Bekarlık Günlerinizde En çok ne yaşamayı özlediniz?

2 saatte olda gurbete gelin gidenlerdenim. Burada eşimden başka hickimsem yok. Calisiyorum arkadaslarimi özlüyorum. Kötüyüm diyince basimda nöbet tutan annemi özlüyorum kardesimi deli gibi öpüp onu siniretmeyi özlüyorum onlari zaman zaman kirdigim için simdi çok üzülüyorum. Annemin yemeklerini babamin sakalarini..... Kardesimle saatlerce gezmeyi ona simsiki sarilmayi. Buradahic arkadasim yok kendimi güçsüz hissediyorum. Evliligime kendimi veremiyorum

Düşündüm bir 5 dk'da sonra farkettim, ben hala bekarım

Yalnız Fiyonk seninki de özlenmeyecek gibi değilmiş ki; ne öyle tepsi ile öne gelen yemek falan. Prenses gibi bakmışlar sana valla

Ayy samsonn o zamanlar annemin benim için yaptığı fedakarlıklar bir dediğimi iki etmemesi bana bir iş yaptırmaması bana kıyamaması evlenince zaten yapacaksın şimdi keyfine bak demeleri bir kulağımdan girip diğerinden çıkardı hiç bilmezdim değerini kıymetini şimdi evlenince anladım vallahi, şimdi annemin evine gidince ben ona yaptırmamaya çalışıyorum zamanında çok hakkını yedim anneciğimin allah başımızdan ayırmasın inşallah hiç birimizinkini, bu arada not: bekarlığın tadını çıkar ciddiyim bak :))

Aynen öyle bende senin gibiyim kısmetse bir bebisimiz olursa bugünleri de özleyeceğiz bence şimdi de öyle diyor çocuğunuz yok keyfinize bakın bu rahat günlerinizi özleyeceksiniz diye :))

Düşündüüüm, düşündüüüm, düşündüüüm bulamadım bişey. Hiç bişey özleyemiyorum çünkü evlenmeden önceki hayatımla şimdiki arasında bir değişiklik bulamadım. Şanslı mıyım şanssız mı onu da bilemedim.

Bende mutfağa evlenince girdim sinavin var otur calis ise basladim iste yoruluyosun otur dinlen derdi annem. Simdi de babaevine gidince bi haftasonun var otur diyip elletmiyor hiçbirşey. Allah kimseyi sevdiklerinden ayitmasin amin.

Ayy sephoraa çok tatlısın ya çoğu zaman denk geliyorum konulardaki yorumlarına hakikaten bir farkın var hihihi :))

Şanslısın cicim. Hem de çooo...k.

Bende mutfağa evlenince girdim sinavin var otur calis ise basladim iste yoruluyosun otur dinlen derdi annem. Simdi de babaevine gidince bi haftasonun var otur diyip elletmiyor hiçbirşey. Allah kimseyi sevdiklerinden ayitmasin amin.

Kendimi gördüm sanki biliyor musun inan bana da böyle annem aynı zaman da kayınvalidem de öyle otur sen çalışıyorsun diyorlar bekarken de annem otur okulun var çalış otur çalışıyorsun sen vs vs Amin tatlım kimsenin ailesini başından eksik etmesin çok değerliler bizler için..

ESKİLERE GÖTÜRDÜN BENİ .. UFACIKKEN SOBANN ETRAFINA DOLARDIK. ANNEM EKMEK KIZARTIRDI. KARDEŞİM BABAM BEN YERDİK.. O GÜNLERİ EN ÇK ÖZLÜYORUM.. KARDEŞİMİNDE OLDUĞU O DÖRT KİŞİLİK SICACIK EVİMİZİ ÖZLÜYORUM

Ben ewli olduğum zaman, annemle yalnız başıma kalmayı çok özlüyordum.
Sonra boşandım ve özlemimi bol bol gideriyorum

Ben de o sıkıntı yok her haftasonu iş çıkışı anneme giderim öğlen bol bol hasret gideririz akşam eşim iş çıkışı gelir yemek yer kendi evimize geçeriz, şimdi değil de ilk evlendiğim aylar nasıl dokunuyordu onları bırakıp gitmek

İşten eve geldiğimde zile basmayı, beni yemek kokusunun karşılamasını, arkadaşlarımla ailemle doyasına vakit geçirmeyi ..
Kızlarla sabahlamayı ....
İstediğim gibi alışveriş yapmayı ...
Babamın nazlı kızı olmayı ..
Çok çok özledim ..

Su an aklıma gelen herseyıı annemle vakıt gecırmeyı bıyerlere gıtmeyı kendı basına gıdıp bı pastanede oturup cay uçup kafam dinlemeyi yollarda sakın sakın yürütmeyi arkadaşlarla vakıt gecırmek sorumlıluk olmamasını of hersey yaa hayatımın en rahat hemde en berbat yılları sankı u an

Ayy sephoraa çok tatlısın ya çoğu zaman denk geliyorum konulardaki yorumlarına hakikaten bir farkın var hihihi :))

Teşekkür cicim
Şanslısın cicim. Hem de çooo...k.

Bilemedim. O kadar küçük yaşta sorumluluk aldım ki, evlendikten sonra sorumluluklarda hiç bir değişiklik olmadı valla. ailenin son çocuğu, ufaklığı olarak o kadar el bebek gül bebek büyütüldüm ki hala elleri üstümde, bu kısımda da değişiklik yok. İkisi birden nasıl oluyor dersen ben de anlamıyorum ama oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…