Bekarlar evlenmek istiyo evliler boşanmak. Kafam karışmış durumda.

Aslında ben doğru adam olduğunu hissediyorım içim hep huzurlu ama ne bilim çevremden çok etkileniyorum galiba o boşanmış bu boşanmış vs vs
bende doru adam oldugunu dusunuyorum, yanında mutluyum dediim gibi yakında evleniyorum. amaaa sanki evlilik başka gibi. aynı evde iki yabancı dünya görüşleri başka, düşünceler başka. evlenince göricem ben artık. birde aynı eve girmeden tam olarak tanıyamazsın dienler var. yaşayip gorıcez.
cevreye falannn heccc bakma. ailen ne dior ?

Dört duvar içinde ne yaşandığı bilinmiyor ki.
Belki adamda, belki kadında var arıza.
Belki beklentiler çok yüksek.
Belki beklentiler normal düzeyde ama karşı taraf evliliğin mantığını algılayıp gelmemiş.
Vs.vs.
Örnekler çoğalır ama sonuç değişmez. Evlilik iki kişiliktir. Tek tarafın çabasıyla yürümez.

Sevgili ve nişanlılık döneminde aşktan gözü kör olan gerekli sinyalleri alamıyor zaten.
Evlilik bir kumar aslında ne çıkarsa bahtına.

29 yaşımda evlendim 28 yaşıma kadar evlilikten korkardım. Eşimle önyargım kırıldı.

tam bir yıllık evliyim
evlenip pişman olup olmamak karşı tarafa bağlı kesinlikle.
beklentilerini çok yüksek tutarsan mutlu olamazsın mesela eşim gezmetyş eğlenmeyi sevmez ben gezme eğlenme için plan yaparım bazen planıma uyar bazen uymaz planıma uysa da çokta mutlu olarak bnmle dolaşmaz ama suratta asmaz
ee ben şimdi istesem bu durumda kavga cıkartırım surat asarım neler yaparım neler değil mi ?
ama yapmıorum sitemimi belli ediyorum o kadar. Çok beklenti taşımazsan evlilik yürür.
ama bunlarla da bitmiyo eş senin ruhunu da okşamalı. Ayrıca gerçekten seviyosan ufak şeyleri görmüyosun bile. Ben kayıtsız şartsız seviyorum eşimi ve bu gibi küçük şeyleri tartışmaya sunmuyorum huzur kaçmasın diye ne derler alttan alıyorum bu taviz ödün vermek değil evlilik sabır özveri anlayış ve saygı işi.
karakterler uyumlu olmalı.
bi taraf deliyse diğer tarafta deli olmamalı biri sopasını çıkardığında diğeri sopasını saklamalı olabildiğince tartısma ortamı yaratacak istekler davranışlar konuşmalar yapılmamalı.

Bizim durum karışık canım diper konularıma bakamak istersen bayağı bi yazmıştım :)

:) Evlen evlen, doğru insanla evlilik kadar güzel birşey yok, düşünsene şimdi sevgilinle evlenmişsin, sürekli yanında, ilgileniyo, haftasonları yatağına kahvaltı getiriyor, miss gibi huzurlu bir hayatın var, sorunlarını bitirmişsin, sonra sevdiğin adamdan çocuğun oluyor, Tabi bazıları hayal her romantizmle harmanlanmamış :)

Ay yazdığını okuyunca bile mutlu oldum. Adam bana şimdiden diyo her hafta sonu yatakta kahvaltı hazırlicam aşkıma şimdi senin yazdığını da okuyunca mutlu oldum :)

Ay yazdığını okuyunca bile mutlu oldum. Adam bana şimdiden diyo her hafta sonu yatakta kahvaltı hazırlicam aşkıma şimdi senin yazdığını da okuyunca mutlu oldum :)
Hep negatif düşünme canım, hepimiz tercihlerimizin getirisini yaşıyoruz. Adam baştan öküz olduğunun sinyalini vermiş ondan iyi birşey bekleyemezsin. Yok sana deli divane ee eminsinde değişmeyeceğinden ondanda 1 2 defa öküzlük bekleyeceksin :) Herkesin evliliği bir değil doğru tercihi yapanlar mutlu, yapmayanlar mutsuz. Herkesi dinlersen evde kalırsın :)

