Bekarlar nasıl zaman geçiriyor?

Evli olup şu çok mutluyum masalı fotoğraflar mi
Evli biri olarak evli çevremde de gördüğümü söyleyeyim
O paylaşımların hepsi yalan dolan
Bu gözler nelere şahit oldu bi bilseniz , aile evinde sıkıldığıniza yatar kalkar şükredersiniz.

Size aile evinde onerim ,
Kendinizi geliştirin bu konulara yoğunlaşın
Günde 1 defa egzersiz yoga yapın
Kitap okuyun
Annenizle ev işi yapın
Geleceğe yatırım yapın bomboş oturup saatleri doldurmayın
Yetenekli olduğunuz bir alanı geliştirin ve bundan nasıl para kazanabileceginize kafa yorun.

Bekarken çok kaliteli hayat yaşıyormuşum, evlendikten sonra anladım.

Sosyal medyadaki ponçik çiftler bizim çevremizde yok. İşten gelip apar topar sofra hazırla, sonra bulaşık varsa çamaşır yıka, evi süpür. Yatmadan duşa girebilirsen öncelikle banyoyu dip köşe temizle... Tüm bunlardan sonra nerede yattığımı unutuyorum zaten, ışık hızında uykuya dalıyorum. Bu arada oğlanla ilgilenme kısmına hiç girmedim

Son söz: Bekarlık sultanlıktır, evlenmek isteyen daha sahurda kalkıp sofra hazırlamamıştır

Aynen bizde de öyle . Düşün o kadar cahilim , görmemişim ki hayalini bile kuramadım . Çok monoton geçiyor hayatım . Ama monotonluğa bayılıyorum. Evde sıradansa her şey ; kimse hasta değildir , işlerde sıkıntı yoktur , elektrik su doğalgaz internet kesilmemiştir başka ne isterim hayattan .

Biz ödev paslaşıyoruz , çocukların banyo yaptırma sırası sende bende diye yazı tura atıyoruz , bazen çocuklar uyuyunca çılgınlık yapıp film bile izliyoruz . Hem de gerilimmmm . Oooo içim bir hoş oldu bak şimdi

Online eğitimlere katılıyorum, eskiden beri resim heykele merağım var, güzel yapamıyorum ama hoşuma gidiyor, yaptığım heykelleri de boyuyorum
Hergün cilt bakımımı saç nemlendirmemi yapıyorum
Diyet yemekleri yapıyorum, ödül günlerim oluyor mantı açıyorum sarma sarıyorum
3. Yabancı dilimi öğrenmeye çalışıuorum başlangıç seviyesindeyim evde çok kolay olmuyor

Evliyim iftari guzel bir aktiviteye cevirmedim hic o nasil oluyormuş? Biz normal oturup yemek yiyoruz. Başka napiliyormuş acaba?
Önceki gün yemeğin yanına çorba yaptım eşim sevinçten delirdi gariban görmüyor ki normalde benden. Bizim aktivite bitti bu kadar.

Bence sunum yapmaktan bahsediyor. Ya da sen çorba karıştırırken kocanın salata yapması da olabilir . Belki ezan okununca konfeti patlatıyorlardır birileri . Başka bir şey hayal edemedim . Bu kadar.
Ayy sessiz kahkaha attım

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, moral oldunuz enerjimi yükselttiniz resmen. Olumsuzluklara fazla odaklanmışım, haliyle bu günlerde hep kötüye odaklanıyor insan beyni. Tüm evli, çocuklu, bekar arkadaşlara gönül ferahlığı diliyorum. Umarım en yakın zamanda tekrar sosyalleşebildigimiz zamanlar geri gelir.

Önceki gün yemeğin yanına çorba yaptım eşim sevinçten delirdi gariban görmüyor ki normalde benden. Bizim aktivite bitti bu kadar.

Bizde de oyle kirk çesit sey yapamam valla hergun hergun 2 cesit yemek anca cikar o da yemegin yanina corba salata bitti.

Bazen de bir gun yemek yapsam ertesigun disardan soyluyorum ev yemegi filan ozaman iyi oluyor. Koronadan dolayi korkuyorum biyandan azalttim disariyi ama arada napayim işte.

