Pandemi döneminde bu ayrıma girmek doğru olmaz herkes duvarla konuşur yaptığından zevk alamaz olduMerhabalar,
Konu başlığı belki biraz abes gelebilir ama cidden merak ediyorum aile evinde olan arkadaşlar nasıl zaman geçiriyorsunuz? Pandemi sebebiyle yaklaşık 6 aydır işsizim ve ailemin yaşadığı şehirde hiç arkadaşım yok. Sürekli evde olduğum için güzel giyinmek bakım yapmak dahi gelmiyor içimden. Evli arkadaşlarıma bakıyorum sıradan bir iftarı bile güzel bir aktiviteye çeviriyorlar eşi veya çocuğu ile. Bizde genellikle evdeki herkes kendi halinde zaman geçirir. Çok sıkılıyorum. Her zaman kitap okuyan film izlemeyi seven biri oldum ama artık onlar da keyif vermiyor. Siz nasıl geçiriyorsunuz zamanınızı?
İyi demişsin en azından sofra derdi olmaz .Ayrıca evliyim, eşim erken gelebilirim iftara diye aradı. Gelme dedim.
Baktigin yer sosyal medya ise before/after görmek lazimEvli arkadaşlarıma bakıyorum sıradan bir iftarı bile güzel bir aktiviteye çeviriyorlar eşi veya çocuğu ile
Bekarken ne yapıyorsam şimdi de aynı çokta matah farklı bişey yok , ev , iş, alışveriş, temizlik, bunlar bekarken de vardı hayatımdaMerhabalar,
Konu başlığı belki biraz abes gelebilir ama cidden merak ediyorum aile evinde olan arkadaşlar nasıl zaman geçiriyorsunuz? Pandemi sebebiyle yaklaşık 6 aydır işsizim ve ailemin yaşadığı şehirde hiç arkadaşım yok. Sürekli evde olduğum için güzel giyinmek bakım yapmak dahi gelmiyor içimden. Evli arkadaşlarıma bakıyorum sıradan bir iftarı bile güzel bir aktiviteye çeviriyorlar eşi veya çocuğu ile. Bizde genellikle evdeki herkes kendi halinde zaman geçirir. Çok sıkılıyorum. Her zaman kitap okuyan film izlemeyi seven biri oldum ama artık onlar da keyif vermiyor. Siz nasıl geçiriyorsunuz zamanınızı?
Bence sunum yapmaktan bahsediyor. Ya da sen çorba karıştırırken kocanın salata yapması da olabilir . Belki ezan okununca konfeti patlatıyorlardır birileri . Başka bir şey hayal edemedim . Bu kadar.Evliyim iftari guzel bir aktiviteye cevirmedim hic o nasil oluyormuş? Biz normal oturup yemek yiyoruz.Başka napiliyormuş acaba?
Evden çıkan eş candır, ya bizim gibi 7-24 birarada olsaydın.Ayrıca evliyim, eşim erken gelebilirim iftara diye aradı. Gelme dedim.
Bence sunum yapmaktan bahsediyor. Ya da sen çorba karıştırırken kocanın salata yapması da olabilir . Belki ezan okununca konfeti patlatıyorlardır birileri . Başka bir şey hayal edemedim . Bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?