Bekaret testi

Şahsen ben dirrrek totosuna kallafi bir tekme basardım.

Keşkem birde erkeklik testi olsa. Ama ozaman zamaımızda erkek nüfusunun nekadar az olduğu belli olacaktı.

Kimse kusura bakmasin arkadaslar da hymen icin doktor tavsiye isteyenlerle ile dolu cinsellik bolumu..Adam kimseyle birlikte olmadi belki de ve bu yuzden esinin de ilki olmak istiyor olabilir kesin ve kati sartidir ben bi absurd durum goremedim .Rapor istemek cok igrenc geliyor bana da ama ortalik suni kizlik yaptiranlarla dolu.
Namus sadece kafa da degildir yani.Dindar bi insan degilim cok da sevgilim oldu ama bu hassasiyetini
sevgisizligiyle guvensizligiyle olcmek dogru degil

Neyle ölçelim peki?

Ne alaka ya.nasil bir guvensizliktir bu.
Senin bakireligini garanti altina alip evlenecek oyle mi?
Peki kendisi noluyor bu arada?osutten cikmis ak kasik mi?kimseyle birsey olmamis mi yani?pehhhh.....
Kadin erkek hic farketmez.zina zinadir.bu gunah icin odenecek bir bedel varsa oteki dunyada iki cins de esittir.kimse erkege elinn kiri demez.
Ben olsam sessiz ve sakin raporumu alir suratina yapistirir aninda terkederdim.

Neyle ölçelim paronayaklığıyla mı?
Hadi bunu ispatladı diyelim
Ya ispatlayamadıkları?
Esnek çıkarsa nolucak peki, onu nasıl ispatlayarak??

Kimse seçimine laf etmediki bakire istiyorsa ilk olsun istiyorsa bunu en basta der.
Öyle ilişkidevam eder bakireyim deyip bide rapor ne oluyor millet buna kkızdı yoksa isteklerden bizene

Doğru söylüyorsun şekerim.
Bu sitede bekaret çok hafife alınır olmuş. Oysa ki KADIN (özellikle büyük yazdım cnm) bekareti çok önemlidir.
Namuslu kadın bekaretini yalnızca evlenmeden önce değil, evlendikten ve hatta çocuk doğurduktan sonra bile koruyabilen kadındır.
Misal ben. 3 çocuk doğurdum hala bakireyim.
Bazı kadınlar görüyorum bir evlendiler mi bekareti falan umursamaz oluyorlar amaaan ne de olsa nikahlı kocam deyip.
Bu kadınlarımız babalarının, abilerinin yüzlerine nasıl bakıyorlar?
Toplum nereye gidiyor?

Bekaret kontrolü kadın istediği sürece yapılır canım. Sadece rapor verilmez.

Sen de ona desene ben de senden istiyorum belki de arkadan yemişsindir nirdennn bileyimmmmmm ben de buna çok önem veriyorum de sen bize sorma tatlım belli ki o raporu aldıktan sonra gururun kırılacak çünkü ona karşı hep bir kırgınlığın olacak bu ne terbiyesizliktir yaaa çok sinirlendim bunun adı güvensizliktir asla güvensizlik değil deme sen kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin neden biz bayanlar şu erkeklere birşeyler kanıtlamak zorunda hissedelim ki ben olsam yürü gitti lan işine bana seni seviyorum da deme hadi canım hadi

Rapor alinir mi, nasil alinir bilmem ama, aliniyorsa eger, al raporu kafasina at ve ayril. Al sana tepki. Ayrilmaktan baska tepki goremiyorum ben boyle bir durumda.
Basbayagi sana guvenmiyor, tas gibi rapor bekliyor beyefendi. Sen daha ne yanlis anlamasindan filan bahsediyorsun kardes? Yol ver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…