Bekarken hamile kalsaydınız???

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Merhaba arkadaşlar bi tanıdığımın başına böyle bi olay geldi evlenmeden beraber olduğu kişiden hamile kaldı..merak ettim sizlerin düşüncesi ne olurdu bekarken sevdiğiniz kişiden hamile kalsaydınız hemen evlenirmiydiniz,yoksa farklı şeylermi yapardınız...:1shok:

seviyorsam onnunla o da bana gerckten deger verıyorsa evlenmek değil aynı evde yasardım.okul bitnce evlenrdm.tabi deger vermıyorsa aldırırdm cocugu

valla büyük konuşmayayım ama, bekarken hamile kalmamak için elimden geleni yapardım, sonuçları ortada.o günahsız yavruya neden böyle bir hayat vereyim ki.sevgilimle o kadar yakınlaşacak ortam yaratmazdım.hıı diyelim ki kaldım ,bebeğim olacak ozaman evlenirdim.allah kimsenin başına vermesin.allahım herkesi o adımları atmaktan korusun.evliyim, evliliğimin 3.senesinde ancak bebek yapabildim.hamileyim aralıkta doğumum var, eğer bekar olsaydım, çok zorlanırdım.allah kimsenin başına vermesin

ALLAH KORUSUN ÖNCE.
evlenirsin ne yaparsin tabii karsidaki adamda kabul etcekmi.erkekler bu konularda gezsin tozsun yatsin kalksin evlilige yaklasmazlar.kizlarimiz dikkatli olmasi lazim. sevgilide olsa ufuta evlilikde olsa hemen kendini teslim etmemelri lazim.

evlenmeden hamile kalmak,bana duzensiz yasam gibi geliyo,hic dusunmedim,
onu bu duzensiz yasami tercih edenler dusunsun,,,hicde acimam bu tur kisilere...

benımde eskı oturdugumuz yerden bı komsumun kızı vardı sevgılısıyle bırlıkte olup hamıle kalmış benden 7 ay sonra evlendı ama benım oglumdan 9 ay kuçuk kızı var anlamadım dedımkı sendemı erken dogum yaptın dedim yooo dedı 10 gun gec bıle dogdu dedı ve evlendıgınde 4 aylık fılen hamıleymış

Benim de uzaktan akrabamız apar topar evlenince (1 hafta içinde nikah filan herşey halloldu.)
Şüphelendik ama konduramadık. Allah kimsenin başına vermesin ama kötü bir durum.
2,5 aylık hamileymiş, hala da öyle olduğunu iddia eder durur.
Yakında doğum yapcak hala 6 aylık hamileyim çok yediğimden dolayı fazla şişmanladım erken doğurcam der...
Tabii annemler filan inanmadı.
Kötü ve zor bir durum tabii....

korumasız olduysa hemencik tabiki ertesi gün hapı kullanmak en akıllıca olanıdır

şansa bırakılmaz tabiki
CADIARZU:hulya:

öncelikle allah korusun ben yazmıştım bi medyum kahve falına bakarak bana evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşıcaksın demişti inanırmısınız günlerce uyku uyuyamadım insan o anki psikolojiyle napıcağı belli olmaz ben kendimi sizin yazdıklarınızla ve daha fazla dualara sığınarak toparlayabildim ki hala aslında toparlamadım hani bu sevdiğiniz olabilir bide bunun zorla olan bi birleşmeden olduğu düşünürseniz işte o zaman insan neler düşünür neler yapar allah korusun rabbim elini üzerimizden çekmesin inşşş ....

evlenirim evlenmem bu mühim değil. ama bebeğimi doğururdum.ona iyi bir hayat sağlamaya çalışırdım..

insan düşünmek bile istemiyor,ama yapılan ilk hata ikinci hatayı getirmemeli,eğer iki kişide seviyorsa evlenilmeli, sevmiyorsa yine de o çocuk doğmalı diye düşünüyorum ,Rabbm kimseye yaşatmasın çok acı

Ben evli olduğum halde 7 sene de ancak ikna oldum hamile kalmaya..
Bekarken kesinlikle böyle bişey yapmazdım herhalde..
Evlen doğur..ne gerek var bekarken hamile kalmaya..

Allah korusun akannehir
çok zor bi durum gerçekten hem kendi ayaklarının üzerinde durmadan bi can dünyaya getirecek olmak hem de aileye çevreye nasıl anlatırım derdi
napardım bilmiyorum ama aldırmazdım kıyamazdım o içimde hayata tutunmaya çalışırken

evlenmek en doğrusu tabii ki
ancak evlenemediğin durum da doğurmak çok zor
kaç yaşındasın, ekonomik özgürlüğün var mı
nerdesin, nasıl yaşıyorsun
bunlar önemli...

beraberken hamile kalmak gibi bir durum söz konusu olursa, bunun sonu evlilik olur sonunda. sonuçta, sevdiğin ve de seni seven birinden hamile kalınmıştır.

öncelikle allah korusun aslında iyi bir düşünce bu kızlarımıza sahip çıkalım benim yakın komşumuz vardı kızını nişanladı apar topar hemen düğün oysa duyduğumuza göre öyle değildi düğün tarihi meğer kız hamileymiş tabi babası sonradan duymuş evdede üvey ana var oda hamile olan o kadına oldu doğum yaptı şimdi çocuğu ne konuşuyor ne yürüyor adam kadını iki gün filan dövmüş kızlar allah korusun canlarım kendinize iyi bakın

Allah korusun diyorum öncelikle
Başıma gelseydi diye düşünmicem çünkü evliyim hala bebeğim yok mesela ama o duruma düşün birisini anlam çok zor olmalı
Hamile kaldığı için evleniyor yani apar topar ve bi utançla belkide
Aldırmak ne kadar doğru bilmiyorum her yönden düşünürsek
Dediğim gibi hala bi bebeğim yok anne değilim o yüzden korunurdum ama oldu başıma geldiyse aldırırdım diyemiyorum
Bi anne adayısın ve o bebeğe nasıl kıyacaksın
Galiba acele bir düğün beklerdik...

Öncelikle kendi acımdan böyle bir şeyin olması zaten imkansızdır.

Ama gel gör öyle birsey olmuş olsaydı da çok çok seviyor olsam da hamile kaldıgım için
sevdiğimiz için degil zorunlu oldugumuz için evlendiğimizi düşünüp üzülürdüm.
Çok kötü bir durum ya gercekten allah kimseyi sasırtmasın kızlarr!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…