- 3 Haziran 2014
- 2.340
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
bu sabah kahvemi alırken bir arkadaşa bekarlığımı çok özlediğimi söyledim, nerde o sorunsuz günler, kıymetini bilemedik dedim. Üstüne bu başlığı okumam isabet oldu. :)
En çok neyi mi özledim?
O zamanlar kaynanam yoktu, en çok o eksikliği özledim.
O yuvanın sıcaklığını özledim, kardeşimle kavga etmeyi özledim, annemin dır dırını özledim, babamın şakalarını özledim, ahh ahhh!
Eşimi de seviyorum ailemi de. Keşke hep beraber aynı çatı altında yaşayıp gitsek ne güzel olurdu
İşten eve gidince devrilip ay çok yorgunum ben ya demeyi özledim..
Çamaşır, bulaşık ütü düşünmemeyi
ve babamın kartıyla yaptığım alışverişleri he bide en çok annem her akşam benim odama gelirdi yatağımda saatlerce güler eğlenirdik..
Hayat her şeye alıştırıyor güzelimm...Ben de o sıkıntı yok her haftasonu iş çıkışı anneme giderim öğlen bol bol hasret gideririz akşam eşim iş çıkışı gelir yemek yer kendi evimize geçeriz, şimdi değil de ilk evlendiğim aylar nasıl dokunuyordu onları bırakıp gitmek
Benim de özlediğim çok şey var. Hem de çok..Selamlar günaydın kızlar :)) bu sabah uyandım eşim ile işe gitmek için içimde garip bir hüzün anlamı yok annemi özledim bir an şükürler olsun annem babam hayatta her zaman görmeye giderim Allah herkesin Annesine babasına uzun sağlıklı ömürler versin, vefat edenlere ailelerine sabır dilerim, Evet kızlar bekarlık günlerinizde en çok ne yapmayı özlediniz :) evlilik güzel güzel olmaz mı ama o zamanlar onların değerini kıymetini anlayamıyoruz evlenince daha iyi anlıyoruz sanırım, ben en çok her akşam işten geldikten sonra annemin tepsiyle önüme getirdiği yemeğini özledim, akşamları dışarı çıkmak için annemden beni babama karşı idare etmesini özledim, okuldan çıkışta arkadaşlarımla bir yerlerde oturup hiç bir şey düşünmeden kahkaha atmayı özledim, her sabah işe giderken arkamdan dua etmesini özledim, şimdi arkamdan işe giderken dua edenim yokkıyafetlerimi ütülemesini özledim şimdi ben de bir telaş ev temizliği, yemek, kocaya ilgi, ütü, işe git gel, sorumluluğumun olmadığı zamanları özledim... en çok 'bugün ne pişireceğim' derdinin olmamasını özledim. :)) var mı aranızda benim gibi özleyenler
Disaridn eve geldigimde yemegin hazir olmsini ozledim,kardeslerimle cocuksu kvgalarimi ozledim,kafami yastiga koudugumda yarinlari dusunmeden uykuya dalmayi ozledim,saatlerce saclarimla ugrasmayi kitap okurken uyuya kalmayi ozledim end cokta annemle didismeyi ozledim aslinda Ben o gunlerin her anini ozledim
Bütün söylediklerine sonuna kadar katılıyorum... bende hepsini biiirrr birrr özlüyorum... bekarken söylediklerinizin ne kadar değerli olduğunun farkına varamıyoruz... evlenince farkına varıp özlüyoruz.... birde bebiş eklenince.... en basitinden bebiş yokken sabahlara kadar otururdum.... keşke uykunun değerini bilseydim diyip uykuyu bile özlüyorsun ki... diğerlerini saymıyorum bile... her zamanın ayrı ayrı kıymetinin bilinmesi ve değerlendirilmesi gerekiyor ama maalesef ki insan yaşamayınca onu da bilemiyor....Selamlar günaydın kızlar :)) bu sabah uyandım eşim ile işe gitmek için içimde garip bir hüzün anlamı yok annemi özledim bir an şükürler olsun annem babam hayatta her zaman görmeye giderim Allah herkesin Annesine babasına uzun sağlıklı ömürler versin, vefat edenlere ailelerine sabır dilerim, Evet kızlar bekarlık günlerinizde en çok ne yapmayı özlediniz :) evlilik güzel güzel olmaz mı ama o zamanlar onların değerini kıymetini anlayamıyoruz evlenince daha iyi anlıyoruz sanırım, ben en çok her akşam işten geldikten sonra annemin tepsiyle önüme getirdiği yemeğini özledim, akşamları dışarı çıkmak için annemden beni babama karşı idare etmesini özledim, okuldan çıkışta arkadaşlarımla bir yerlerde oturup hiç bir şey düşünmeden kahkaha atmayı özledim, her sabah işe giderken arkamdan dua etmesini özledim, şimdi arkamdan işe giderken dua edenim yokkıyafetlerimi ütülemesini özledim şimdi ben de bir telaş ev temizliği, yemek, kocaya ilgi, ütü, işe git gel, sorumluluğumun olmadığı zamanları özledim... en çok 'bugün ne pişireceğim' derdinin olmamasını özledim. :)) var mı aranızda benim gibi özleyenler
