bende doru adam oldugunu dusunuyorum, yanında mutluyum dediim gibi yakında evleniyorum. amaaa sanki evlilik başka gibi. aynı evde iki yabancı dünya görüşleri başka, düşünceler başka. evlenince göricem ben artık. birde aynı eve girmeden tam olarak tanıyamazsın dienler var. yaşayip gorıcez.Aslında ben doğru adam olduğunu hissediyorım içim hep huzurlu ama ne bilim çevremden çok etkileniyorum galiba o boşanmış bu boşanmış vs vs
bende doru adam oldugunu dusunuyorum, yanında mutluyum dediim gibi yakında evleniyorum. amaaa sanki evlilik başka gibi. aynı evde iki yabancı dünya görüşleri başka, düşünceler başka. evlenince göricem ben artık. birde aynı eve girmeden tam olarak tanıyamazsın dienler var. yaşayip gorıcez.
cevreye falannn heccc bakma. ailen ne dior ?
:) Evlen evlen, doğru insanla evlilik kadar güzel birşey yok, düşünsene şimdi sevgilinle evlenmişsin, sürekli yanında, ilgileniyo, haftasonları yatağına kahvaltı getiriyor, miss gibi huzurlu bir hayatın var, sorunlarını bitirmişsin, sonra sevdiğin adamdan çocuğun oluyor, Tabi bazıları hayal her romantizmle harmanlanmamış :)Başlıkta da belirttiğim gibi, evliler bekar hayatını özlüyor, bekarlar gelinlik giyinme özentisinde bi yuvam olsun istiyor. Evli arkadaşlar sakın evlenme diyor. Bekarlar ah bi evlensem.
Evlenince ne gibi şeyler değişiyor hayatta? Niye boşanmak istiyosunuz? Evlilik çok mu zor? Neyine alışamıyorsunuz?
Dün arkadaşımla konuştum 28 yaşında kız evlenmek istiyor nasip olmamış bugüne kadar. Akşam misafirimiz geldi kız daha bir yıl olmadı evleneli boşanıcam diyor. Bi evlenmeye hevesleniyorum sonra hüsranla sonuçlanıyor etrafımdaki evliliklerin çoğu vazgeçiyorum geri.
Akşam ablanın biri de durmuş sakın evlenme en güzel zamanların şimdiki diyo. Teyzenin biri de 30 a merdiven dayadın artık evlen nereye kadar böyle bekar bekar diyor.
Niye herkes hayatından şikayetçi? Evlensen bi dert evlenmesen ayrı.
Napak biz şimdi?
:) Evlen evlen, doğru insanla evlilik kadar güzel birşey yok, düşünsene şimdi sevgilinle evlenmişsin, sürekli yanında, ilgileniyo, haftasonları yatağına kahvaltı getiriyor, miss gibi huzurlu bir hayatın var, sorunlarını bitirmişsin, sonra sevdiğin adamdan çocuğun oluyor, Tabi bazıları hayal her romantizmle harmanlanmamış :)
Hep negatif düşünme canım, hepimiz tercihlerimizin getirisini yaşıyoruz. Adam baştan öküz olduğunun sinyalini vermiş ondan iyi birşey bekleyemezsin. Yok sana deli divane ee eminsinde değişmeyeceğinden ondanda 1 2 defa öküzlük bekleyeceksin :) Herkesin evliliği bir değil doğru tercihi yapanlar mutlu, yapmayanlar mutsuz. Herkesi dinlersen evde kalırsın :)Ay yazdığını okuyunca bile mutlu oldum. Adam bana şimdiden diyo her hafta sonu yatakta kahvaltı hazırlicam aşkıma şimdi senin yazdığını da okuyunca mutlu oldum :)
Başlıkta da belirttiğim gibi, evliler bekar hayatını özlüyor, bekarlar gelinlik giyinme özentisinde bi yuvam olsun istiyor. Evli arkadaşlar sakın evlenme diyor. Bekarlar ah bi evlensem.
Evlenince ne gibi şeyler değişiyor hayatta? Niye boşanmak istiyosunuz? Evlilik çok mu zor? Neyine alışamıyorsunuz?
Dün arkadaşımla konuştum 28 yaşında kız evlenmek istiyor nasip olmamış bugüne kadar. Akşam misafirimiz geldi kız daha bir yıl olmadı evleneli boşanıcam diyor. Bi evlenmeye hevesleniyorum sonra hüsranla sonuçlanıyor etrafımdaki evliliklerin çoğu vazgeçiyorum geri.
Akşam ablanın biri de durmuş sakın evlenme en güzel zamanların şimdiki diyo. Teyzenin biri de 30 a merdiven dayadın artık evlen nereye kadar böyle bekar bekar diyor.
Napak biz şimdi?
Şimdi siz diyosunuz ki doğru adamı buldunsa yapış yakasına bırakma demi?
Doğru adam olduğunu nerden anlıyoruz?
evlenince
Anket yapBaşlıkta da belirttiğim gibi, evliler bekar hayatını özlüyor, bekarlar gelinlik giyinme özentisinde bi yuvam olsun istiyor. Evli arkadaşlar sakın evlenme diyor. Bekarlar ah bi evlensem.
Napak biz şimdi?
Başlıkta da belirttiğim gibi, evliler bekar hayatını özlüyor, bekarlar gelinlik giyinme özentisinde bi yuvam olsun istiyor. Evli arkadaşlar sakın evlenme diyor. Bekarlar ah bi evlensem.
Napak biz şimdi?
ne derler : evlilik kale gibidir içerdekıler dısarı kacmaya calısır,dısardakıler de ıcerı gırmeye calısır...bence evlılık hıc de guzel degıl hayatımın tum genclık yıllarını da bu dusunceyle gecırdım hala da aynı fıkırdeyım..hıc de guzel degıl olamaz da..ve evlılık kötu-ıyı dıye genellenemez de ..evlılık 2 kısılıktır ve ıkı kısı yasar..burda yazılanlara da etrafına da bakma..yasamayan bılemez...
30a yaklaşanlar yada geçenler evde kaldım psikolojisiyle evlenmek için evleniyorlar sonuç mutsuz evlilik
Ailesinin durumu kötü olan bazı kesim zengin birini bulunca para için yapışıyo sonuç mutsuz evlilik
Adamın gözünün dışarda olduğunu bilenler evlenince düzelir Dio sonuç mutsuz evlilik
Bu adamla yattım aaa beni kimse almaz hemen kapaklamalıyım sonuç mutsuz evlilik
Görücü usulü tanışıp 2 ayda nişan 4 ayda düğün sonuç mutsuz evlilik
Babasını rol model alan kocasının benzer yanı olmayan sonuç mutsuz evlilik
Ayakları yere basan ölçüp tartan para 2.planda olan rol modeli olmayan bakınca gözleri parlayan anlayışlı evlilik kaygısı olmadan başlanan sonuç mutlu mutlu evlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?