Bekarken hamile kalsaydınız???

bekarken öyle bir ilişki yaşıyorsam heralde her türlü korunma yöntemini de kullanırım hap spiral yada ertesi gün hapları iğne.. ne varsa...
ama hamileysem doğurmak istemezdim. sırf bu yüzden ne o kişiyi çekemem. nede evlenemem.

maalesef çevremde olan biri yaşadı bu durumu
evlendiler tabi
ama hiçbir şey olması gerektiği gibi olmadı..hep eksik...
kocası da iyi biri ama dediğim gibi bi şeyler hep eksik
insanların bakışı yorumları..dahası kızın kendi içinde istedikleri ama sahip olamadıkları..zor bi durum

ben olsam bilmiyorum napardım.evlilik olmasa da aldırmak istemezdim galiba.

öncelikle evlilik öncesi ilişkiye girecek biri değilim

ama farazi konuşursak öyle bişe oldu diyelim
2. bir hata olur onu aldırmakta..

aynı şehirde olduğumuzu düşünürsek ve buranın da küçük bir yer olduğunu göz önüne alırsak;senin tanıdığın kişiyle benim tanıdım kişinin aynı olma ihtimali var tabiCADIARZU
herneyse..benim çevremde de böyle biri oldu.evlendiler zaten düğün günlerini almışlardı.evli olarak 6.5 aylıkken doğumunu yaptı..akannehir
ben olsam sanırım bende evlenirdim..:sinifsinif:
ve o bebeği doğururdum..bir cereme varsa ortada da çekerdim..yapcak bişe yok..:hulya:

Allah korusun
böyle bır sey yasamış olsam evlenmekten baska care yok tabı
etrafa gozunun kapatıp baska bır sehre gıtmek gelırdı aklıma heralde
ama cok zor tabı aılenın yuzunu yere egmek cok kotu
kımse yasamasın bu durumu

eğer adam beni gerçekten seviyorsa zaten bebeği aldrımama müsade etmzdi :hulya:bende aldırmak istmezdım açıkcası
gerçi boyle birseyide asla yapmam :olmaz:
kimsede yapmasın zaten:olmaz:
eğer adam istemiyorsa çocuğu ve vlenmıyorsa sonuçda bellı zaten:olmaz:

Allahım saklasın inşallah! En büyük korkularımdan biridir..
Evliyken ya da bekarken,tüm korunma yöntemlerime rağmen ola ki hamile kalırsam diye..
Büyük ihtimalle ben kürtaj olurdum..
Benim gibi kendine anca bakabilen bir kadının bebeği olacağına bu dünyaya hiç gelmemiş olması her ikimiz için de daha hayırlıdır bence..:1closedeyes:

babam alnımın şakından vururdu :))))
ben mezara o hapise !!!
allahım çok şükürki böyle bişey yaşamadan evlendim :)))

benimde en yakın arkadasım nişanlanmıştı ve 2 ay içinde düğün olacağını söylüyordu ama aylar geçti düğün yok bende başkasından duydum hamileymiş ve 1 hafta içince nikah düğün herşey oldu ve kimseyi çağırmadan aile arasında yapmışlar düğünü sonra msnde konustuk sordum hayır saçmalama dedi bide bana kızdı temmuzda evlendiler facede baskasının sayfasında gördum fotosunu 5 aylık hamile gibi karnı hala inkar edio ama kızıorum yaptına deil bana yalan sölemesine

ama ben olsam dikkat ederdim sonucta insanlara doğruyu bile söyleyemiyorsun zor durumda kalıyorsun

benimde bi tanıdığımın başına geldi aynı şey
kadın mecburen oğlunu evlendirmek zorunda kaldı
3 ayı bitmiş kız demiş ben hamileyim
apar topar evlendiler şimdi kız neredeyse doğum yapacak bi iki ayı kaldı
mecbur çocuğun ailesiyle yaşıyor
sürekli evde gerginlik var, sürekli tartışmalar şeyler
aman Allah huzur versin önce ya...

benımde eskı oturdugumuz yerden bı komsumun kızı vardı sevgılısıyle bırlıkte olup hamıle kalmış benden 7 ay sonra evlendı ama benım oglumdan 9 ay kuçuk kızı var anlamadım dedımkı sendemı erken dogum yaptın dedim yooo dedı 10 gun gec bıle dogdu dedı ve evlendıgınde 4 aylık fılen hamıleymış

matematik problemi gibi olmus
ama imkansiz boyle biseyin olmasi

ben buna uzun uzun ölçerek tartarak cevap vermeliyim,
şuan yaşıtım ve okuyan biri ile birlikte olsam, evlenemem aldırmak zorunda kalırım, hatta kimseyle paylaşamam. çok ters kalsa da mecburiyetten aldırırım. allah korusun.
fakat son ayrıldığım adamlaysam -benden 10 yaş büyük işi gücü var-evlilik düşünüyorsa benimle, aileme de söylerim. şu gün itibariyle hamile kaldıysam 9 ay bu. okulun bitimine yakın doğurmam gerekir, muhtemelen ikinci dönemi dondururum. aman neler hesaplıyorum.
evlenirim işte.

Allah korusun zor bir durum o şartlarda ne yapardım bilmiyorum,ama kimseyi kınamamak lazım herkesin başına gelebilir.

allah binlerce kez korusun nedenir ama olduysa hiç dillendirmeden evlensin benim düşüncem bu

benim yakınımda biri yaşadı en yakın şahidi bendim...öncelikle açıklamamı yapım
zor bi durum allah kimsenin basına vermesin...büyükte konuşmasın bence kimse heran nolcagnı kimse bilemio karşı oldugu durmlar bile basına gelio...
evet çıktılar sevdiler birbirlerini ve her halukarda olmuş...kız hamile kaldı ve aldırmak zorunda kaldı çoçugun çünki yurt dışı işi vardı o engelledi daha dogrusu...
çoçuk o durumda olmasaydı aynen sunu söledi hemen ailemin yanına ..
ve zor bela aldırdılar bende vardım artık eskisi gibide degil almıolar çoçuk flan gayrimaşru...
arada tanıdık birini ayarladıkta öle...hallettik ama arkdaşım çok üzüldü çok kahretti ama bu şekilde kapandı..
ve suan ayrıldırlar ilişkileri bile bitti anlaşamadılar...yada yaşadıkları artık yıprattıı...
zor cidden zor bu yuku taşımak...ve pişman napcagnı bilmio ama alışıo insan zamanla herşeye..
allah korusunn kimse basını yakmasın..

allahım bu duruma düşmedim çok şükür. bana ters, böyle bir ilişki yaşasam korunurdum öncelikle. hadi oldu diyelim babam benide o adamı vururdu valla. o yüzden aldırırdım. ama hiç doğum yapmamış birin çocuk aldırması sakıncalı bildiğim kadarıyla, yok yok yinede aldırırdım. çocuk yüzünden mecburi evlilik yapmak istemezdim. zor durum, önlem almak lazım. önleminide almadıysan geçmiş ola......

Öyle derin bir konu ki bu.Asla böyle bir şey olmazdı,insana allah akıl fikir vermiş.Bunları kullanana artık.

Back
X