Etrafım da ki insalar hep iki damla kan meraklısı malesefkiÖncelikle "Zorla tecavüz" diye bir tanım olmaz; tecavüz zaten zorla olan bir şey, bir şiddet eylemi, bu yüzden salt tecavüz demeniz yetiyor, bu algıyı kırın bi önce aklınızda; isteye isteye tecavüze uğradım olayı "Ben kuyruk salladım" gibi saçma fikirlerin, kadını ezici bir yetiştirmenin göstergesi. Bunu bi silin önce, siz her şartta kıymetlisiniz, insanlığınız elinizden alınmadı, kirlenmediniz.
Bir diğer kısım; herkesi bulunduğu şartlar bağlar; şikayetçi olmanızı, hakkınızın peşine düşmenizi ve size bunu yapan o sapığın ceza almasını canı gönülden istiyor, diliyorum. Ama dediğim gibi şartlar... Üstü kapalı geçmişsiniz, az buçuk tahmin ettim. Diktirin, vicdanen de yükümlü hissetmeyin, gerekirse nikahlanmadan önce dikimi kontrol ettirin, bilgi toplayın sağlama alın işinizi. Siz değil, sizi bunu yapmaya itenler utansın. Müstahak zaten bacak arasına bakana. Senin de tercihin bu tiplerden biri olacaksa madem, görmek istediğini gösterip yoluna bakacaksın.
Allah aşkına kız tecavüze uğramış farkında mısınız? Öyle olmasa bile bu onun bedeni kimseyi ilgilendirmez.Yalanla nereye kadar
Geçmiş olsun . Senin bedenin senin tercihin ama bu olayla yüzleşmen gerekir .Doğuda yaptırmadım bidaha soylemek istemiyroum lütfen eğitim için gittiğim bi yerde yatırdım birden karar verdim zsten
Obez insanlarla ilgili bir program var bir kanalda.K
Kalp sorunum var şuan zaten önceden yoktu
Allah aşkına kız tecavüze uğramış farkında mısınız? Öyle olmasa bile bu onun bedeni kimseyi ilgilendirmez.
Yalanla nereye kadar ne demek ya? Siz de bir kadınsınız biraz empati yapın lütfen.
Yaptım...doğruyu söylerdim kendimi ve bir başkasını kandırmazdım şimdi erkekler çok mu dürütst diyeceksiniz kişiden kişiye değişir herkes kendinden mesul ve madem tecavüze uğramış şikayet etseymiş devamında tekrardan birlikte olmamış mı ? Adam terk etmese o kişiyle ilişkisini devam ettiremeyecek miydi burda mantıklı olan ne açıklar mısnız?Allah aşkına kız tecavüze uğramış farkında mısınız? Öyle olmasa bile bu onun bedeni kimseyi ilgilendirmez.
Yalanla nereye kadar ne demek ya? Siz de bir kadınsınız biraz empati yapın lütfen.
Bizim ikiyüzlü toplumumuz hak ediyor en iyisini yapmışsın. Hiç öyle tuzu kurular gibi dalga geçemem veya yalan dolan diyemem.
İleride evleneceğin insana karşı da hiç suçluluk hissetme. Bu toplumun erkekleri hak ediyor bunu. Boşver..
Asıl mesele sana tecavüz eden yaratığı şikayet etmemiş olman. Ama o zaman da kendince haklı sebeplerin vardır kesin. Ama bu doğru yaptığın anlamına gelmez. İspat edebilme imkanın varsa hiç durma.
Kimse beni tanimiyo ki burada yalan söylesem elime ne geçicek ki amaçları ne anlamadım kurduğum cumlelermis şuan üstüme gelmelerinin nedeni heralde kimsenin başına gelmeden bilmesi mümkün değil inşallah gelmezde
Sana yalan söylüyorsun dememiş. Dikim yaptırdığın için ileride eşine yalan söylemiş oluyorsun ya hani bunu ne kadar sürdüreceksin demek istemiş. Kimse kimseye hesap vermek zorunda değil. İnsanların geçmişleriyle evlenmiyoruz. Geleceği paylaşmak için yuva kuruyoruz. Tabi ki söylemek daha iyi ama bunun tercihi de yine kadına kalmış. Sonuçta onun vücudu, onun geçmişi.Kimse beni tanimiyo ki burada yalan söylesem elime ne geçicek ki amaçları ne anlamadım kurduğum cumlelermis şuan üstüme gelmelerinin nedeni heralde kimsenin başına gelmeden bilmesi mümkün değil inşallah gelmezde
Et
Etrafım da ki insalar hep iki damla kan meraklısı malesefki
Mantıklı düşünsem o an zaten devam etmezdim ya anlamiyosan bence yorum da yapma gerçektenYaptım...doğruyu söylerdim kendimi ve bir başkasını kandırmazdım şimdi erkekler çok mu dürütst diyeceksiniz kişiden kişiye değişir herkes kendinden mesul ve madem tecavüze uğramış şikayet etseymiş devamında tekrardan birlikte olmamış mı ? Adam terk etmese o kişiyle ilişkisini devam ettiremeyecek miydi burda mantıklı olan ne açıklar mısnız?
