Aile en kolayı değil mi ya? Ben aileden kim gelirse onları mutfağa atıp kendim takılıyorum.
Sahsen forum'u buldum işte.Zen uygulamasinda bir konu dikkatimi cekmisti sonrasinda da uye oldum :) Yani ben kendime uzulurdum,Surayi gordukten sonra halime sukreder oldum.Cidden neler varmis su hayatta dedirtti bana okduklarim.Edit:Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, moral oldunuz enerjimi yükselttiniz resmen. Olumsuzluklara fazla odaklanmışım, haliyle bu günlerde hep kötüye odaklanıyor insan beyni. Tüm evli, çocuklu, bekar arkadaşlara gönül ferahlığı diliyorum. Umarım en yakın zamanda tekrar sosyalleşebildigimiz zamanlar geri gelir.
Merhabalar,
Konu başlığı belki biraz abes gelebilir ama cidden merak ediyorum aile evinde olan arkadaşlar nasıl zaman geçiriyorsunuz? Pandemi sebebiyle yaklaşık 6 aydır işsizim ve ailemin yaşadığı şehirde hiç arkadaşım yok. Sürekli evde olduğum için güzel giyinmek bakım yapmak dahi gelmiyor içimden. Evli arkadaşlarıma bakıyorum sıradan bir iftarı bile güzel bir aktiviteye çeviriyorlar eşi veya çocuğu ile. Bizde genellikle evdeki herkes kendi halinde zaman geçirir. Çok sıkılıyorum. Her zaman kitap okuyan film izlemeyi seven biri oldum ama artık onlar da keyif vermiyor. Siz nasıl geçiriyorsunuz zamanınızı?
Edit:Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, moral oldunuz enerjimi yükselttiniz resmen. Olumsuzluklara fazla odaklanmışım, haliyle bu günlerde hep kötüye odaklanıyor insan beyni. Tüm evli, çocuklu, bekar arkadaşlara gönül ferahlığı diliyorum. Umarım en yakın zamanda tekrar sosyalleşebildigimiz zamanlar geri gelir.
Merhabalar,
Konu başlığı belki biraz abes gelebilir ama cidden merak ediyorum aile evinde olan arkadaşlar nasıl zaman geçiriyorsunuz? Pandemi sebebiyle yaklaşık 6 aydır işsizim ve ailemin yaşadığı şehirde hiç arkadaşım yok. Sürekli evde olduğum için güzel giyinmek bakım yapmak dahi gelmiyor içimden. Evli arkadaşlarıma bakıyorum sıradan bir iftarı bile güzel bir aktiviteye çeviriyorlar eşi veya çocuğu ile. Bizde genellikle evdeki herkes kendi halinde zaman geçirir. Çok sıkılıyorum. Her zaman kitap okuyan film izlemeyi seven biri oldum ama artık onlar da keyif vermiyor. Siz nasıl geçiriyorsunuz zamanınızı?
ya ben , evde 1 kişi var.Edit:Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, moral oldunuz enerjimi yükselttiniz resmen. Olumsuzluklara fazla odaklanmışım, haliyle bu günlerde hep kötüye odaklanıyor insan beyni. Tüm evli, çocuklu, bekar arkadaşlara gönül ferahlığı diliyorum. Umarım en yakın zamanda tekrar sosyalleşebildigimiz zamanlar geri gelir.
Merhabalar,
Diyecek kadar kötü olmasın, ne diyim.yani ben kendime uzulurdum,Surayi gordukten sonra halime sukreder oldum.Cidden neler varmis su hayatta dedirtti bana okduklarim.
Aynısı bizde de var . Ama rüşvetçi çoğunlukla benim bizim ailedeBanyo yaptırma sırası bizde de varçocukları uyutma sırası, Ramazan'da onlara kahvaltı hazırlama sırası, bu sabah esimdeydi sıra kalkmak zor geldi bugün sen hazırla, uyanınca ne istersen yaparım diye rüşvet teklif etti bana
Buluşmalar gezmeler vs vs. Siz pandemi öncesini yazdınız galiba. Sokağa çıkılamıyor daYiyorum içiyorum. Sorumluluk yok, kafaya taktığım bir şey yok. İyi ki evli değilim. İstediğim gibi geziyorum. İstediğimi alıyorum. Dizi izliyorum süsleniyorum arkadaşlarımla buluşuyorum. İyi ki evli değilim evli olsam bu konuda çok zorlanırdım.
Pandemi günlerinde pekçok kişi sabahlara kadar hatta gün içinde de çok sevişilir zannediyor da nerdeeŞey demek isterdim sabahlara kadar sevisiyor öğlene kadar uyuyor sonra beraber mutfağa girip romantik yemekler hazırlıyoruz
Akşama kadar dışarı çıkamadığı için enerji patlaması yaşayan bir çocuğu eyleyip kalbini kırmamaya bunun yanında da yemek ve temizlik yapmaya çalışıyorum
Temizlik ve yemek işini annenden alabilirsin böylece bol bol anne duası alırsın sonra 24 saat sanki 5 saatmis gibi gelirhem yaptığın anneneyse öğrendiğin sana
Evli olan arkadaşlar yemeği bile aktivite ye cevirmiyor. Bütün çoluk çocuk tantana yorgunluk. Mesela o gün güzel bı yemek yaptı güzel bı sofra kurdu. Onun resmini paylaşır. Bı bakarsın aa evli çocukları var ne güzel sofralar kurmuş. Sadece süslü yani görünür dışardan. Lütfen benim için yat uyu. Sakinligin tadini çıkar. Her şeyin güzel yanı vardır. Ben mesela bekarken ev işlerinde anneme hiç yardım etmezdim. Ona çok pişmanım şimdi. Keşke yapsaydım. Kaynanam için saçımı süpürge ettim kaç sene. Sonra yapmamaya başladım. Kötü oldum. Annene yardım et. Bide hobi edin kendine . İlla ki ilgi alanın vardırEdit:Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, moral oldunuz enerjimi yükselttiniz resmen. Olumsuzluklara fazla odaklanmışım, haliyle bu günlerde hep kötüye odaklanıyor insan beyni. Tüm evli, çocuklu, bekar arkadaşlara gönül ferahlığı diliyorum. Umarım en yakın zamanda tekrar sosyalleşebildigimiz zamanlar geri gelir.
Merhabalar,
Çocuk olmasa belki sevisirdikPandemi günlerinde pekçok kişi sabahlara kadar hatta gün içinde de çok sevişilir zannediyor da nerdee
Belki yurtdışındayım?Buluşmalar gezmeler vs vs. Siz pandemi öncesini yazdınız galiba. Sokağa çıkılamıyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?