- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
-
Ben de basak burcuyum temizlik takıntım vardır ama birini sevince bunları gözün görmüyor emin olKızlar evlilikten gözü korkan var mı? Yani öyle sorumluluk vs demiyorum. Kocamın kirli donunu elime aldığımı düşünemiyorum, kendi çamaşırlarımdan tiksinirken. Aynı tuvaleti, aynı yatağı paylaşmak.. Evet başak burcuyumAynı evde yaşadığım bir erkeği benimserim elbette ama o çekim sanki ilk bir haftada biter bende, en pis hallerini göreceğiz
Ah yok arkadaşım.Sen bosanmamis miydin minel?
Sayende artık korkuyor gözümKızlar evlilikten gözü korkan var mı? Yani öyle sorumluluk vs demiyorum. Kocamın kirli donunu elime aldığımı düşünemiyorum, kendi çamaşırlarımdan tiksinirken. Aynı tuvaleti, aynı yatağı paylaşmak.. Evet başak burcuyumAynı evde yaşadığım bir erkeği benimserim elbette ama o çekim sanki ilk bir haftada biter bende, en pis hallerini göreceğiz
Ben evliyim ama basak burcuyum gelebilir miyim
Don dedigin midir meseleo kadar dert etme, sonucta kirli dona sarilip aglamiyoz yani tutuver kenarindan parmaginin ucuyla ativer makineye bitsin gitsin. O da senin donlari avuclayip bakmayacak ayni seyi yapacak,
Inan evlilik soz konusu oldugunda kirli don solda sifir kalir. Allah gonlune gore versin
Adam altına mıçmıyorsa niye kirli oldun ki.bekarım ama hiç tiksinmem valla.
Sen bukadar tiksiniosan o işte cok zorlanırsın evlilikteki en kirli iş o bence.
Düşünsene o kılların senin bacağından dökülmediğini ispat edemezdinHahaha kıyaslama çok iyi
Saçlarım öyle fazla dökülmüyor daha dogrusu dökülmesin diye topluyorum genelde.
Ancak eşimin bacak kılları her yerde
Tüy döküyor yavrum
Minel00
ilk evlendigimizde tepki verdim, bu ne her yer kıl diye,
Allahtan senin killarin sari yoksa üstüne atardım dedi öyle de cakal
Düşünsene o kılların senin bacağından dökülmediğini ispat edemezdin
Bir arkadaşım vardı senle aynı dertten muzdarip. Bir gün çok mutlu geldi. Çözüm bulmuş yavrum.
Artık evde pijamaların paçalarını, çorabın içine koyduruyormuş. Böylece tüylerini sadece kıyafetini değiştirirken döküyormuş. Bir köşe belirlemiş. Orda giyiniyomuş adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?