- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
O nasil oluyor ya adet kani durmuyor ki hep vardir orda ne sacma Allah akil fikir versinadet gunune denk getıren de varmıs onu nasıl becerıyorlar hıc anlamadım
bılemedım bak o darlık konusunu ya
bekaret hapı da var netde bak bı hemen cıkıyorO hap içilmiyor. Vajinaya yerleştiriliyor. Vücut ısısıyla eriyince ilişki sırasında kan gelmiş gibi görünüyor. Fakir Müslüman ülkelerde çok yaygın. Türkiye'ye gelse hymenoplasty doktorları topu atar.
Kabul edebilen adam bulamamaktan korkuyorlar sanırım. Şu foruma bir bakan zaten ülkemizin durumunu şıp diye analiz eder. Bir kısmı kızını elleriyle bekaret testine götürüyor, bir kısmı bekaretim bozulmuş mudur diye konu açıyor, bir kısmı vajinismusdan yıllarca kocasına dokunamıyor, bir kısmı külot üzerinden sürtünerek en doğal ihtiyacını karşılamaya çalışıyor, bir kısmı da zarımı nerede diktireyim, düğünden kaç gün önce diktireyim derdinde. Eldeki kadınlar bu.Cok sacma ya elin adamina kanitlamak icin neden kendi sagligiyla oynar bizim kizlar anlamam.. Bir seyler yasadiysan bile seni kabul edemeyen adamla neden hayatini birlestirirsin aa bacim
Bu namus kavrami ulkemizde oldukca durum hep bu. Adamlar daha cok suclu bakir olmadiklari halde gider bakire ister kizda kendini diktirir. O kizin aklinda bisey var bence. Yoksa boyle bi adamla neden evlensin aklim almiyor. Ha kendi bakir olur anlarim.Kabul edebilen adam bulamamaktan korkuyorlar sanırım. Şu foruma bir bakan zaten ülkemizin durumunu şıp diye analiz eder. Bir kısmı kızını elleriyle bekaret testine götürüyor, bir kısmı bekaretim bozulmuş mudur diye konu açıyor, bir kısmı vajinismusdan yıllarca kocasına dokunamıyor, bir kısmı külot üzerinden sürtünerek en doğal ihtiyacını karşılamaya çalışıyor, bir kısmı da zarımı nerede diktireyim, düğünden kaç gün önce diktireyim derdinde. Eldeki kadınlar bu.
Silindi 2-3 sayfa neden bilmiyoruz. Ahmet bey efendiler geldi dedi namustur tabi ki bakire olacak falan nutuk atti ondan sonra costuk duramiyoruzKonu nerden hortladı kızlar, biri hortlatan yorumu alıntı yapabilir mi ? Bu kadar eski bir konunun aniden canlanması öncelikle garibime giden şey.
Acaba arkadaş ne yaptı,merak ettim..aslında konu sahibine çok yüklenilmiş, oda ne yapsin..bir gelecek düşünmediğine inaniyorum fakat o bi ders vermek istemiş ama yanlįş yol seçmiş.Çok aşşalayıcı ve o küçücük beyniyle bide senaryo yazmış ,yok esnek mesnek diye...Ve böyle erkeklerin saf temiz kızlarada denk geldiğine sonuna kadar katılıyorum..etrafımda o kadar kişiyle yatan kalkan insam var el üstünde tutuluyor..Neymis efendim: Onlar en azından yaptıklarının arkasındaymışta, diğer bayanlar her b... yeyip namuslu ayağına yatıyormuş..Allahından bulsunlar..Inşallah birlikteliğin devam etmiyordur o kişiyle
mart 2015 de yazılmıs o yapmısKonu nerden hortladı kızlar, biri hortlatan yorumu alıntı yapabilir mi ? Bu kadar eski bir konunun aniden canlanması öncelikle garibime giden şey.
Yok o degildi kiz 2-3 sayfa silindi. Dun gece bi ahmet geldi namus hakkinda konustu bizde baya yazdik sabah kalktik yok silinmismart 2015 de yazılmıs o yapmıs
ispikledım
işte o
Bekarete önem vermesi kızı bekaret testine sokmasını haklı mı çıkarıyor?Neden anlamak istemiyor kimse?
Evet önem vermeyene saygımız varda önem verene neden saygımız yok?
Kendi doğrularımız yapılmadığında neden yanlış diyoruz ?
Adam basında s.ylemiş ben önem veririm beyernirsin yada beğenmezsin söylemişse başta bence adam haklı
ayy yanlış ispik yaptımYok o degildi kiz 2-3 sayfa silindi. Dun gece bi ahmet geldi namus hakkinda konustu bizde baya yazdik sabah kalktik yok silinmis
Teşekkür ederim
Bekarete önem vermesi kızı bekaret testine sokmasını haklı mı çıkarıyor?