Coook teşekkür ederimTemennim zar kafalardan uzak durarak, seni sen olduğun için seven birileri ile rastlaşman, bu bilinci yakalaman.
Ha ama kendini iyi hissetmek için diktirirsin, kime ne? Ona bakan adamı da kandırırsın, kime ne? Bakmasaymış.
Sen çıkar üstünden şu mağdur kıyafetini bir an evvel derim.
Çalışmıyor-Çalışıyorsan çalış, okumuyorsan-okuyorsan oku ki bugün sana aşağını diktiren zihniyetin, yeri gelince sen de onların ağızlarını açmamak üzere dikebilecek güçte ol.
Geçmişler olsun, kolay gelsin.
Konu sahibinin yaptığı tabi ki yanlış. Şikayet etmeliydi ya da en azından o adamı hayatından çıkartmalıydı. O konuda bişey diyemem ben de sizin gibi düşünüyorum.Yaptım...doğruyu söylerdim kendimi ve bir başkasını kandırmazdım şimdi erkekler çok mu dürütst diyeceksiniz kişiden kişiye değişir herkes kendinden mesul ve madem tecavüze uğramış şikayet etseymiş devamında tekrardan birlikte olmamış mı ? Adam terk etmese o kişiyle ilişkisini devam ettiremeyecek miydi burda mantıklı olan ne açıklar mısnız?
Bahsetmeye çalıştığım şey tam olarak buydu. Kesinlikle katılıyorum.Temennim zar kafalardan uzak durarak, seni sen olduğun için seven birileri ile rastlaşman, bu bilinci yakalaman.
Ha ama kendini iyi hissetmek için diktirirsin, kime ne? Ona bakan adamı da kandırırsın, kime ne? Bakmasaymış.
Sen çıkar üstünden şu mağdur kıyafetini bir an evvel derim.
Çalışmıyor-Çalışıyorsan çalış, okumuyorsan-okuyorsan oku ki bugün sana aşağını diktiren zihniyetin, yeri gelince sen de onların ağızlarını açmamak üzere dikebilecek güçte ol.
Geçmişler olsun, kolay gelsin.
Rabbim var o bırakmazseni niye kınayalım ki.
sen tecavüz madurusun. seni değil aileni, toplumu ve o sapık tecavüzcüyü kınarız biz!
yere batsın böyle gelenekler, yere batsın gencecik kızları bu durumlara düşürenler.
yere batsın bekaret anlayışınız!
sen gökte uçan kuş kadar güzel ve safsın.
o yüzden içini ferah tut.
Ben diktirdiğin kısmını atlamışım. Yani öyle birşey yapmak ileride evleneceğin kişinin günahına girmek oluyor canım. Keşke yapmasaydın. Durumunu kabul edecek insanlar vardır.Sonuçta herşey insanoğlu için. Bak benim bir arkadaşımda o diktirme işine girdi aynı senin gibi tecavüze uğradı. Korkudan söyleyemedi. Evlendi eşine de söyleyemedi. Çok iyi bir adamdı. Sonra nouldu biliomusun? Adama itiraf etti. Kaç yıl geçti ondan sonra. Adam da sen bana bu yalanı nasıl sölersin dedi. Tek celsede boşandı. Dahada rezil oldu herkese. Keşke yapmasaydın.Onu geçtim sen masumsun, neden kendini suçlu konuma koydun.Diktirmeyi kınamayın diyorum tecavüzü değil zaten onun kınanacak bisesi yok
Yo gayette güzel anlıyorum yorum yapıp yapmamada sen karar veremezsin tecavüz etmiş sonra devam etmişsin madem hoşuna gitmiyordu etmesydinn şikayet etmemişsin ayrılsaydın mantığın o ara hepten mi durduMantıklı düşünsem o an zaten devam etmezdim ya anlamiyosan bence yorum da yapma gerçekten
Keşke keşke şikayet edebilsem bir dakika durmam asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?