Yo ne dikte etcem eden etmis basmis tekmeyidoğruları yapmayıp başkasına doğruyu dikte etmek bizim işimizdir diyosun anladım
bana bak sen kendine gel yazdıklarına dikkat et paralarım seni !
Sanane benim yaşımdan evliliğimden !
Sana mı sorucam kaç yaşında evleneceğimi benim suçum mu kv kp min terbiyesizlikleri .
Üniverste okunacak yaşta evlenmişim sana ne densiz sevdim evlendim ayrıca üniverste mezunuyum.
Kimliğimi de 3 ay önce değiştirdim ne yazdığını gayet iyi biliyorum.
Konuyla ilgili cevap veremeyip özel hayatıyla insanları aşağulamaya kalkmak çok olgunca sen ergenlikten çıkmayı bırak daha girmemiş bi beyne sahipsiz terbiyesiz !
Canim bunlar hani cok dogal seylerya..niye rahatsiz ettiki cok saapamadim bak simdi
Anatomiyi senden ogrenecej deilim merak etme
Bak hayatim turkcemizde es sestes sozler vardir..ac sende bi dilbilgisi bak az bisey.vermek kelimesi illa madden kullanilmaz..oyy bide beni cahillikle suclamiyor mu....? Beni mi kandiyonz kendinizimi .? Kelime oyunu yaptignizimi zannediyorsunuz bilemedmnamus vermek ne demek ya elma mı bu? nasıl bu kadar cahil olabilirsin
elinin altında internet var aç bi şeyler okusana
Yo ne dikte etcem eden etmis basmis tekmeyi
Astoria , bence bu denli anlatmaya çalışma..Görülüyor ki anlattığın şeyler onlar için çok karmaşık ve anlamakta güçlük çekiyorlar ve böyle olunca da insanları yumuşak karnından vurmaya çalışıyorlar çünkü çapları bu kadar.. O yüzden parmaklarını ve zihnini yorma bence..
Sana ne empoze etcem be git naaparsan yap.karisirsam namerdimAnatomiyi senden ogrenecek degiliz.
Ogrenme de ama dusuncelerini de bize empoze etmeye calisma. Burasi genis bir kadin platformu. Yazdiklarina bir bak. Cevaplamaya tiklamadan once oku.
Bak hayatim turkcemizde es anlamli sozler vardir..ac sende bi dilbilgisi bak az bisey.vermek kelimesi illa madden kullanilmaz..oyy bide beni cahillikle suclamiyor mu....? Beni mi kandiyonz kendinizimi .? Kelime oyunu yaptignizimi zannediyorsunuz bilemedm
Yo ne dikte etcem eden etmis basmis tekmeyi
Ya inanın burada bir yorum yazarken 40 kere düşünüyorum, yanlış anlamasın, bu onu üzer mi diye. Kaç kere gönderdikten sonra üstünden tekrar düzenliyorum. İnsanlardan hassasiyet bekliyorum ya bu o kadar zor mu? Senin inancın sana benim inancım banadır. Ben de kendi dinime göre yaşıyorum, ben niye ahlaksız ilan ediliyorum? Konu sahibi Müslüman olabilir ona da "Ahh canım yaa dinine göre yapmışsın bir hata ama.." tarzı yorum yapılıyor, bu cidden kırıcı.
Ne kadar aşşalık biri olduğun yazdıklarından belli senin gibi bir pislikle daha fazla muhattap olmayacağım.namusunu verebilmek için bekleyememiş evlenmişsin işte
ayn ortamda bulunsak da bi parala diyeceğim ama mümkün değil hayatımda cahillere yer yok
Ne kadar aşşalık biri olduğun yazdıklarından belli senin gibi bir pislikle daha fazla muhattap olmayacağım.
En azından benim verebileceğim bi namusum var senin gibi namussuz değilim .
Asıl cahil çok şey bildiğini sanan ama bi halta yaramayan boş insandır tıpkı senin gibiMune
Ben burda konu sahibini yargilamadim.ayrica insanlari yargilamak sirk deildir.allahin emir ve yasaklarini yargilamak sirktir.bilip bilmeden sallama burda simdi sirkmiss..sadece o insani yargilamak evet bana dusmez ben onun yaptigini savunulmasina karsiyim.yapmasina deil.yaltigi sey alkahla kendi arasinda.ama karsi taraf bunu kabul etmiyorsa buda onun ozgur secimi..ileri gorusluyum diyip ozgurlugunu niye kisitla iyor adamin.oda boyle dusunmek istyor olamazmi..nerde kaldi acik goruslulukkonu ne biliyor musun doğruyu inkar etmek demek değil. ki kime göre neye göre doğru?
konu başkasının günahını sevabını allaha bırakmak. yargılamakla allaha şirk koşuyorsun çok dindar geçiniyorsun ya bil istedim.
Ne kadar aşşalık biri olduğun yazdıklarından belli senin gibi bir pislikle daha fazla muhattap olmayacağım.
En azından benim verebileceğim bi namusum var senin gibi namussuz değilim .
Asıl cahil çok şey bildiğini sanan ama bi halta yaramayan boş insandır tıpkı senin gibiMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?