BEKARET !!!

paçalardan akan cahillikler. gülüp geçeyim diyorum ama olmuyor olamıyor
bu ülkede belli ki uzunca bir süre daha kadının adı olmayacak.
Kadinin adi yatakta namusunu vererek oluyorsa varsin adsiz gezelim..uzunca sure dedigin kiyamete kadar hak batila ustun gelecek uzgunum canim...sana gore deil bu dunya sanirim yanlis gezegendesin

Ha Müslüman olmayan herkes ahlaksız yani. Bu dediğiniz söz çok çirkin, farkındasınızdır umarım. Çoğu din mensubunu aşağılıyor.

ergenlikten çıkar çıkmaz evlenip milletin üniversite okuduğu yaşta kv-kp ile uğraşıyor
akıl verecek olgunlukta olmadığı yazdıklarından belli daha kimlikte yazanlardan haberi yok atıp tutuyor,boşver atsın

Dogrulari soylemek icin illa dogru yasamak gerekmez.hatalarini bikirsin kabul edersin ama asldinda bu isin dogrusu bu dersin..inkar etmekle dogruyu bilip hata yapmak ayni sey deildir

Bir konuda bilgi vermek istiyorum.

Orgazm dahil bütün davranışlarımız beyinde başlamakta ve döngüsünü beyinde tamamlamaktadır.

Fizyolojik bir gerçek.

İçgüdü, zevk, acı, duygular, bellek hepsi beynin fonksiyonları dahilindedir.

Ek: namus da beyindedirin özü, namus düşüncesi (adı üzerinde "düşünce" olduğu için yine beynimizin ürettiği bir oluşumdur)

Ben bu lafları diğer din mensuplarına ve deist/ateistlere hakaret olarak görüyorum. Banlanır mıyım bilmiyorum ama saygısızlık yapıldığı için polemiğe girmek zorunda kaldım. Mune hanım umarım gereğini yapar.

Kadinin adi yatakta namusunu vererek oluyorsa varsin adsiz gezelim..uzunca sure dedigin kiyamete kadar hak batila ustun gelecek uzgunum canim...sana gore deil bu dunya sanirim yanlis gezegendesin

ben doğru yerdeyim de nerede olduğunu bilmeyenlere laf anlatmak zor ki anlatmam da zaten
evlenemseydin ne olurdun acaba? penissiz düşünemedim bir an seni
birkadının başka bir kadını bu kadar aşağılamasına inanamam çünkü

Astoria , bence bu denli anlatmaya çalışma..Görülüyor ki anlattığın şeyler onlar için çok karmaşık ve anlamakta güçlük çekiyorlar ve böyle olunca da insanları yumuşak karnından vurmaya çalışıyorlar çünkü çapları bu kadar.. O yüzden parmaklarını ve zihnini yorma bence..

Adamin altina yatmakte beyninden verdigin bi karardir..tum komutlari beynimizden aliriz salak deiliz onu bizde bikiyoruz.ama konuteleri yerine getren vucudumuzdur bende sana bunu hatrlatayim..gidip adami oldurup buna beynim karar verdi demeyle isin icinden siyrilamiyorsun malesef

Dogrulari soylemek icin illa dogru yasamak gerekmez.hatalarini bikirsin kabul edersin ama asldinda bu isin dogrusu bu dersin..inkar etmekle dogruyu bilip hata yapmak ayni sey deildir

doğruları yapmayıp başkasına doğruyu dikte etmek bizim işimizdir diyosun anladım

Sen insan anatomisini cok yanlis anlamissin.

26 yasina kadar penissiz gayet guzel bi hayatim vardi canimm..dusunen dusunmus sen o guzel namuslu aklini yorma simdi benim hayatima

yahu bu nasıl bir üslup? ne demek adamın altına yatmak? Allah aşkına bir de kadınsınız böyle eril bir dil kullanıyorsunuz gerçekten inanamıyorum! farklı düşünsek de ben sizin düşüncelerinize sonuna kadar saygı gösteririm, ama böyle bir üslupla değil...

İşte onu diyorum

Beyinden komut almadan herhangi bir davranışı gerçekleştiremezsiniz

Nefes almanız dahi istemsiz olarak beyin tarafından kontrol edilen bir davranıştır

konu ne biliyor musun doğruyu inkar etmek demek değil. ki kime göre neye göre doğru?
konu başkasının günahını sevabını allaha bırakmak. yargılamakla allaha şirk koşuyorsun çok dindar geçiniyorsun ya bil istedim.

Canim bunlar hani cok dogal seylerya..niye rahatsiz ettiki cok saapamadim bak simdi

bana bak sen kendine gel yazdıklarına dikkat et paralarım seni !
Sanane benim yaşımdan evliliğimden !
Sana mı sorucam kaç yaşında evleneceğimi benim suçum mu kv kp min terbiyesizlikleri .
Üniverste okunacak yaşta evlenmişim sana ne densiz sevdim evlendim ayrıca üniverste mezunuyum.
Kimliğimi de 3 ay önce değiştirdim ne yazdığını gayet iyi biliyorum.
Konuyla ilgili cevap veremeyip özel hayatıyla insanları aşağulamaya kalkmak çok olgunca sen ergenlikten çıkmayı bırak daha girmemiş bi beyne sahipsiz terbiyesiz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…