- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
Sizin yorumlarınıza hayranım çok tatlısınız içtensinizAyrıca evliyim, eşim erken gelebilirim iftara diye aradı. Gelme dedim.
Teşekkür ederim.Sizin yorumlarınıza hayranım çok tatlısınız içtensiniz
Bende aynen. Hem üzülüyorum vicdan yapıyorum hemde bıktım sürekli oyslayacak bişey bulmaktan.bide film gruplarına girdim herkes biseyler izliyor Diziler bitiriyo filan o kadar özeniyorum ki. Netflix e dünya kadar para veriyorum daha bir dizi bitiremedim sürekli yarim yarim basinda da oturamiyorim öyle de konuyu anlamayinca aynı şeyi defalarca başa sariyorum. Bir haftalik çocuksuz olsam ve hiç kıpırdamadan yemek derdi olmadan saatlerce dizi izlesem şuan en büyük hayalimİnanın bu pandemide evli yada bekar değil de çocuksuz olmayı yeğlerdim. Her şey gerçekten bana aktivite oldu. Çocuk oyalamaktan beynim yandı artık, pestile döndüm. Sabahtan akşama kadar sil süpür pişir yedir. Enerjisini de atamıyor çocukSabah akşam oyun uydurmaktan, çocuk avutmaktan yıldım.
Bekar yada çocuksuz evli olmayı bin kere tercih ederdim.
Sizin yerinizde olsam sabah kalkarım bir leslie yada chloe yaparım spor insanı dinçleştiriyor rahatlatıyor. Sonda kitap okurum, dizi film izlerim. Değişik yemek tarifleri deneme fırsatını değerlendiririm.
Al bizdende okadr yemek bile yemeye vaktim yk iki kaşık corbayla kalkiyorum koymuyo cocuk 1 ay olacak doru düzgün yemek yedigimi hatirlaliyorumEvliyim iftari guzel bir aktiviteye cevirmedim hic o nasil oluyormuş? Biz normal oturup yemek yiyoruz.Başka napiliyormuş acaba?
Dizi izlemek bitirmek fln lüks zaten bana. Şöyle gönlümce uyanma lüksüm olsa en azından haftasonu. Sabah 8.30da en geç anne diye tepemde. Doya doya yüzüm gözüm şişene kadar uyumayı isterdimBende aynen. Hem üzülüyorum vicdan yapıyorum hemde bıktım sürekli oyslayacak bişey bulmaktan.bide film gruplarına girdim herkes biseyler izliyor Diziler bitiriyo filan o kadar özeniyorum ki. Netflix e dünya kadar para veriyorum daha bir dizi bitiremedim sürekli yarim yarim basinda da oturamiyorim öyle de konuyu anlamayinca aynı şeyi defalarca başa sariyorum. Bir haftalik çocuksuz olsam ve hiç kıpırdamadan yemek derdi olmadan saatlerce dizi izlesem şuan en büyük hayalim
Çok güzel tespit yalnız okuduğum en güzel yorumAnnen ile babana bak nasıllar :) evliler öyle işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?