Bekaret!!!

Sizin geçmişiniz sizi ilgilendirir. Evet toplum tarafından dışlanacak olmaktan, etiketlenecek olmaktan korkmanız çok normal. Kaldı ki elinizde olmadan böyle bir şeye maruz kalmışsınız. Elinizde olarak bilerek isteyerek de biriyle birlikte olsanız yine kimseyi ilgilendirmez.
Kimse sizi geçmişinizle yargılayamaz. Sizi sırf bu yüzden terk edip gidecek insanı hayatınıza hiç almayın zaten. Emin olun karşınıza doğru insan çıkarsa hiç bir sorun yaşamazsınız. Siz de kendinizi kötü ve kirlenmiş hissetmeyin. Asıl pislik dışımızda değil içimizde olur.
Son olarak kanıtlama imkanınız varsa hala şikayet etmek için geç değil.

Bulunduğun şehirde bir psikolog bul.herseyi anlat terapi al.emin ol senin için en iyi karar bu yontem

Ve şunu unutma,geçecek

işine gelene cevap yaziyorsun konu sahibi.
O islemi dogu da mi yaptirdin diye sorduk??

E
Etmeyi çok düşündüm ama hani bi yargı var ya tecevüz bile olsa yine kızın adı cikiyo yapamadım ailesine gitmeyi düşündüm yine yapamadım Allaha bıraktım

Diktirmeyi kınamayın diyorum tecavüzü değil zaten onun kınanacak bisesi yok

Yahu konuyu nerden tutsam elimde kalıyo. Banlanıcam galiba
Herif sana tecavüz ediyo, duyulmasın diye susup yanında duruyosun. Sadece bi sefer de tecavüz etmemiştir tahminimce. Şikatet etmediğin için değil bekaretin bozulduğu için için içini yiyo mutsuzsun çook tuhaf. O küçük yer de zarı diktiriyosun hiç bişey olmamış gibi davranmak istediğin için. Dikmeden önce doktora sorsaydın ya belli olacak mı diye. Hayır yani burda konu açmanın sebebi ne ki? Sinirim bozuldu yemin ederim. Ne tuhaf insanlar ne tuhaf kafalar var ya..

Bulunduğun şehirde bir psikolog bul.herseyi anlat terapi al.emin ol senin için en iyi karar bu yontem

Ve şunu unutma,geçecek
Insanlar çok değişik ben kendi derdime düştüm kafalarından kurup cümleleri bile çekmek istedikleri yere cekip saçma sapan yorumluyolar ya

Belkide Doğu'da yaşamanın ağır baskısı yüzünden böyle birşey deme gereği duymuştur..buradaki bazi insanlarında oradaki insanlar gibi bakış açısı sergileyecegini dusunmustur.

Al
Allahım ya ben bunu yaptıranlara soruyorum doktor belli olmuyo diyo zaten emin olamıyorum artı yaşadığım şehirde yaptırmadım diyorum cidden kadın kadına destek olacağına hep kostek oluyo ne yaşadığımı neler atlattigimi ne psikolojide olduğumu biliyo musun

Belkide Doğu'da yaşamanın ağır baskısı yüzünden böyle birşey deme gereği duymuştur..buradaki bazi insanlarında oradaki insanlar gibi bakış açısı sergileyecegini dusunmustur.

Olabilir tabii ama bilemiyorum. Tecavüze uğrayıp bekaret diye başlık açmak bana sağlıklı görünmedi.

Bizim burada tecavüz dahi olsa o kıza git öl diyolar ben böyle gördüm burası boyle lanet olsun ki

Şu anda yapacağın en doğru hareket psikiyatrste gitmek olur. Kimse bir seyi kınamıyor da köstek de olmuyor. Ama olaya yaklaşma biçmin ve cümlelerin tutarlı ve sağlıklı gelmediği için böyle yorum yapıyoruz. Umarım en kısa zamanda psikolojik destek alıp bu olayı atlatırsın. Tekrar geçmiş olsun.

E

Etmeyi çok düşündüm ama hani bi yargı var ya tecevüz bile olsa yine kızın adı cikiyo yapamadım ailesine gitmeyi düşündüm yine yapamadım Allaha bıraktım
Yargıya taşımayacaksanız ailesiyle konuşmayın. Bu bir seçenek olmamalı. Ne yapacaklar sizi evlendirip hayatınızı mı kurtaracaklar? O pislikle evlenmek kurtuluş değil cehenneme balıklama dalmak olur.
Kendi ayaklarınız üzerine duracak gücünüz varsa şikayet edin. Yoksa da o gücü kazanıp yine şikayet edin. Gerçekler ortaya çıkar belki. Yaşadığınız yerden ayrılma imkanınız var mı?

Tecavüzü neden kınayalım.
Ama şikayet etmemişsin onu biraz kınadım.
Doğuda ufak bir şehirde baskı ile büyümüş bir kız çocuğu isen korkmuşsundur amenna.
Ama bu korkuyu yaşayan birinin gidip 'diktirdiğine' inanamadım açıkcası.
Nerede yaptırdın işlemi?
Devlette mi özelde mi?
Nedenini söyledin mi?
Yalnız mı hallettin bu meseleyi?

Türlü türlü soru sorabilirim.
İnandırıcı gelmedi bu çelişkili durum.

Sen o insan olamamış adamla mücadele ettin de ben sana destek olmam mı dedim bacım. Olan kadınlara oluyo zaten, onlarda daha ne kadar saklayabilirim ne kadar belli etmem kafasına girince sinirleniyorum.

Vicdan diye bir yer var.
Dogrunla yanlışınla oradasın.
Keşke erkek arkadaşın,daha dogrusu seni bu duruma düsüren hödüğün pesine düsmeseydin.
Cehennemin dibine kadar yolu var.
Kimseye bir sey ispatlamak zorunda değilsin.
Kimseye açıklama yapmak,kimse ile paylasmak zorunda degilsin.
Evet ne yazık ki sana ön yargı ile yaklaşan insanlarla karşılaşacaksın ama şundan emin ol ki bunu hemen hemen her kadın,her insan yaşıyo...
Kimine bakire olmadıgı icin,kimine dul oldugu icin,kimine yalnız yasadıgı icin vs.
Malum burası Türkiye.
Kendine güven.
Kendinden emin ol.
Boyle bir seyi yasayan ilk insan degilsin,sonda olmayacaksın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…