- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Aynen bizde de öyle . Düşün o kadar cahilim , görmemişim ki hayalini bile kuramadım . Çok monoton geçiyor hayatım . Ama monotonluğa bayılıyorum. Evde sıradansa her şey ; kimse hasta değildir , işlerde sıkıntı yoktur , elektrik su doğalgaz internet kesilmemiştirBen corba karistirirken eşimin salata yapmasini aktivite goremiyorum.
O birlikte yemek yapmak bekarlara ve yeni evlilere aktivite gibi geliyor bence. 6 bucuk yillik evliyim birlikte yapmak, yalniz yapmaktan daha iyi elbette ama aktivite olarak gormuyorum normal karnimizi doyuracak ev işi olarak yapiyoruz.Belki de ben mutfagi sevmiyorum ondan.
Sunum kismina hiç girmiyorum tam boş insan işi gibi geliyor bana. Onunla vakit kaybedecegimize oturup boş boş birbirimize baksak daha iyi aktivite oluyor.
Ben eşimle aktivite disinda kitap, oyun, yoga, nail art, resim gibi şeyler yapiyorum tek başima. Bunlardan bazilarina eşim de katiliyor ama tek basina da yapilan seyler, illa eşli olmak lazim degil.
Evli arkadaşlarıma bakıyorum sıradan bir iftarı bile güzel bir aktiviteye çeviriyorlar eşi veya çocuğu ile.
Önceki gün yemeğin yanına çorba yaptım eşim sevinçten delirdi gariban görmüyor ki normalde benden. Bizim aktivite bitti bu kadar.Evliyim iftari guzel bir aktiviteye cevirmedim hic o nasil oluyormuş? Biz normal oturup yemek yiyoruz.Başka napiliyormuş acaba?
Ayy sessiz kahkaha attımBence sunum yapmaktan bahsediyor. Ya da sen çorba karıştırırken kocanın salata yapması da olabilir . Belki ezan okununca konfeti patlatıyorlardır birileri . Başka bir şey hayal edemedim . Bu kadar.
Önceki gün yemeğin yanına çorba yaptım eşim sevinçten delirdi gariban görmüyor ki normalde benden. Bizim aktivite bitti bu kadar.
Banyo yaptırma sırası bizde de varAynen bizde de öyle . Düşün o kadar cahilim , görmemişim ki hayalini bile kuramadım . Çok monoton geçiyor hayatım . Ama monotonluğa bayılıyorum. Evde sıradansa her şey ; kimse hasta değildir , işlerde sıkıntı yoktur , elektrik su doğalgaz internet kesilmemiştirbaşka ne isterim hayattan .
Biz ödev paslaşıyoruz , çocukların banyo yaptırma sırası sende bende diye yazı tura atıyoruz , bazen çocuklar uyuyunca çılgınlık yapıp film bile izliyoruz . Hem de gerilimmmm . Oooo içim bir hoş oldu bak şimdi
Çok şükür ben dediğiniz gibi eşim ve kızımla çok güzel günler geçiriyorum. Salgın bitince uzun yıllar bu kadar baş başa kalamayacağız. O yüzden kıymetini bilmeye çalışıyoruz. Çok yazan olmuş, benim de bir tavsiyem var. Benim çok işime yaradı. Günlerimi planladım, planlı olunca tüm günü miskin geçirmemiş oluyorum. Örneğin bugün iki çekmecemi düzenleyip annem ve arkadaşımla görüntülü konuşacağım. Böyle hedef koyunca insan daha motive oluyor. Zaten üç öğün yemek pişirdiğim için boş zaman kalmıyorEdit:Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, moral oldunuz enerjimi yükselttiniz resmen. Olumsuzluklara fazla odaklanmışım, haliyle bu günlerde hep kötüye odaklanıyor insan beyni. Tüm evli, çocuklu, bekar arkadaşlara gönül ferahlığı diliyorum. Umarım en yakın zamanda tekrar sosyalleşebildigimiz zamanlar geri gelir.
Merhabalar,
Konu başlığı belki biraz abes gelebilir ama cidden merak ediyorum aile evinde olan arkadaşlar nasıl zaman geçiriyorsunuz? Pandemi sebebiyle yaklaşık 6 aydır işsizim ve ailemin yaşadığı şehirde hiç arkadaşım yok. Sürekli evde olduğum için güzel giyinmek bakım yapmak dahi gelmiyor içimden. Evli arkadaşlarıma bakıyorum sıradan bir iftarı bile güzel bir aktiviteye çeviriyorlar eşi veya çocuğu ile. Bizde genellikle evdeki herkes kendi halinde zaman geçirir. Çok sıkılıyorum. Her zaman kitap okuyan film izlemeyi seven biri oldum ama artık onlar da keyif vermiyor. Siz nasıl geçiriyorsunuz zamanınızı?
Ben bayılıyorum o hayat enerjisine. Ana yemek-pilav-cacık salata- ara sıcak- tatlı-meze falan filan yapıyor millet. Ben corba bile yapmıyorum valla. Ana yemek yeter işte salataylaBizde de oyle kirk çesit sey yapamam valla hergun hergun 2 cesit yemek anca cikar o da yemegin yanina corba salata bitti.
Bazen de bir gun yemek yapsam ertesigun disardan soyluyorum ev yemegi filan ozaman iyi oluyor. Koronadan dolayi korkuyorum biyandan azalttim disariyi ama arada napayim işte.
Ben bayılıyorum o hayat enerjisine. Ana yemek-pilav-cacık salata- ara sıcak- tatlı-meze falan filan yapıyor millet. Ben corba bile yapmıyorum valla. Ana yemek yeter işte salataylaişte çorbayı da dışardan söyledik kuru yemekti diye yaptım yoksa ıııh. Hele hele örnek veriyorum; hiç bir güç tüm gün sarma sardırıp yanına çorba yaptıramaz. Önce sarmaya saygı duymayı öğrenmeli
Ayyy sunum yine alıntılıcam seni ama dkfmfmfBen corba karistirirken eşimin salata yapmasini aktivite goremiyorum.
O birlikte yemek yapmak bekarlara ve yeni evlilere aktivite gibi geliyor bence. 6 bucuk yillik evliyim birlikte yapmak, yalniz yapmaktan daha iyi elbette ama aktivite olarak gormuyorum normal karnimizi doyuracak ev işi olarak yapiyoruz.Belki de ben mutfagi sevmiyorum ondan.
Sunum kismina hiç girmiyorum tam boş insan işi gibi geliyor bana. Onunla vakit kaybedecegimize oturup boş boş birbirimize baksak daha iyi aktivite oluyor.
Ben eşimle aktivite disinda kitap, oyun, yoga, nail art, resim gibi şeyler yapiyorum tek başima. Bunlardan bazilarina eşim de katiliyor ama tek basina da yapilan seyler, illa eşli olmak lazim degil.
Aile en kolayı değil mi ya? Ben aileden kim gelirse onları mutfağa atıp kendim takılıyorum.Yukarda saydiklarini ben misafire bile yapmiyorum.Anca ailem gelecekte oyle bikac biseyi kendim yapip yine disardan destek aliyorum. Neyseki pek misafir de gelmiyordu zaten pandemiden once de.
Arkadaslar gelirse pizza bile soylesek yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?