Ben evli degilim ama yazmadan edemedim , ben anneme babama cok duskunum , evlenmeyi cok istiyorum o kadar istiyorum ki uzun zamandir bekliyoruz . Ama bunlari dusununce resmen buz gibi soguyorum evlilikten , koca kiz oldum annemin kucaginda oturup koklasmayi cok seviyorum , azicik midem bulaniyor desem ikisi de basimda pervane olur , biraz karnim agrinca acile hemen cikarirlar , dusunuyorum da evlenince karnim agriyor desem usutmussundur kalin giyin ya da ilac ic der gecistirirler yemek hizmet beklerler ustune annem gibi kim basimda bekler yanimda uyur bunlari dusununce icim gidiyor , annem tuvaletleri bile yikatmaz bana , evde benim istedigim piser. Ama evlenince kocan ne severse o piser heryeri yikayip sen paklarsin , kimse sana yoruldun yavrum gel birak ben yaparim demez kahvaltini hazirlamaz cok uzun yazdim ama bunlari dusununce icim gidiyor . Kaynanana diyemessin ki anne gelirken su getirsene diyeSelamlar günaydın kızlar :)) bu sabah uyandım eşim ile işe gitmek için içimde garip bir hüzün anlamı yok annemi özledim bir an şükürler olsun annem babam hayatta her zaman görmeye giderim Allah herkesin Annesine babasına uzun sağlıklı ömürler versin, vefat edenlere ailelerine sabır dilerim, Evet kızlar bekarlık günlerinizde en çok ne yapmayı özlediniz :) evlilik güzel güzel olmaz mı ama o zamanlar onların değerini kıymetini anlayamıyoruz evlenince daha iyi anlıyoruz sanırım, ben en çok her akşam işten geldikten sonra annemin tepsiyle önüme getirdiği yemeğini özledim, akşamları dışarı çıkmak için annemden beni babama karşı idare etmesini özledim, okuldan çıkışta arkadaşlarımla bir yerlerde oturup hiç bir şey düşünmeden kahkaha atmayı özledim, her sabah işe giderken arkamdan dua etmesini özledim, şimdi arkamdan işe giderken dua edenim yokkıyafetlerimi ütülemesini özledim şimdi ben de bir telaş ev temizliği, yemek, kocaya ilgi, ütü, işe git gel, sorumluluğumun olmadığı zamanları özledim... en çok 'bugün ne pişireceğim' derdinin olmamasını özledim. :)) var mı aranızda benim gibi özleyenler
Bende mutfağa evlenince girdim sinavin var otur calis ise basladim iste yoruluyosun otur dinlen derdi annem. Simdi de babaevine gidince bi haftasonun var otur diyip elletmiyor hiçbirşey. Allah kimseyi sevdiklerinden ayitmasin amin.
Benim de özlediğim çok şey var. Hem de çok..
Bir kere hayat hiçbir zaman eskiye dönmüyor. 5 dk öncesi bile yaşadığın anla bir olmuyor.
Aileden şanslı olanlar geride güzel şeyler bırakıyorlar ama özlem hiç bitmiyor. Hele ki bunların arasında kayıplar varsa acıyan taraf hep sızı veriyor. Sanırım hiç de geçemeyecek bu sızı..En azından benimki hiç azalmadı hep artıyor nasıl bir şeyse..
Ben de Pazar sabahları annemle babamın erkenden kalkıp kızarmış ekmekler, kızarmış patatesler eşliğinde bir kahvaltıya uyandırması ama benim de hep söylenmem. Babam odaya gelir “hadi kalkınnnn 1-2-3 deyince herkes kalkmış olacak 1-2-3..” hiç kalkan yok.. aynı sözler yine..
Sonrasında güzel bir kahvaltıdan sonra masayı bile toplamadan yatağıma gidip akşama kadar yayılırdım resmen.
Babacım benim, benim canım babam. Çok özledim seni.. Her gün daha çok.. Her gün biraz daha bastıra bastıra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?