Ben 21 yaşında evlendim
Eşin seninle aynı hayat görüşüne sahip, sana sevgi ve saygı duyan anlayışlı biri ise evlilik sanılanın aksine o kadar zor değil.
Ama insanlar çok beklentiye giriyorlar. Evlenince evlenmeden önceki sorunlar yok olacak sanıyolar.
öyle bir şey yok
evlenmeden önce zaten sinyallerini veriyor insanlar.

Baskalarinim hayatina bakarsaniz bu konu uzar gider. Ben de evliyim ama dunyaya bir daha gelsem esimle bir daha evlenmek isterim.

Hayatımda aldığım en doğru karar eşimle evlenmekmiş.Belki daha yeniyiz 2 yıldır evliyiz ama beni bir gün bile pişman ettirmedi. Evlilik kararı insanların etkisinde kalarak verilecek bir karar değil hem içgüdüsel hem de mantık çerçevesinde olmalı diye düşünüyorum.Herkesin hayatının aşkını bulmasını dilerim ve mutlu olmasını.

ne derler : evlilik kale gibidir içerdekıler dısarı kacmaya calısır,dısardakıler de ıcerı gırmeye calısır...bence evlılık hıc de guzel degıl hayatımın tum genclık yıllarını da bu dusunceyle gecırdım hala da aynı fıkırdeyım..hıc de guzel degıl olamaz da..ve evlılık kötu-ıyı dıye genellenemez de ..evlılık 2 kısılıktır ve ıkı kısı yasar..burda yazılanlara da etrafına da bakma..yasamayan bılemez...

Evlilik guzel bence sevdigin insanla hayat arkadasi oluyosun, ozgurce her istedigin yere gidiyosun vs vs vs:)

Anket yap bnce evlilik guzel ama heerkes bir degil

Bende niyeyse evlenmeyi düşünmüyorum hiçbir şekilde evliliğin o kadar olumsuz yanını gördüm ki bu mertabeden soğudum.

30a yaklaşanlar yada geçenler evde kaldım psikolojisiyle evlenmek için evleniyorlar sonuç mutsuz evlilik

Ailesinin durumu kötü olan bazı kesim zengin birini bulunca para için yapışıyo sonuç mutsuz evlilik

Adamın gözünün dışarda olduğunu bilenler evlenince düzelir Dio sonuç mutsuz evlilik

Bu adamla yattım aaa beni kimse almaz hemen kapaklamalıyım sonuç mutsuz evlilik

Görücü usulü tanışıp 2 ayda nişan 4 ayda düğün sonuç mutsuz evlilik

Babasını rol model alan kocasının benzer yanı olmayan sonuç mutsuz evlilik

Ayakları yere basan ölçüp tartan para 2.planda olan rol modeli olmayan bakınca gözleri parlayan anlayışlı evlilik kaygısı olmadan başlanan sonuç mutlu mutlu evlilik

Ben bir yazı okumuştum.
Evlilik üzerine... Evlilik senin mutsuzluğunu düzeltmez. Düzgün bir hayatın varsa evlen ...

Herkes hayatında bir eşi olsun ister. Herkes kaldıramıyor. Gerçekten yükümlülükler ağır.

gerçekten öyle. Evlenirken 2 kişi evlenmiyor ailelerde evleniyor akraba oluyorsun sonuçta..

Erkeklerin babalarına benzediği doğru.. Huy olarak dayı-amca yı tanımak lazım. genler iyi analiz edilmeli

Çevremde herkes acı-tatlı-mutlu- mutsuz birçok şey yaşıyor.

Sen önemlisin bu hayatta... Mutluluğunu 2 katına çıkarmak için aradığın kişi çıksın inşallah ; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…