Bekaret!!!

Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum tek cümlem oldu -yalanla nereye kadar- saygısızlık içeren bir kelime barındırmıyor

Yo gayette güzel anlıyorum yorum yapıp yapmamada sen karar veremezsin tecavüz etmiş sonra devam etmişsin madem hoşuna gitmiyordu etmesydinn şikayet etmemişsin ayrılsaydın mantığın o ara hepten mi durdu
Mecbur hissettim diyorum bunu anlaman çok mu zor demekki aklım kalmamış anlama sorun yok anla demiyorum zaten istediğin gibi yorumlaya bilirsin seni tanımıyorum beni tanimiuosun

Aynen burada da anlatilmazmis anladım konu nasıl kapatılıyo kapatmak istiyorum daha fazla yargılanmak istemiyroum çünkü iyice kötü oldum

Kimse inanmaz ki masum olduğuma

Yaşamayan, benzer psikolojik süreçlerden geçmeyen bazı insanlara ne kadar kolay söylemesi bir şeyleri. Büyüdüğümüz aile ortamı, çevre insanın psikolojisinde öyle çok etkili ki... Böyle bir şey yaşamadım ama empati yapabiliyorum.
Bence karşınızdaki insana göre, onu iyi tahlil ettiğinizde ileride söyleyip söylememe konusunda karar verebilirsiniz herkes o karşılaştığınız insan gibi değil, kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın ama psikolojik tedavi de görün derim, bakın sağlığınızı etkilemiş bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…