- 2 Şubat 2013
- 2.323
- 405
- 363
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Sanirim en cok gec saatlere kadar uyumayi..
Hatta bazen abartip battaniyeyle pijamayla o koltuk senin bu koltuk benim
totom bitlenene kadar yatmayi ozlicemmmmm
Düşündüm bir 5 dk'da sonra farkettim, ben hala bekarım
Yalnız Fiyonk seninki de özlenmeyecek gibi değilmiş ki; ne öyle tepsi ile öne gelen yemek falan. Prenses gibi bakmışlar sana valla
Yemek yapmadan, sorumluluk olmadan geçen günlerimi özledim.
Hem çalışıyorum, hem evliyim. Kafama takmadan okul çıkışı vitrinlerde gezebildiğim günleri çok özledim. Şimdi koştur koştur eve geliyorum yemek yapmak için, sonra bulaşıktı vs derken.
Sanırım bebek olunca da bu günleri arayacağım.
SORUMLULUK HİSSİNİN DAHA AZ OLDUĞU, BENİ ASLA TERK ETMEYECEK BİR AİLEMİN OLDUĞUNU ÖZLEDİM
valla hiç bişeyi özlemedim
gayet iyiyim böyle
Düşündüüüm, düşündüüüm, düşündüüüm bulamadım bişey. Hiç bişey özleyemiyorum çünkü evlenmeden önceki hayatımla şimdiki arasında bir değişiklik bulamadım. Şanslı mıyım şanssız mı onu da bilemedim.
Düşündüüüm, düşündüüüm, düşündüüüm bulamadım bişey. Hiç bişey özleyemiyorum çünkü evlenmeden önceki hayatımla şimdiki arasında bir değişiklik bulamadım. Şanslı mıyım şanssız mı onu da bilemedim.
Şanslısınız ne güzel sizi sürekli yanınızda olduğunu hissettiren bir eşiniz var :)
Bende mutfağa evlenince girdim sinavin var otur calis ise basladim iste yoruluyosun otur dinlen derdi annem. Simdi de babaevine gidince bi haftasonun var otur diyip elletmiyor hiçbirşey. Allah kimseyi sevdiklerinden ayitmasin amin.
Ben ewli olduğum zaman, annemle yalnız başıma kalmayı çok özlüyordum.
Sonra boşandım ve özlemimi bol bol gideriyorum
Ayy sephoraa çok tatlısın ya çoğu zaman denk geliyorum konulardaki yorumlarına hakikaten bir farkın var hihihi :))
Şanslısın cicim. Hem de çooo...k.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?