Bekaret!!!

Et
Etrafım da ki insalar hep iki damla kan meraklısı malesefki

Tecavüze uğradıysan, diktirmende bir sakınca görmedim. Doğuda olduğun için.
Kendine bile yok say unut.
Sıfırdan başla.

K

Kalp sorunum var şuan zaten önceden yoktu
Obez insanlarla ilgili bir program var bir kanalda.
Orada şişmanların yeme nedeni hep küçük yaşta uğradıkları tecavüz olayları.
İnan 10 kadından 9u böyleydi.
Çok şaşırıyorum izledikçe.

Yani sende de kalp sorunu baş göstermiş bak.Daha neler neler olabilir.
Hepsinin altında da bu sorun yatacak.
Bunu aşman tedavi olman lazım.

istismar edilmen daha mühim,artık bakire olmamandan.
Bir erkeğin bunu anlayıp anlamamasından,vereceği tepkiden...
Çok daha mühim.
O yüzden bekarete takılma, ruh sağlığına önem ver ve yoluna devam et.

Kimse beni tanimiyo ki burada yalan söylesem elime ne geçicek ki amaçları ne anlamadım kurduğum cumlelermis şuan üstüme gelmelerinin nedeni heralde kimsenin başına gelmeden bilmesi mümkün değil inşallah gelmezde
Allah aşkına kız tecavüze uğramış farkında mısınız? Öyle olmasa bile bu onun bedeni kimseyi ilgilendirmez.
Yalanla nereye kadar ne demek ya? Siz de bir kadınsınız biraz empati yapın lütfen.

Allah aşkına kız tecavüze uğramış farkında mısınız? Öyle olmasa bile bu onun bedeni kimseyi ilgilendirmez.
Yalanla nereye kadar ne demek ya? Siz de bir kadınsınız biraz empati yapın lütfen.
Yaptım...doğruyu söylerdim kendimi ve bir başkasını kandırmazdım şimdi erkekler çok mu dürütst diyeceksiniz kişiden kişiye değişir herkes kendinden mesul ve madem tecavüze uğramış şikayet etseymiş devamında tekrardan birlikte olmamış mı ? Adam terk etmese o kişiyle ilişkisini devam ettiremeyecek miydi burda mantıklı olan ne açıklar mısnız?

Keşke keşke şikayet edebilsem bir dakika durmam asla

seni niye kınayalım ki.
sen tecavüz madurusun. seni değil aileni, toplumu ve o sapık tecavüzcüyü kınarız biz!
yere batsın böyle gelenekler, yere batsın gencecik kızları bu durumlara düşürenler.
yere batsın bekaret anlayışınız!
sen gökte uçan kuş kadar güzel ve safsın.
o yüzden içini ferah tut.

Tecavüze uğrayıp zarı diktirdiysen bundan sonra hayatına bakacaksın evlat..
Gerekiyorsa destek alacaksın,bunu kimseyede anlatma sakın anında arkandan vururlar..
Hayatına yeni bir yön vermek lazım,eğitimine devam et ki,ileride güçlü bir kadın olasın..

Sana yalan söylüyorsun dememiş. Dikim yaptırdığın için ileride eşine yalan söylemiş oluyorsun ya hani bunu ne kadar sürdüreceksin demek istemiş. Kimse kimseye hesap vermek zorunda değil. İnsanların geçmişleriyle evlenmiyoruz. Geleceği paylaşmak için yuva kuruyoruz. Tabi ki söylemek daha iyi ama bunun tercihi de yine kadına kalmış. Sonuçta onun vücudu, onun geçmişi.

Et

Etrafım da ki insalar hep iki damla kan meraklısı malesefki

Temennim zar kafalardan uzak durarak, seni sen olduğun için seven birileri ile rastlaşman, bu bilinci yakalaman.
Ha ama kendini iyi hissetmek için diktirirsin, kime ne? Ona bakan adamı da kandırırsın, kime ne? Bakmasaymış.

Sen çıkar üstünden şu mağdur kıyafetini bir an evvel derim.
Çalışmıyor-Çalışıyorsan çalış, okumuyorsan-okuyorsan oku ki bugün sana aşağını diktiren zihniyete karşı, yeri gelince sen de onların ağızlarını açmamak üzere dikebilecek güçte ol.

Geçmişler olsun, kolay gelsin.

Mantıklı düşünsem o an zaten devam etmezdim ya anlamiyosan bence yorum da yapma gerçekten

Coook teşekkür ederim

Konu sahibinin yaptığı tabi ki yanlış. Şikayet etmeliydi ya da en azından o adamı hayatından çıkartmalıydı. O konuda bişey diyemem ben de sizin gibi düşünüyorum.
Ama bu onun vücudu ve her insan aynı değil. Siz söylerdiniz belki dürüst olurdunuz bu sizin seçiminiz saygı duyarım. Ama saklamak isteyen insanlara siz de saygı duymalısınız.

Bahsetmeye çalıştığım şey tam olarak buydu. Kesinlikle katılıyorum.

Rabbim var o bırakmaz

Diktirmeyi kınamayın diyorum tecavüzü değil zaten onun kınanacak bisesi yok
Ben diktirdiğin kısmını atlamışım. Yani öyle birşey yapmak ileride evleneceğin kişinin günahına girmek oluyor canım. Keşke yapmasaydın. Durumunu kabul edecek insanlar vardır.Sonuçta herşey insanoğlu için. Bak benim bir arkadaşımda o diktirme işine girdi aynı senin gibi tecavüze uğradı. Korkudan söyleyemedi. Evlendi eşine de söyleyemedi. Çok iyi bir adamdı. Sonra nouldu biliomusun? Adama itiraf etti. Kaç yıl geçti ondan sonra. Adam da sen bana bu yalanı nasıl sölersin dedi. Tek celsede boşandı. Dahada rezil oldu herkese. Keşke yapmasaydın.Onu geçtim sen masumsun, neden kendini suçlu konuma koydun.

Mantıklı düşünsem o an zaten devam etmezdim ya anlamiyosan bence yorum da yapma gerçekten
Yo gayette güzel anlıyorum yorum yapıp yapmamada sen karar veremezsin tecavüz etmiş sonra devam etmişsin madem hoşuna gitmiyordu etmesydinn şikayet etmemişsin ayrılsaydın mantığın o ara hepten mi durdu

Keşke keşke şikayet edebilsem bir dakika durmam asla

Bence konuna "diktirme işlemini aynı şehirde yaptırmadım" yaz de kurtul..
Hayatları süt liman olan insanların seni anlamasını bekleme. Gördüğün gibi burada da yargılanıyor, yalancı muamelesi görüyorsun..

Sen bunu kimseye anlatma. En iyisi psikolojik destek almaya başla. Ve eğer günün birinde cesaret kazanabilirsen o pisliği mutlaka süründür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…