Belkide amac polemiktir
Etmeyi çok düşündüm ama hani bi yargı var ya tecevüz bile olsa yine kızın adı cikiyo yapamadım ailesine gitmeyi düşündüm yine yapamadım Allaha bıraktımSizin geçmişiniz sizi ilgilendirir. Evet toplum tarafından dışlanacak olmaktan, etiketlenecek olmaktan korkmanız çok normal. Kaldı ki elinizde olmadan böyle bir şeye maruz kalmışsınız. Elinizde olarak bilerek isteyerek de biriyle birlikte olsanız yine kimseyi ilgilendirmez.
Kimse sizi geçmişinizle yargılayamaz. Sizi sırf bu yüzden terk edip gidecek insanı hayatınıza hiç almayın zaten. Emin olun karşınıza doğru insan çıkarsa hiç bir sorun yaşamazsınız. Siz de kendinizi kötü ve kirlenmiş hissetmeyin. Asıl pislik dışımızda değil içimizde olur.
Son olarak kanıtlama imkanınız varsa hala şikayet etmek için geç değil.
Diktirmeyi kınamayın diyorum tecavüzü değil zaten onun kınanacak bisesi yokBence öyle zaten de yine de gerçekse, anlatmasına köstek olmak istemedim. Bu ülkede tacize uğramayan kadın mı var? Taciz/tecavüz konusunda empati yapamayan kadın olmaz herhalde. Kınamayın diye sohbete girmek tuhaf ötesi.
Hayır doğuda değil cevap verdim bunaişine gelene cevap yaziyorsun konu sahibi.
O islemi dogu da mi yaptirdin diye sorduk??
Insanlar çok değişik ben kendi derdime düştüm kafalarından kurup cümleleri bile çekmek istedikleri yere cekip saçma sapan yorumluyolar yaBulunduğun şehirde bir psikolog bul.herseyi anlat terapi al.emin ol senin için en iyi karar bu yontem
Ve şunu unutma,geçecek
Belkide Doğu'da yaşamanın ağır baskısı yüzünden böyle birşey deme gereği duymuştur..buradaki bazi insanlarında oradaki insanlar gibi bakış açısı sergileyecegini dusunmustur.Bence öyle zaten de yine de gerçekse, anlatmasına köstek olmak istemedim. Bu ülkede tacize uğramayan kadın mı var? Taciz/tecavüz konusunda empati yapamayan kadın olmaz herhalde. Kınamayın diye sohbete girmek tuhaf ötesi.
Allahım ya ben bunu yaptıranlara soruyorum doktor belli olmuyo diyo zaten emin olamıyorum artı yaşadığım şehirde yaptırmadım diyorum cidden kadın kadına destek olacağına hep kostek oluyo ne yaşadığımı neler atlattigimi ne psikolojide olduğumu biliyo musunYahu konuyu nerden tutsam elimde kalıyo. Banlanıcam galiba
Herif sana tecavüz ediyo, duyulmasın diye susup yanında duruyosun. Sadece bi sefer de tecavüz etmemiştir tahminimce. Şikatet etmediğin için değil bekaretin bozulduğu için için içini yiyo mutsuzsun çook tuhaf. O küçük yer de zarı diktiriyosun hiç bişey olmamış gibi davranmak istediğin için. Dikmeden önce doktora sorsaydın ya belli olacak mı diye. Hayır yani burda konu açmanın sebebi ne ki? Sinirim bozuldu yemin ederim. Ne tuhaf insanlar ne tuhaf kafalar var ya..
Ne dedimki tatlimInsanlar çok değişik ben kendi derdime düştüm kafalarından kurup cümleleri bile çekmek istedikleri yere cekip saçma sapan yorumluyolar ya
Belkide Doğu'da yaşamanın ağır baskısı yüzünden böyle birşey deme gereği duymuştur..buradaki bazi insanlarında oradaki insanlar gibi bakış açısı sergileyecegini dusunmustur.
Bizim burada tecavüz dahi olsa o kıza git öl diyolar ben böyle gördüm burası boyle lanet olsun kiBelkide Doğu'da yaşamanın ağır baskısı yüzünden böyle birşey deme gereği duymuştur..buradaki bazi insanlarında oradaki insanlar gibi bakış açısı sergileyecegini dusunmustur.
Senin için söylemedim sen iyi bise yazmışsın diğerleri için anlamadan bilmeden pat diye saydırıyorlarNe dedimki tatlim
Al
Allahım ya ben bunu yaptıranlara soruyorum doktor belli olmuyo diyo zaten emin olamıyorum artı yaşadığım şehirde yaptırmadım diyorum cidden kadın kadına destek olacağına hep kostek oluyo ne yaşadığımı neler atlattigimi ne psikolojide olduğumu biliyo musun
Yargıya taşımayacaksanız ailesiyle konuşmayın. Bu bir seçenek olmamalı. Ne yapacaklar sizi evlendirip hayatınızı mı kurtaracaklar? O pislikle evlenmek kurtuluş değil cehenneme balıklama dalmak olur.E
Etmeyi çok düşündüm ama hani bi yargı var ya tecevüz bile olsa yine kızın adı cikiyo yapamadım ailesine gitmeyi düşündüm yine yapamadım Allaha bıraktım
Al
Allahım ya ben bunu yaptıranlara soruyorum doktor belli olmuyo diyo zaten emin olamıyorum artı yaşadığım şehirde yaptırmadım diyorum cidden kadın kadına destek olacağına hep kostek oluyo ne yaşadığımı neler atlattigimi ne psikolojide olduğumu biliyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?