bekaret ve tabular..

beyhudebir1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
4
0
1
38
Merhaba arkadaşlar size bu derdimi anlatip biraz rahatlamak icin uye oldum.lutfen kotu sekilde yargilayacak olanlar yazmasin cunku gercekten cok uzgunum ve agir elestiri kaldircak gucte degilim

Benim 5 yil once ciddi bi iliskim basladi kimseyi gozumuz gormuyordu deli gibi seviyoduk nisanlandik 2 yil nisanli kaldik maddi durumdan evlenmeyi ertelemek zorunda kaldik. Ama onun bana yaptigi cok haksizliklar vardi baska sehirde kalirken evinde baska kizlarla kaldigini ogrendim guya arkadaslariymis deli gibi kavga ettik yediremedim baska cok olaylar oldu tanidigimdan cok farkli biri cikti ve nisani attik. Malesef nisanliyken iliski yasadik cunku ondan baskasiyla asla evlenmem diyordum fakat benden kan gelmemisti ilk olmasina ragmen..ben ise kizligimin bozuldugunu dusunmustum tesadufen akinti icin dra gittigimde dr sordu bakire degilim dedim o ise muane etmek istedi akintiyi ve bakti senin kizligin duruyo ki dedi meger kizlik zarim esnek ve yirtulmamis... ben 4 ay once baskasiyla nisanlandim ve haziranda dugunumuz var ve malesef ki cok sert biri bu konuda ve bende kizligima bisey olmadigindan ve cahillik yapip o konuyu tamamen kapattigimdan onu daha once iliski yasadimi soylemedim. Evlenme tarihi yaklasti benden kan gelmeyecek ama daha once yasadigimi vajinamdan anlar mi yardimci olun psikoljm altust oldu o benim evlenecegim adam cocugum olsun istiyorm artik huzurlu olmak istiyorm.. uzun yillar iliski yasamayinca vajina eskisi gibi daraliyor mu. Son olarak klitoral orgazm oldum ruyamdan uyaninca bu kizligi yirtar mi icerdeki kasilmalar yardim zor durumdayim yargilamayin lutfen:'(

Vajinandan bişey anlamaz yıne kan gelmezse doktora gidersiniz birlikte doktorda esnek olup kan gelmeyecegını söyleyecektir muhtemelen.eskıleri karıştırma unut gitsin soylemeyıde düşünme bence

Hımm... Açıkçası olmuş bir kere keşke meşke demek saçma ve yararsız olur.
Ama ben bu kadar tabu yapan, kızlık zarını benden önemli gören biri ile evlenmezdim.
Ne bileyim bana çok ama çok korkunç ve saçma geliyor.

Benimde gozumde Gestapo kilikli bir herif canlandi , neyse.

eski nişanlın kızlığını yırtamamış (bu ne demekse) klitoral orgazm nasıl yırtsın bacım :KK53:

ben normolde yapmiyordum masturbasyon ilk defa ruyamda gordukten sonra oldu orgazm oldum. Orgazm olmak kasilmalardan dolayi kizliga zarar veriyor mu bilginiz var mi. Ben iliski yasadigimda da olmamistim cunku:(

diğer sorularına cevap veremiycem bilmiyorum

Klitoral orgazmi biliyorsan bunun zari yirtip yirtmayacagini biliyorsundur.
Soylesen nolacak soylemesen nolacak ki yine kan gelmeyecektir ve esnek oldugunu ogrenecektir.Daha desmeye ne gerek var konuyu.

sen istediğini yapmışsın ki hakkın

karşındakinin de bilmek hakkı

kabul eder, etmez ama sahtekarlığa girer diğer türlü

illa kan gelecek diye birŞey yok esnek demek. Ama daha önce başından geçen ilişkiyi anlatman lazım. Sert biri bile olsa anlat ve kurtul haksızlık olur bence allah korusun yaa evlenince için içini yer pişman olursan ve bunu açıkladığın zaman ya ayrılmak isterse daha iyi mi olacak sağlam bi evlilik istiyorsan çoluklu çocuklu anlatmanı tavsiye ederim. nişanlına haksızlık yapma

Klitoral orgazmi biliyorsan bunun zari yirtip yirtmayacagini biliyorsundur.
Soylesen nolacak soylemesen nolacak ki yine kan gelmeyecektir ve esnek oldugunu ogrenecektir.Daha desmeye ne gerek var konuyu.
Gercekten b8lmiyorum googledan gordum klitoral olan vajinaya birsey girmeden olunan orgazmmis. Bu kizlik zarini bozar mi vajinam cok kasildi cunku

orgazm kızlığını bozmaz ki bozsa ne olacak zaten zarın esnekmiş.sen bizi keklemiyosun dimi,erkek üye falansan kürekle dalarım sana bak :KK62:

bak dün bir konu vardı burada,kadın evlenmeden önce ilişki yaşadığını kocasına anlatmış adam ilk başta tamam datlum önnemli değil demiş ama şu anda bunu sorun ediyormuş.
iyi düşün.

Vajinandan bişey anlamaz yıne kan gelmezse doktora gidersiniz birlikte doktorda esnek olup kan gelmeyecegını söyleyecektir muhtemelen.eskıleri karıştırma unut gitsin soylemeyıde düşünme bence
Gercekten anlamaz mi. Siz evli misiniz uzun zaman iliski yasamayinca eski hali gibj mi oluyor. Ilk gunden cok korkuyorum eger hemen iliski olursa suphe kalir mi diye. Bi hata yaptim kabul ediyorm ama butun hayatima mâl olmasina izin vermek istemiyorum. Tesekkurler yardiminz icin.

Hiç bir cevap seni tatmin etmeyecek çünkü niyetin sorularina cevap bulmak değil buralari kariştirmak. Konunun ilk paragrafida bunun kaniti.

Back
X