Bekarlık Günlerinizde En çok ne yaşamayı özlediniz?

Kalp kalbe karşıymış o zaman tatlım bende düşündüm çünkü :) o zamanlar bu yaşadıklarımızın kıymetini değerini gerçekten bilememişiz, şimdi anlıyoruz şuan tek yapabileceğimiz şey onlar bu hayattan göçüp gitmeden onlara ne kadar sevdiğimizi söyleyelim, ileride kaybettiğimizde her şey için geç olabilir öyle değil mi?

Ahh ne güzel günler şimdi istesek te o günleri geri alamıyoruz

Hayat her şeye alıştırıyor güzelimm...
Ölüme bile....

düşünüyorum da ne kadar çok şey özlediğimi ben bekar olmayı özledim bir oğlum var ikincisi yolda çalışıyorum hem eve hem çocuklara hem kocaya yetmekten kendime yetemez oldum 21 yaşında evlendim ne acelem vardı diye kendime çok kızıyorum kızlar ne kadar severseniz sevin eğer baba evinde rahatsanız benim gibi bana rahat battı da (( 27-28 yaşınıza kadar evlenmeyin derim yiyin için gezin bende söylemesi evlenince hepsi yalan olacak çünkü hayat koşturmacası başlayacak...

Benim de özlediğim çok şey var. Hem de çok..

Bir kere hayat hiçbir zaman eskiye dönmüyor. 5 dk öncesi bile yaşadığın anla bir olmuyor.

Aileden şanslı olanlar geride güzel şeyler bırakıyorlar ama özlem hiç bitmiyor. Hele ki bunların arasında kayıplar varsa acıyan taraf hep sızı veriyor. Sanırım hiç de geçemeyecek bu sızı..En azından benimki hiç azalmadı hep artıyor nasıl bir şeyse..

Ben de Pazar sabahları annemle babamın erkenden kalkıp kızarmış ekmekler, kızarmış patatesler eşliğinde bir kahvaltıya uyandırması ama benim de hep söylenmem. Babam odaya gelir “hadi kalkınnnn 1-2-3 deyince herkes kalkmış olacak 1-2-3..” hiç kalkan yok.. aynı sözler yine..

Sonrasında güzel bir kahvaltıdan sonra masayı bile toplamadan yatağıma gidip akşama kadar yayılırdım resmen.

Babacım benim, benim canım babam. Çok özledim seni.. Her gün daha çok.. Her gün biraz daha bastıra bastıra..

Bende çok didişirdim annemle biliyor musun, kalbinide kırdığım olmuştur, hiç unutmam bir sabah işe gideceğim her zaman ütümü yapan kadın yine yapmış ama giymekten çok zevk aldığım gömleğimi ütülememiş diye sabah sabah onun kalbini kırdığım günleri bilirim her seferinde aklıma geldikçe annemde özür diler hakkını helal etmesini isterim her aklıma geldiğinde de gözlerim dolar şuan olduğu gibi

Bütün söylediklerine sonuna kadar katılıyorum... bende hepsini biiirrr birrr özlüyorum... bekarken söylediklerinizin ne kadar değerli olduğunun farkına varamıyoruz... evlenince farkına varıp özlüyoruz.... birde bebiş eklenince.... en basitinden bebiş yokken sabahlara kadar otururdum.... keşke uykunun değerini bilseydim diyip uykuyu bile özlüyorsun ki... diğerlerini saymıyorum bile... her zamanın ayrı ayrı kıymetinin bilinmesi ve değerlendirilmesi gerekiyor ama maalesef ki insan yaşamayınca onu da bilemiyor....

