en özlediğim şey annemin ben işten gelince tepsiyle önüme yemeği getirmesi
yemek yapmak ve ev işleri zorunluluk değildi.istediğim zaman yapıyordum.
bir de odamı özledim.
En en en çok özgürlüğümü özledim.:1no2: Evlenmeden önce karışanım yoktu, sorumlu olduğum kimse yoktu. Canımın istediğini yapardım. Özgürdüm. İstediğim saatte yatar, istediğim saatte kalkar, canım ne yapmak isterse yapardım.
Evlenmeden önce hızlı yaşamışım. İyikide yapmışım.Çünkü evlendikten sonra birçok şeydan fedakarlık yapıyor insan ister istemez. Gecenin köründe eve gelemezsin mesela. E arkadaşlarında saatlerce takılamazsın. Niye çocuklar var bakan yok.
Doğru dürüst alışverişe de çıkamazsın niye çünkü bebeler ağlayıp durur.Alışveriş onlar için çekilmez bir olaydır.
İşten eve yorgun argın gidince yine sorumlu olduğunuz şeyler var evlenince. Çocuklarınız ilgi bekler, kocanız ilgi bekler, aynı zamanda yemek bekler. Öyle kafanıza eseni yapamazsınız, istesenizde imkanızdır sizin için.
Öyle kafanıza göre gezip tozamazsınız, sinemaya gidemezsiniz. Çocuklarınızı bırakacağınız birileri muhakkak olmalıdır. Ha varsa bile böyle birileri saat pazarlığı yaparsınız, yok 3 saat hayır olmaz 2 saat.
Evde yalnız kalmaya ihtiyacınız vardır ama yoooook onada hakkınız yoktur. Çünkü tepenizde noldu hayatım, neyin var diye başınızın etini yiyen bir kocanız var.
Yaaaa işte böyle arkadaşlar.benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?