişmansa olur pişman değilse yasak, diktirmişse olur delik kaldıysa yasak. Hep kendini bir sonraki erkeğe kabul ettirme çabası.
Gözlerim damat istedi diye kızını bekaret kontrolüne götürmeyi normal karşılayan bir de üstüne doktor bakacak ne var diyen anne de gördü artık gidip kafamı gönül rahatlığıyla fırına sokabilirim.
Sen kimsinki haddini bil falan yazabiliyorsun bence dedim körmüsün yoksa zekimi
Her bu tur konuları okuduğumda şikayet ettigim ailede doğduğum için sukrediyorum. Annem bana, ne yasarsan yasa arkandayim, başlarım çevresine kimseye verecek hesabımız yok, yaşadıklarının arkasında durabilmeni istiyorum demişti ya.
Teşekkürler kadınlar kulübü. Ciddiyim insanı kendine getiriyor bazı yorumlar.
Güzel kardeşim, canı çeken kadın daldan dala konar. Bekarsa kimseye hesap vermek zorunda değil. Cevap verdiğin hanım zaten kendine bir ahlaki sınır çizmiş içinden yorum yapıyor. Karşı çıkılması gereken evlilik öncesi kaç partnerin kabul edilebilir olduğunun pazarlığı değil. Vermemiz gereken tek cevap KİME NE?Laflarınızın nereye gittiğini fark ettiğinizi sanmıyorum.
Ya da "önüne gelenle birlikte olma"nın ne demek olduğunun tam ayırdında değilsiniz.
Evlenmeden ilişkiye giren her kadın daldan dala konup onlarca kişiyle birlikte olmuyor, nasıl bir hayalgücüyse artık. Pii.
Tabii ki isteyen daldan dala da konar. Sonuçta o tek gecelik ilişkileri, barda vs tanışıp birlikte olmaları erkekler tek başına yapmıyor, hep bir kadın var karşılarında.Güzel kardeşim, canı çeken kadın daldan dala konar. Bekarsa kimseye hesap vermek zorunda değil. Cevap verdiğin hanım zaten kendine bir ahlaki sınır çizmiş içinden yorum yapıyor. Karşı çıkılması gereken evlilik öncesi kaç partnerin kabul edilebilir olduğunun pazarlığı değil. Vermemiz gereken tek cevap KİME NE?
Yok ya kesin anlasilir komple her yerine dikis yapmiyorlar ki bir tek onu dikisli yani dar olamaz konusturma simdi benivalla ben yasadıgım vajınısmustan sonra dunyaları verseler dıktırmem
sanırım cok dogal oluyormus dıktırmıs kısılerın yazılarını yorumlarını okumustum burda acılan konulardan
ben soyle dusunuyorum dıktırenler ıcın
nasıl bı ruhsal buhran nasıl bırsey yasıyorlar kı son care bunu goruyorlar
yoksa ıntıhar edıcem dıyenler var
artık zar dıkım bıle gectı hapı cıkmıs ohoo
ıcıyormussun belırlı bı saat sonra kanama yapıyormus ama felc etme rıskı falan varmıs
yapay kızlık zarı kanı da varmıs
yerlestırıyomussun belırlı bı zaman sonra vucut ısından erıyıp kırmızı boya akıyormus
yanı esımın dedıgı gıbı gercekden namus zar kadar basıt olsa :)
O hap içilmiyor. Vajinaya yerleştiriliyor. Vücut ısısıyla eriyince ilişki sırasında kan gelmiş gibi görünüyor. Fakir Müslüman ülkelerde çok yaygın. Türkiye'ye gelse hymenoplasty doktorları topu atar.Yok ya kesin anlasilir komple her yerine dikis yapmiyorlar ki bir tek onu dikisli yani dar olamaz konusturma simdi beni
Valla oylelerini de anlamiyorum. Eger cevrende bu baski varsa resti cekeceksin gidip hayatini nasil yasamak istiyorsab yasayacaksin, yok oyle yapmak istemiyorsanda azcik tutacaksin kendini.
Hapi ilk defa duyuyorum.. Bende sey duymustum dugun gecesi adami icirtiyorlarmis adam farkinda degilken iste carsafa kan damlatiyorlarmis bi yerlerini kesip. Cok sacma ya insan kendini bneden bu kadar kucultur?
adet gunune denk getıren de varmıs onu nasıl becerıyorlar hıc anlamadımYok ya kesin anlasilir komple her yerine dikis yapmiyorlar ki bir tek onu dikisli yani dar olamaz konusturma simdi beni
Valla oylelerini de anlamiyorum. Eger cevrende bu baski varsa resti cekeceksin gidip hayatini nasil yasamak istiyorsab yasayacaksin, yok oyle yapmak istemiyorsanda azcik tutacaksin kendini.
Hapi ilk defa duyuyorum.. Bende sey duymustum dugun gecesi adami icirtiyorlarmis adam farkinda degilken iste carsafa kan damlatiyorlarmis bi yerlerini kesip. Cok sacma ya insan kendini bneden bu kadar kucultur?
Cok sacma ya elin adamina kanitlamak icin neden kendi sagligiyla oynar bizim kizlar anlamam.. Bir seyler yasadiysan bile seni kabul edemeyen adamla neden hayatini birlestirirsin aa bacimO hap içilmiyor. Vajinaya yerleştiriliyor. Vücut ısısıyla eriyince ilişki sırasında kan gelmiş gibi görünüyor. Fakir Müslüman ülkelerde çok yaygın. Türkiye'ye gelse hymenoplasty doktorları topu atar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?