- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Ben bir yazı okumuştum.
Evlilik üzerine... Evlilik senin mutsuzluğunu düzeltmez. Düzgün bir hayatın varsa evlen ...
Herkes hayatında bir eşi olsun ister. Herkes kaldıramıyor. Gerçekten yükümlülükler ağır.
gerçekten öyle. Evlenirken 2 kişi evlenmiyor ailelerde evleniyor akraba oluyorsun sonuçta..
Erkeklerin babalarına benzediği doğru.. Huy olarak dayı-amca yı tanımak lazım. genler iyi analiz edilmeli
Çevremde herkes acı-tatlı-mutlu- mutsuz birçok şey yaşıyor.
Sen önemlisin bu hayatta... Mutluluğunu 2 katına çıkarmak için aradığın kişi çıksın inşallah ; )
Bence tamamen senle ve evlendiğin adamla alakalı bi durum yani benim de akrabalarım da bi sürü boşanan yada mutsuz evliliklerini sürdüren var.Ama evlilik iki tarafında çabasıyla yol alıyo yani tek tarafın bütün yükü almasıyla biyere kadar sonra patlıyo insanlar .Amaan çokda kasmamak lazım işte konusuyoz yapabiliyozmu yook o yüzden salla çok düşünmek iyi deil her canlı evliliği tadacaktır benceAy öyle de, evlilerinde bir bildiği vardır diyorum. Sonuçta yaşanmışlıklarla yola çıkıyolar bekarlar gibi hayal ürünü değil ki
nie dert ettin ki kuzum hem kısmet hemde doğru insanı bulduktan sonra sıkıntı değil bende 1 yılı geçti evliyim bazen kusup tartısıyoruz acaba diyoruz ama bosanmakta dile kolay ciddi sıkıntıların olması lazım bosanmak için çok sükür bizde durum o kadar vahim değil olanında Allah yardımcısı olsun dedim ya kısmetBaşlıkta da belirttiğim gibi, evliler bekar hayatını özlüyor, bekarlar gelinlik giyinme özentisinde bi yuvam olsun istiyor. Evli arkadaşlar sakın evlenme diyor. Bekarlar ah bi evlensem.
Evlenince ne gibi şeyler değişiyor hayatta? Niye boşanmak istiyosunuz? Evlilik çok mu zor? Neyine alışamıyorsunuz?
Dün arkadaşımla konuştum 28 yaşında kız evlenmek istiyor nasip olmamış bugüne kadar. Akşam misafirimiz geldi kız daha bir yıl olmadı evleneli boşanıcam diyor. Bi evlenmeye hevesleniyorum sonra hüsranla sonuçlanıyor etrafımdaki evliliklerin çoğu vazgeçiyorum geri.
Akşam ablanın biri de durmuş sakın evlenme en güzel zamanların şimdiki diyo. Teyzenin biri de 30 a merdiven dayadın artık evlen nereye kadar böyle bekar bekar diyor.
Niye herkes hayatından şikayetçi? Evlensen bi dert evlenmesen ayrı.
Napak biz şimdi?
Başlıkta da belirttiğim gibi, evliler bekar hayatını özlüyor, bekarlar gelinlik giyinme özentisinde bi yuvam olsun istiyor. Evli arkadaşlar sakın evlenme diyor. Bekarlar ah bi evlensem.
Evlenince ne gibi şeyler değişiyor hayatta? Niye boşanmak istiyosunuz? Evlilik çok mu zor? Neyine alışamıyorsunuz?
Dün arkadaşımla konuştum 28 yaşında kız evlenmek istiyor nasip olmamış bugüne kadar. Akşam misafirimiz geldi kız daha bir yıl olmadı evleneli boşanıcam diyor. Bi evlenmeye hevesleniyorum sonra hüsranla sonuçlanıyor etrafımdaki evliliklerin çoğu vazgeçiyorum geri.
Akşam ablanın biri de durmuş sakın evlenme en güzel zamanların şimdiki diyo. Teyzenin biri de 30 a merdiven dayadın artık evlen nereye kadar böyle bekar bekar diyor.
Napak biz şimdi?
nası yaptınız ?Ben evliyîm zaten 12 yıldır birlikteyiz 15 aydırda evli
Ben hamur gibi şekillendirdim adamı istemediğim sevmediğim huylarını çıkarttım öyle evlendim
Yonttum :)nası yaptınız ?
helal olsunYonttum :)
Hatta hala yontuyorum su ver diyo mesela su verir misin? Dicektin heralde diyorum suyu getiriyorum söyleyene kadar vermiyorum söylemezse geri götürüyorum bunun gibi mesela
Yalnız değilmişim sevindim
Ayrıca şöyle bir şey var ki evlenmek istiyorum diyenden değil istemiyorum diyenden korkacaksın. Genelde istemeyenler daha önce evleniyor çünkü
Başlıkta da belirttiğim gibi, evliler bekar hayatını özlüyor, bekarlar gelinlik giyinme özentisinde bi yuvam olsun istiyor. Evli arkadaşlar sakın evlenme diyor. Bekarlar ah bi evlensem.
Napak biz şimdi?
Bunu yıllar önce bir arkadaşım söyledi bana, doğru kişi karşına çıktığında anlarsın, "işte bu o kişi dersin" dedi. Gerçekten de birbirini tanıdıkça içinden "bu, o kişi" diyebiliyorsan doğru kişidir. Ama her hareketi tuhaf geliyorsa, yanında bi huzursuzluk sıkıntı hissediyorsan yani içine sinmiyorsa tabi ki doğru kişi değildir.Şimdi siz diyosunuz ki doğru adamı buldunsa yapış yakasına bırakma demi?
Doğru adam olduğunu nerden anlıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?