Hop dedik! Bu evlilik disi dedigin sey hokumet nikahi mi hoca nikahi mi? Sen kime ne hakareti ediyorsun hanim? Kime gore neye gore.Evlilik dışı ise hepsi aynıdır bence
Hop dedik! Bu evlilik disi dedigin sey hokumet nikahi mi hoca nikahi mi? Sen kime ne hakareti ediyorsun hanim? Kime gore neye gore.
Terbiyesiz hadsiz herif boylelerine yillarca sakladigim gozum gibi baktigim bekaretimi vermezdimÖncelikle herkese merhaba
Öyle kötü bi durumdayim ki ilk aklima gelen buraya yazip fikir danismak oldu. Bir süredir çok güzel devam eden bir iliskim var, 10 gün önce evlenme teklifi aldigim, ve ailelerin taniştigi.. Ama az önce erkek arkasimla konustum ve söyledigi kanimi donduracak cinstendi.. Bana olan sevgisinden kesinlikle şüphem yok bunu belirteyim. Sana birsey söyliyecegim ama kesinlikle yanlis anlamandan korkuyorum dedi, soyle dedigimde senden bekaret raporu istiyorum ama bunu isterken kesinlikle güvensizlik olarak algilama bir kaç çesit kizlik zarinin oldugunu ve evlendigimizde esnek bir durum olusursa kanama olmadiginda en azindan hiç bir düsünceye kapilmamis olurum dedi.. Benim kendime kesinlikle güvenim sonsuz doktora gitme konumda bi sıkınti yok ve o doktora onunla beraber gidecegim de sirf bu sebeple alnimin açik oldugunu gostermek istiyorum. Sonrasinda nasil bir tavir takinacagim konusunda hic bir fikrim yok, ona kesinlikle yansitmadim peki deyip kabul ettim. Bekarete önem verdigini iliskinin basindayken zaten söylemisti, gecmisimde biseyler yasayip yasamadigimi sormustu.. Tabi ki boyle bisey asla yasamadim o konuda zerre sıkıntım yok. Ve o raporu veya rapor verilmese bile doktordan birebir duymasini istiyorum ama bu olaydan sonra ne yapacagimi doktordan duyduytan sonra ona nasil davranacagimi bilmiyorum. Sizce nasil bi tavir veya neler söylemeliyim? Kanitlama, ispatlama durumun yok bunu yapma demeyin çünkü o konuda dedigini yapip sonrasini soruyorum. Bu durumda sizlerin tepkisi nasil olurdu?
Direk direk postala bu herifi vur tekmeyiÖncelikle herkese merhaba
Öyle kötü bi durumdayim ki ilk aklima gelen buraya yazip fikir danismak oldu. Bir süredir çok güzel devam eden bir iliskim var, 10 gün önce evlenme teklifi aldigim, ve ailelerin taniştigi.. Ama az önce erkek arkasimla konustum ve söyledigi kanimi donduracak cinstendi.. Bana olan sevgisinden kesinlikle şüphem yok bunu belirteyim. Sana birsey söyliyecegim ama kesinlikle yanlis anlamandan korkuyorum dedi, soyle dedigimde senden bekaret raporu istiyorum ama bunu isterken kesinlikle güvensizlik olarak algilama bir kaç çesit kizlik zarinin oldugunu ve evlendigimizde esnek bir durum olusursa kanama olmadiginda en azindan hiç bir düsünceye kapilmamis olurum dedi.. Benim kendime kesinlikle güvenim sonsuz doktora gitme konumda bi sıkınti yok ve o doktora onunla beraber gidecegim de sirf bu sebeple alnimin açik oldugunu gostermek istiyorum. Sonrasinda nasil bir tavir takinacagim konusunda hic bir fikrim yok, ona kesinlikle yansitmadim peki deyip kabul ettim. Bekarete önem verdigini iliskinin basindayken zaten söylemisti, gecmisimde biseyler yasayip yasamadigimi sormustu.. Tabi ki boyle bisey asla yasamadim o konuda zerre sıkıntım yok. Ve o raporu veya rapor verilmese bile doktordan birebir duymasini istiyorum ama bu olaydan sonra ne yapacagimi doktordan duyduytan sonra ona nasil davranacagimi bilmiyorum. Sizce nasil bi tavir veya neler söylemeliyim? Kanitlama, ispatlama durumun yok bunu yapma demeyin çünkü o konuda dedigini yapip sonrasini soruyorum. Bu durumda sizlerin tepkisi nasil olurdu?
Mesajimda duzenleme yaptim.Bence nedemek söylermsin?
Kafan güzelmiş güle güle kullan...Konu dogru yada yanlis değil başta belirtmiş ise haklı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?