Birazdan kalkıp yemek yapmam lazım.Şu pandemiden dolayı sıkıntıdan patlıyoruz evde evliyiz amaBekarken de çalışmadığım dönem patlıyordum sıkıntıdan ama iftarı anneciğim hazırlardı.Mükellef sofraya otururdum.Şimdi yemek yapmaktan bıkan biri olarak kalkıp 2 patates kızartmaya üşeniyorumKısaca olay evli bekar değil pandemi

Yiyorum içiyorum. Sorumluluk yok, kafaya taktığım bir şey yok. İyi ki evli değilim. İstediğim gibi geziyorum. İstediğimi alıyorum. Dizi izliyorum süsleniyorum arkadaşlarımla buluşuyorum. İyi ki evli değilim evli olsam bu konuda çok zorlanırdım.

Banyo yaptırma sırası bizde de var çocukları uyutma sırası, Ramazan'da onlara kahvaltı hazırlama sırası, bu sabah esimdeydi sıra kalkmak zor geldi bugün sen hazırla, uyanınca ne istersen yaparım diye rüşvet teklif etti bana

Çok şükür ben dediğiniz gibi eşim ve kızımla çok güzel günler geçiriyorum. Salgın bitince uzun yıllar bu kadar baş başa kalamayacağız. O yüzden kıymetini bilmeye çalışıyoruz. Çok yazan olmuş, benim de bir tavsiyem var. Benim çok işime yaradı. Günlerimi planladım, planlı olunca tüm günü miskin geçirmemiş oluyorum. Örneğin bugün iki çekmecemi düzenleyip annem ve arkadaşımla görüntülü konuşacağım. Böyle hedef koyunca insan daha motive oluyor. Zaten üç öğün yemek pişirdiğim için boş zaman kalmıyor

Ben bayılıyorum o hayat enerjisine. Ana yemek-pilav-cacık salata- ara sıcak- tatlı-meze falan filan yapıyor millet. Ben corba bile yapmıyorum valla. Ana yemek yeter işte salatayla işte çorbayı da dışardan söyledik kuru yemekti diye yaptım yoksa ıııh. Hele hele örnek veriyorum; hiç bir güç tüm gün sarma sardırıp yanına çorba yaptıramaz. Önce sarmaya saygı duymayı öğrenmeli

Yukarda saydiklarini ben misafire bile yapmiyorum. Anca ailem gelecekte oyle bikac biseyi kendim yapip yine disardan destek aliyorum. Neyseki pek misafir de gelmiyordu zaten pandemiden once de.
Arkadaslar gelirse pizza bile soylesek yetiyor.

Ayyy sunum yine alıntılıcam seni ama dkfmfmf
Yıllar önce bir sevgilim vardı beraber kahvaltı hazırlıyoruz, peynirleri ve tabağı uzattı ben bildiğin dilimledim yani ne yapılabilir ki peynirleri amuda mı kaldırayım???? Baktı suratıma aldı elimden şekil şukul verdi, işte böyle yapılır dedi. Kelebek melebek yapmış. Peynirden evet ayrıldık sonra şükür. Ben dışardan aldığım yemekleri bile kendi kabında yerim tam bir keyif pezevengiyim

Evlilik cidden güzel bi olay,
Oturma odasına gidiyorum kocam, çalışma odasına gidiyorum kocam, yemek odasına gidiyorum kocam, yatak odasına gidiyorum kocam, çocuk odasına gitsem kocam, mutfakta yine kocam, salondan geçerken bakıyorum aa yine kocam.
Günlük programımız, iftar, çay, tatlı, kuruyemiş, meyve, dondurma, kapanış, sahur, sonra yine iftar şeklinde.
Hmm bekarken de şöyleydi ; Sahur, uyku, öğlene doğru uyanış, kitap, gezme, müzik, ders, sosyal medya, oyun, sonra hop annem iftarı hazırlamış. Çayımı demlemiş, meyvemi getirmiş, dondurmamı hazırlamış. Sahur için sana ne hazırlıyim diye soruyo.

Yukarda saydiklarini ben misafire bile yapmiyorum. Anca ailem gelecekte oyle bikac biseyi kendim yapip yine disardan destek aliyorum. Neyseki pek misafir de gelmiyordu zaten pandemiden once de.
Arkadaslar gelirse pizza bile soylesek yetiyor.
Aile en kolayı değil mi ya? Ben aileden kim gelirse onları mutfağa atıp kendim takılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…