Kadinin adi yatakta namusunu vererek oluyorsa varsin adsiz gezelim..uzunca sure dedigin kiyamete kadar hak batila ustun gelecek uzgunum canim...sana gore deil bu dunya sanirim yanlis gezegendesinpaçalardan akan cahillikler. gülüp geçeyim diyorum ama olmuyor olamıyor
bu ülkede belli ki uzunca bir süre daha kadının adı olmayacak.
Ha Müslüman olmayan herkes ahlaksız yani. Bu dediğiniz söz çok çirkin, farkındasınızdır umarım. Çoğu din mensubunu aşağılıyor.
Dogrulari soylemek icin illa dogru yasamak gerekmez.hatalarini bikirsin kabul edersin ama asldinda bu isin dogrusu bu dersin..inkar etmekle dogruyu bilip hata yapmak ayni sey deildiresracım her zaman ilk taşı günahsız olanlar atacak. dinimizde erkeklerle görüşmek de yasak. ama konularından gördüğümüz üzere sık sık farklı kişilerle görüşüp üstelik evlendiğini bile gizleyerek yalan söylüyorsun. seninkiler sevaba mı giriyor merak ettim? dini kendi hayatlarınıza bakmadan dilinize dolayamazsınız.
Ya ne genis milletle ayni ulkede yasiyor musuz.ya bu namus zardada deilse cinsel organimizin icindede deilse nerde yaa..beyindeymişsşş..evet beyninle gidip organinla zevkten adaminin altinda namusunu unutuyorsun.sonrada ben namusluyum beynim namuslu.beyinle bsiey yapilmiyor zaten arkadaslar..beynin namusu olmuyor..madem bukadar acik goruslu birisiniz.bu adaminda gorusune saygi duymak zorundasiniz...hic anlamiyorum acik gorusluym diyip diyip baska goruslulere yobazca ters bakan saygi duymayan ileri cagdaki insanlari
ergenlikten çıkar çıkmaz evlenip milletin üniversite okuduğu yaşta kv-kp ile uğraşıyor
akıl verecek olgunlukta olmadığı yazdıklarından belli daha kimlikte yazanlardan haberi yok atıp tutuyor,boşver atsın
Kadinin adi yatakta namusunu vererek oluyorsa varsin adsiz gezelim..uzunca sure dedigin kiyamete kadar hak batila ustun gelecek uzgunum canim...sana gore deil bu dunya sanirim yanlis gezegendesin
Şimdi de gerizekalı ilan ettiniz vaov :) Bakın hanımefendi dediğiniz şey bu, ben başka bir dine mensubum ve beni rahatsız etti bu lafınız. Görünüşe göre bir tek rahatsız olan da ben değilim. Müslümanlık inancını tam yerine getirmeyen herkes ahlaksızlaşıyor demişsiniz, bu ne kadar ayıp ya? Banlanmak istemiyorum ama gerçekten saygısızsınız.
Adamin altina yatmakte beyninden verdigin bi karardir..tum komutlari beynimizden aliriz salak deiliz onu bizde bikiyoruz.ama konuteleri yerine getren vucudumuzdur bende sana bunu hatrlatayim..gidip adami oldurup buna beynim karar verdi demeyle isin icinden siyrilamiyorsun malesefBir konuda bilgi vermek istiyorum.
Orgazm dahil bütün davranışlarımız beyinde başlamakta ve döngüsünü beyinde tamamlamaktadır.
Fizyolojik bir gerçek.
İçgüdü, zevk, acı, duygular, bellek hepsi beynin fonksiyonları dahilindedir.
Dogrulari soylemek icin illa dogru yasamak gerekmez.hatalarini bikirsin kabul edersin ama asldinda bu isin dogrusu bu dersin..inkar etmekle dogruyu bilip hata yapmak ayni sey deildir
Ya ne genis milletle ayni ulkede yasiyor musuz.ya bu namus zardada deilse cinsel organimizin icindede deilse nerde yaa..beyindeymişsşş..evet beyninle gidip organinla zevkten adaminin altinda namusunu unutuyorsun.sonrada ben namusluyum beynim namuslu.beyinle bsiey yapilmiyor zaten arkadaslar..beynin namusu olmuyor..madem bukadar acik goruslu birisiniz.bu adaminda gorusune saygi duymak zorundasiniz...hic anlamiyorum acik gorusluym diyip diyip baska goruslulere yobazca ters bakan saygi duymayan ileri cagdaki insanlari
26 yasina kadar penissiz gayet guzel bi hayatim vardi canimm..dusunen dusunmus sen o guzel namuslu aklini yorma simdi benim hayatimaben doğru yerdeyim de nerede olduğunu bilmeyenlere laf anlatmak zor ki anlatmam da zaten
evlenemseydin ne olurdun acaba? penissiz düşünemedim bir an seni
birkadının başka bir kadını bu kadar aşağılamasına inanamam çünkü
Adamin altina yatmakte beyninden verdigin bi karardir..tum komutlari beynimizden aliriz salak deiliz onu bizde bikiyoruz.ama konuteleri yerine getren vucudumuzdur bende sana bunu hatrlatayim..gidip adami oldurup buna beynim karar verdi demeyle isin icinden siyrilamiyorsun malesef
Adamin altina yatmakte beyninden verdigin bi karardir..tum komutlari beynimizden aliriz salak deiliz onu bizde bikiyoruz.ama konuteleri yerine getren vucudumuzdur bende sana bunu hatrlatayim..gidip adami oldurup buna beynim karar verdi demeyle isin icinden siyrilamiyorsun malesef
Anatomiyi senden ogrenecej deilim merak etmeSen insan anatomisini cok yanlis anlamissin.
Istemsiz namus verilmiyor ama dimiİşte onu diyorum
Beyinden komut almadan herhangi bir davranışı gerçekleştiremezsiniz
Nefes almanız dahi istemsiz olarak beyin tarafından kontrol edilen bir davranıştır
Dogrulari soylemek icin illa dogru yasamak gerekmez.hatalarini bikirsin kabul edersin ama asldinda bu isin dogrusu bu dersin..inkar etmekle dogruyu bilip hata yapmak ayni sey deildir
Canim bunlar hani cok dogal seylerya..niye rahatsiz ettiki cok saapamadim bak simdiyahu bu nasıl bir üslup? ne demek adamın altına yatmak? Allah aşkına bir de kadınsınız böyle eril bir dil kullanıyorsunuz gerçekten inanamıyorum! farklı düşünsek de ben sizin düşüncelerinize sonuna kadar saygı gösteririm, ama böyle bir üslupla değil...
Istemsiz namus verilmiyor ama dimi
bana bak sen kendine gel yazdıklarına dikkat et paralarım seni !ergenlikten çıkar çıkmaz evlenip milletin üniversite okuduğu yaşta kv-kp ile uğraşıyor
akıl verecek olgunlukta olmadığı yazdıklarından belli daha kimlikte yazanlardan haberi yok atıp tutuyor,boşver atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?