Bekaret testi

ahanda ayın konusu!

çüşşşşş artık yaaa oldu olacak dr da kutlama falanda düzenlesin damat bey hani kurdele kesme töreni falan ollllleeeeyyy ilk beniiiiim duyduk duymadık demeyin diye

bu neyaaa niye kadınlar böyle heryerde ezikleniyor

konu sahibi arkadaş belki bana kızacaksın. o testi sana yaptırma demicem tabiki senin kararın, senin ilişkin. belliki sevgilini yanlış anlamadın çünkü kendini çok güzel aklayabilmiş. neyse geçiyim bunu şimdi kendini ispatlanaman için bir "bekaret testi " var. ya evlenince nolucak, olduda kıskandı, yanlış anladı bişeyleri nasıl kendini ispatlayacaksın o zaman ne testi yapılacak. sen bu adamı iyi tart canım kardeşim, paranoya falan varsa yandığının resmidir arkana bakmadan kaç.

ben olsam o testi yaptırır dr un yanındada elvada der ayrılırdım.
ha illa evleneceksen madem şartı bu benim şartlarımda oldukça ağır olurdu evlenen kadar burnundan getirirdim tahmin bile edemiyorum kendimi ben o eski ben asla olamam

Allah hakkında hayırlısını versin

Testi yaptırın. Sonra da YÜCE RABBİME bol bol dua edin. Olur ki bu evlilik sürmezse ; kendinizi eksik hisseder, Kendine güvensiz ve silik olursunuz. Kızlık zarı korunarak bir çok günah işliyor insanlar . Eğer ayrılırsanız şu sözümü hatırlayın; zar hiçbirşey, insanlık herşey.

Aslinda artik kadinlarda erkeklerden biseyler istese, mesela islevi iyimi degilmi, erken bosalma sorunu varmi, sperm sayisi ne durumda... Konusahibi ayni güne randevu alin ve sizde bunlarin raporunu isteyin...
Cidden haaa dilay, böyle bir konu açılıp sabitlenmeli bdvnin başına. Çok güzel bir bakış açısı

Cidden haaa dilay, böyle bir konu açılıp sabitlenmeli bdvnin başına. Çok güzel bir bakış açısı
Dogru degilmi ama, hep kadnlardan biseyler istiyorlar, yok kiz dogunca kadin suclu erkek doguramazmis, yok kizlik zari, yok bilmem ne... Eeee erkekler? Cinsel iliski kötü gidince bile kadin suclu oluyor, neden? Tecrübesiz bilmiyor gercek ne, albuki belki adam yetersiz... Kizlarda bunlarin raporunu istesin artik, sonucta cinsellik önemli bisey evlilikte... Bakalim beni mutlu edebilecekmi diye garantiye alsinlar kendilerini...

Böyle ayılar evleniyor sonra baba oluyor. Kızlarına üzülüyorum ben. İlerde kendi kızlarına ne zulmederler. Yazık vallahi yazık. Kızının başına benzer bir şey gelse ne hisseder diyeceğim ama bu tip mahluklar da his ne gezer

Ben diyorum işte arkedeş bekaret raporu mu istiyor adamceyiiiizzz

dönüp ben bakireyim ama hep anal seks yaptım deyip fincanı taştan oyacak içine de bade koyacaksınız
Sen hala tek sex çeşidinin vajinal mi olduğunu sanıyorsun yavrum deyip giderken arkasından naniikk te yapılabilecekler arasında
ahaha mantıklı ama böyle dedikten sonra o suratını merak ederdim ha..

Heyy hacı ben anal seksle kendimi korumaya aldım Basbakireyim

Valla çok doğru diyorsun,saygıyla egiliyorum usta

his olsa bunlar aklına gelir mi

Basbakire bu da süperdi :)

Konu fake değilse arkadaş gider o raporu alır o adamla da da evlenir hic kafa yormayin.

Yok eğer fakeyse konu şuan online olmayıp alttan izleyip eğlenip guluyorsa yine rapor almalı bir tutam akil var mi raporu...

ya da birisi gerçekten kız arkadaşından böyle bir test isteyecek sevgilisinin olası tepkilerini ölçmeye çalışıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…