BEKARET !!!

namusunu verebilmek için bekleyememiş evlenmişsin işte
ayn ortamda bulunsak da bi parala diyeceğim ama mümkün değil hayatımda cahillere yer yok

Canim bunlar hani cok dogal seylerya..niye rahatsiz ettiki cok saapamadim bak simdi

evet bunlar çok doğal şeyler. ama sizin kullandığınız üslupta sıkıntı var, hem eril hem de nefret dili kullanıyorsunuz. bunun yanlışlığını anlatmaya çalışıyorum; fakat nafile olduğunu bir kere daha anladım.

namus vermek ne demek ya elma mı bu? nasıl bu kadar cahil olabilirsin
elinin altında internet var aç bi şeyler okusana
Bak hayatim turkcemizde es sestes sozler vardir..ac sende bi dilbilgisi bak az bisey.vermek kelimesi illa madden kullanilmaz..oyy bide beni cahillikle suclamiyor mu....? Beni mi kandiyonz kendinizimi .? Kelime oyunu yaptignizimi zannediyorsunuz bilemedm

Erkek arkadaşın bakirse senin durumunu hiç bi zaman kabul etmez , kendisini ikna edip etmiş zannetsede yıllar sonra açığa çıkar .
Ayrıca seni sevmemesi ile Alakası yok, bazı üyeler öyle söylemiş de, gitmişse sevmiyordur falan. Sevmek inançları çiğnemek değildir her zaman . Bu hususta sağlam çizgileri olan bir insan (ki bakirse öyle demekki) seviyorum deyip de bu durumu kabullenemez
Ayrıca kabullenen erkekleri de anlamıyorum zaten . Onlar cidden seviyor mu yani ? Seviyor ve sizi başkalarının kollarında kabul ediyor. Ha evet hataydı ve geçmişte kaldı. Oldu o zaman

Ya inanın burada bir yorum yazarken 40 kere düşünüyorum, yanlış anlamasın, bu onu üzer mi diye. Kaç kere gönderdikten sonra üstünden tekrar düzenliyorum. İnsanlardan hassasiyet bekliyorum ya bu o kadar zor mu? Senin inancın sana benim inancım banadır. Ben de kendi dinime göre yaşıyorum, ben niye ahlaksız ilan ediliyorum? Konu sahibi Müslüman olabilir ona da "Ahh canım yaa dinine göre yapmışsın bir hata ama.." tarzı yorum yapılıyor, bu cidden kırıcı.

Anatomiyi senden ogrenecek degiliz.

Ogrenme de ama dusuncelerini de bize empoze etmeye calisma. Burasi genis bir kadin platformu. Yazdiklarina bir bak. Cevaplamaya tiklamadan once oku.
Sana ne empoze etcem be git naaparsan yap.karisirsam namerdim

yok ben kimseyi kandırmıyorum da siz allahı kandırdığını sanıyorsunuz işte orada yanılıyorsunuz

Şu zamana kadarki en büyük ve tek ahlaki ilkem

-Yaşayan hiçbir canlıya zarar vermemek.

Bu benim için her şeyi kapsıyor. Kalp kırmak, fiziksel zarar vermek, maddi zarar vermek vb...

Yazmicam dedim ama tutamadim kendimi dini yorum yasak biliyorum ama bu fetva veren arkadaslara iki çift sözüm var.
En büyük günah kul hakki ve allaha sirk kosmaktir.
Ama maşallah siz ikisini de yapiyorsunuz.
Çok dindarsiniz ya hani kendinizle celismeyin bari komik oluyorsunuz.

namusunu verebilmek için bekleyememiş evlenmişsin işte
ayn ortamda bulunsak da bi parala diyeceğim ama mümkün değil hayatımda cahillere yer yok
Ne kadar aşşalık biri olduğun yazdıklarından belli senin gibi bir pislikle daha fazla muhattap olmayacağım.
En azından benim verebileceğim bi namusum var senin gibi namussuz değilim .
Asıl cahil çok şey bildiğini sanan ama bi halta yaramayan boş insandır tıpkı senin gibi Mune

Arkadaşlar ,konu sahibi böyle birşeyi istemiş,yaşamış ,olabilir bunu sorgulamak kimseye düşmez .maalesef ki toplumda böyle seyleri kabul etmeyen erkekler cok cok fazla.kendileri bakir olmadığı halde.Ama bazı arkadaslar da bu durumu o kadar normallestirmis ki,yani yasayabilirsin seni o sekilde sevecek biriyle evlen falan.yani hataya teşvik edildiğini düşünüyorum .genç bekar kızlarımıza tavsiyemiz,eğer böyle birsey yasamadilarsa,bundan sonra da yapmasinlar yasamasinlar.eğer arkasında duracaksa yaptığının ,pisman olmayacaksa,karşıda ki evleneceği adam kabul eder mi etmez mi diye endişeye dusmeyecekse,o zaman istediği herşeyi yaşar .isterse 40 kişiyle sevisir.kimseyi ilgilendirmez.ama lütfen ,evlenmeden önce cinselliği normallestirmeyelim.bekar kızlarımıza kötü örnek olmayalım .yapmayın kızlar ,pisman olacağınız şeylere kalkismayin

bi insanın en büyük takıntısı kendisinde olmayandır. demek ki evlenmeden önce de burada eleştirdiğin ne varsa yapmışsın
belki de diktirip evlendin ama yargılamıyorum bak hayat senin sonuçta
kocan kabul ettikten sonra bize bir şey demek düşmez gerçi adamın da haberi yoktur muhtemelen

Ben burda konu sahibini yargilamadim.ayrica insanlari yargilamak sirk deildir.allahin emir ve yasaklarini yargilamak sirktir.bilip bilmeden sallama burda simdi sirkmiss..sadece o insani yargilamak evet bana dusmez ben onun yaptigini savunulmasina karsiyim.yapmasina deil.yaltigi sey alkahla kendi arasinda.ama karsi taraf bunu kabul etmiyorsa buda onun ozgur secimi..ileri gorusluyum diyip ozgurlugunu niye kisitla iyor adamin.oda boyle dusunmek istyor olamazmi..nerde kaldi acik gorusluluk

küçük puppy mamanı suyunu kapının önüne koydum gel canım

Yine namusu bel altında arayan zihniyet... Ve yine cehalet. Konunun adını gördüğümde konuşmaların buraya geleceğine emindim zaten. Bu insanlara laf anlatmak mümkün değildir kızlar. Onların tek anladıkları şey 'kızlık zarı'. Kadınlara en büyük kötülüğü yine kadınlar yapar. Haklarını savunmayarak, diğer kadınları aşağılayarak ve bu iğrenç bekaret meselesini savunarak... Bilimden hiçbir şey anlamadıkları gibi kutsal kitapları bile okumadan çok iyi bir müslümanım diye geçinen ve aklını sadece kocişkolarına vermiş olan bu kadınlar ülkemizin kanayan yarasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…