Bekaret testi

bekaret hapı da var netde bak bı hemen cıkıyor
ınsanlar cıldırmıs olmalı
yakında dırek zarın kendısını yapcaklar tak cıkar cınsınden
yapay kızlık zarı da artık getırtılıyormus
yakında bakırelık dıye bırsey kalmıcak bence

Cok sacma ya elin adamina kanitlamak icin neden kendi sagligiyla oynar bizim kizlar anlamam.. Bir seyler yasadiysan bile seni kabul edemeyen adamla neden hayatini birlestirirsin aa bacim
Kabul edebilen adam bulamamaktan korkuyorlar sanırım. Şu foruma bir bakan zaten ülkemizin durumunu şıp diye analiz eder. Bir kısmı kızını elleriyle bekaret testine götürüyor, bir kısmı bekaretim bozulmuş mudur diye konu açıyor, bir kısmı vajinismusdan yıllarca kocasına dokunamıyor, bir kısmı külot üzerinden sürtünerek en doğal ihtiyacını karşılamaya çalışıyor, bir kısmı da zarımı nerede diktireyim, düğünden kaç gün önce diktireyim derdinde. Eldeki kadınlar bu.

Konu nerden hortladı kızlar, biri hortlatan yorumu alıntı yapabilir mi ? Bu kadar eski bir konunun aniden canlanması öncelikle garibime giden şey.

Bu namus kavrami ulkemizde oldukca durum hep bu. Adamlar daha cok suclu bakir olmadiklari halde gider bakire ister kizda kendini diktirir. O kizin aklinda bisey var bence. Yoksa boyle bi adamla neden evlensin aklim almiyor. Ha kendi bakir olur anlarim.

Konu nerden hortladı kızlar, biri hortlatan yorumu alıntı yapabilir mi ? Bu kadar eski bir konunun aniden canlanması öncelikle garibime giden şey.
Silindi 2-3 sayfa neden bilmiyoruz. Ahmet bey efendiler geldi dedi namustur tabi ki bakire olacak falan nutuk atti ondan sonra costuk duramiyoruz

mart 2015 de yazılmıs o yapmıs
ispikledım
işte o

Simdi surda bu adama kizanlar var ya ne sucu var bu adamin? Tencere kapak misali...

Kadinligimdan ve kendimize bictigimiz degere yaziklar olsun

Bekarete önem vermesi kızı bekaret testine sokmasını haklı mı çıkarıyor?

yok artık daha nelerrrrrrr esnek diyelim ilk gün kanamadı o rapora mı bakıp tamam sen kızsın diyecekmiş. Senin sözünün bi önemi olmalı. Sen bana güveniyorsun diyorsun ama bence çok ciddi güven problemi var sevgilinin.

Yok o degildi kiz 2-3 sayfa silindi. Dun gece bi ahmet geldi namus hakkinda konustu bizde baya yazdik sabah kalktik yok silinmis
ayy yanlış ispik yaptım

nasılda heyecanlanmıstım
benımde zamanında banlandıgım msjların sayfaları sılınseymıs ya keske
kızlık zarı dıktırıp sonucunu alanlar bakabılırmı dıye bı konu vardı
orda bı namus bekcısı dolandı saydırdı saydırdı ne laflar
en son benım dogmamıs cocuguma alacagım gelıne kadar gelınce carladım
ban ustune ban yedım
ama o hatun hala benı nerde gorse allah kocana sabır versın dengesızsın dıyor
cılgın beyın

Teşekkür ediyorum öncelikle kızlar

Şimdi yorumumu belirteyim.

1- Kadınlara namus kavramını -ülkede bu kadar namussuz erkek varken- bu kadar yüklemek neden? Namus kavramı bacak arasında değil, zihinde olmalı. Ama yoook, bizim erkeklerimiz maalesef bakireyse namusludur candır o can derler. Zihniyetlerine mıncırdıklarım.

2- Bir erkek nasıl olur da sevdiği evleneceği kadından rapor ister. Bunu hangi zihniyetle yapar. Yok zar çesidiymiş yok oymuş gibi çeşitli bahanelerin arkasına sığınarak bunu nasıl yapar? Senin hiç mi güven duygun yok bre herif?

3- Kadınlarımızın bile kendini bakire olmadığı için aşağılık görüp, bir sonraki erkeğim için zar diktirmem lazım diye düşünmesi bile bu kadar yaygınken, erkeklere hangi yüzle kızabiliriz? Sen gayet masum ve doğal duygularla biriyle ilişki yaşadıysan bunun neresi namussuzca, bunun neresi ahlaksızca? Kadın yapınca namussuz, erkek yapınca kanıtlayamıyorsun bile. Ne anladım ben bu işten?

Erkek belki de her kadınla gününü gün ediyor, sonra da yok aşkım ben bakirim yaa diyor. Namus sadece kadının mı şimdi? Yoksa senin o iğrenç erkeksi düşüncelerin mi?

Sizi her şeyinizle sevecek, güvenecek, ahlak ve namus değelerini bacak arasına indirgemeyecek erkeklerle olunuz. Yoksa daha çoook raporlar alır, erkeğinizin teslimi olursunuz...

Akşam akşam sinirim tepeme çıktı

Terbiyesiz hadsiz herif boylelerine yillarca sakladigim gozum gibi baktigim bekaretimi vermezdim

Direk direk postala bu herifi vur tekmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…