En çok ama en çok hazır kahvaltıya uyanmayı özledim.yarıyıl ve yaz tatillerinde annemlere gittiğimizde hala devam ediyo olmasıyla yetiniyorum şimdilik

Ben evli degilim ama yazmadan edemedim , ben anneme babama cok duskunum , evlenmeyi cok istiyorum o kadar istiyorum ki uzun zamandir bekliyoruz . Ama bunlari dusununce resmen buz gibi soguyorum evlilikten , koca kiz oldum annemin kucaginda oturup koklasmayi cok seviyorum , azicik midem bulaniyor desem ikisi de basimda pervane olur , biraz karnim agrinca acile hemen cikarirlar , dusunuyorum da evlenince karnim agriyor desem usutmussundur kalin giyin ya da ilac ic der gecistirirler yemek hizmet beklerler ustune annem gibi kim basimda bekler yanimda uyur bunlari dusununce icim gidiyor , annem tuvaletleri bile yikatmaz bana , evde benim istedigim piser. Ama evlenince kocan ne severse o piser heryeri yikayip sen paklarsin , kimse sana yoruldun yavrum gel birak ben yaparim demez kahvaltini hazirlamaz cok uzun yazdim ama bunlari dusununce icim gidiyor . Kaynanana diyemessin ki anne gelirken su getirsene diye
Aah ah kv kp falan anne baba bile diyemem ki , ya uzulur annem ici gider kiyamam onlara Allah yokluklarini gostermesin , eksik etmesin basimizdan...

Bende mutfağa evlenince girdim sinavin var otur calis ise basladim iste yoruluyosun otur dinlen derdi annem. Simdi de babaevine gidince bi haftasonun var otur diyip elletmiyor hiçbirşey. Allah kimseyi sevdiklerinden ayitmasin amin.

Aynı bizde de durum ..
İnsan evlenince ailesinin kıymetini daha iyi anlıyormuş .

O kadar çok ki özlediğim şey ilk başta eve gittiğimde mis gibi yemek kokuları ve annem karşılardı beni. sonra pijamalarımı giyer mis gibi yatar dinlenirdim. Ama şimdi sorumluluklar arka arkaya sıralanmış vaziyette.....

Akşam işten döndüğümde annemle babamın hazır sofra da beni beklemesini özledim. hafta sonu annemle babamın odamın önünde annemin; kaldıralım artık çok uyudu hasta olmasın kahvaltıda hazır ayrı yemesin bizden demesini babamınsa; bırak hanım kalkınca yesin uykusunu bölme şimdi demelerini özledim... bana kıyamamalarını özledim
hafta sonu hesapsızca arkadaşımla buluşmayı hunharca gülmeyi gezmeyi tozmayı kimseyehesap vermemeyi özledim ne çok varmış özlediğim

Son düzenleme:
Arkadaslarla gece yarısınakadar takılmayı özledim
Birazcık yalnızlıgı özledim
Odamı özledim
Mahallemi bile özledim
Yazlari terasta kuzenimle sigara kahve esliginde muhabbet etmeyi özledim vs biiir cook sey hayatı 2 kisikik degilde bencil yasamayı ozledim
Okul cikisi takilmalari hatta okuldan kacmayi kiz arkadaslarda yatiya kalmalarii

Herşeyin hazırına konduğum günleri özledim,

annem elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmazdı

eşimin ailesi diye bir derdimin olmadığı
mini etek giymeyi özledim birde

Off yapma böyle babanı kaybetmiştin hatırlıyorum bir topikte okumuştum Allah ım sabır versin dayanma gücü versin geride kalan ailene uzun sağlıklı güzel ömürler nasip etsin ipek cim inan niyetim üzmek değildi çok üzgünüm seni şuan anlayamayabilirim ama annem ve babamın bir gün bu hayattan gideceğini düşündüğümde bile gözlerimin dolmasına yetiyor, Allah ım benim ömrümden al ikisine ver diyorum belki yanlış yapıyorum belki günaha giriyorum ama çok zor

eski esim ve ailesi yuzunden ilk gunlerden cenderenin icine dusuruldugum icin, komple bekarligi ozlemistim.. evin cocugu olmayi, İC HUZURUNU, entrikasiz mucadelesiz psikolojik baskisiz hayatimi vs..
iyi insanlar olsalardi, eminim ozlemez, farkli bi mutlu taraf bulurdum.. Rabbim herkesi iyi niyetli, zararsiz insanlarla karsilastirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…