Bekarlık günlerinizden en çok neyi özlüyorsunuz?

yemeklerin hazır olmasını sorumluluğumun olmamasını miskince yatmayı dinlenmeyi evi işi yapmamayı arkadaşlarımla okula gidip çıkışta gezmeyiiii

ailemle her zaman bir arada olmayi ve rahatligi özledim.bekarken en azindan yemek yapma,vs isler konusunda rahattim.sagolsun annem o isi bana birakmazdi..........

Canım annem ve babam ile aynı evde olmayı özledim.
canım annem ile devamlı çarşıya çıkmayı, şunu almışmıydık listeye bak bakayım demesini.... (çeyiz için.)
Bebeğimi özledim, canımın canı kardeşimi...
kardeşim ile annnemler misafirliğe gidince kafamıza göre çayın yanına bişeyler hazırlayıp, birlikte oturmayı, türkü söylemeyi.
Canlarım benim...
üniversite yıllarımda hiç sınavların bitmeyeceğini sandığım okul sıralarımı, arkadaşlarımı, hocalarımı....
En yakın arkadaşımın başını ağrıtırdım...
acaba benden hoşlanıyor mu? bana baktı?.... (eşim yüzden kızın çok başını ağrıttım....)
canım dedelerimi,babaannemi çok özledim.
canlarım göremediler benim düğünümü....
onları güldürmeyi....
Allahım herkese can sağlığı versin....

Evlilik çok güzel arkadaşlar....
ama gerçekten farklı bir boyut.
Akraba sayınız 2 katına çıkar, daha çok insan tanırsınız...
Eşiniz devamlı yanınızdadır, ALLAH herkesin yuvasına huzur, mutluluk versin.....

Bende kızlar,gezmeyi geç saatte gelip eve gizlice girerken Babişten yediğim tokatı.annemin beni idare etmesini paramın sadece bana kalmasını.offff offffffff şimdi işten gel,yemek yap çocuğa ders çalıştır.ütü yap çamaşır as.yeeettteeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

annem babam ve kardeşlerimle aynı çatı altında olmayı her akşam birlikte yenen akşam yemeklerini... kardeşlerimle atışmayı... maaşımı istediğim gibi hesap yapmadan harcamayı...arkadaşlarımla gittiğimiz tatilleri... odamı .. kulağıma volkmanı takıp sevdiğime şarkılardan fal tutmayı :) evlilik büyük sorumlulukmuş ama evliliğinde güzel yanları var elbette....

kızlar ya mahfettiniz beni off annelerle ilgili kısımlar iş yerındeyım ağlayacağım yani benimde seneye düğün...off yaaa bırde anne manyağıyım ben ooffff

ah ah ah. ne kadar güzeldi o günler.
valla annemin kahvaltıyı hazırlayıp beni öperek uynadırmasını özledim.

buralardan çıkartılcak sonuçlar...sengözlerimebaksanab

madde 1: çocuk doğurulmayacak (ki zaten HİÇ istemıyorum bir de onun sorumluluğunu alamam)jeyyar

madde 2:kocayı öyle çok iyi hazırlanmış sofralara alıştırılmayacak (2 dk. yenecek şeyler için 2 saatimi çalamam hayattan :)jeyyar

annem işten geldiğimde yemeğimi hazır ederdi tabağımı bile yıkamazdı hiçbir iş yapmazdım odama çekilir tv izlerdim pek rahattım özledim valla

35 gündür annemlerle beraber yemek yiyorum,uyuyorum,uyanıyorum,yaşıyorum..
Düşününce yemekten daha çok özlediğim bir duygu kalmış içimde..:çok üzgünüm:
Bekarken çok güçlü,pozitif,neşeli,eğlenmeyi gülmeyi çok seven bir kadındım..
O şımarık Lale'yi çok özlüyorum çoooook..senağlama

en iyi iki kızkardeş olan arkadaşlarımla akşamları evin terasında uzanıp açık gözünü seyreder,sohbet edip hayallerimizden bahsederdik.kaset çalarda sezen aksu yu dinliyerek gökyüzünden yıldız kaymasını bekler kaydığı zaman dilek tutardık.kaydirigubbakcemile3en çok onlarla beraber olduğum anları özlüyorum.her yaz buluşup yine genç kızlığımızda yaptığımız şeyleri yapıyoruz...kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ben evli değilim ama
evlensem suan yaptıgım herseye hasret kalacağımı çok iyi biliyorum
o yüzden bekarlık sultanlık diyenlerdenim arkadaşlar...

benim aslında çok özlediğim bişey yok..eşim sıkmıyor,aratmıyor eski günleri..zaten arkadaşlarımın çoğundan ayrı kaldım okul bitince..değişen bişey olmadı..onları tabi çok özlüyorum..arkadaşlarımı...

Aslında düşündüğümde özlediğim şey; bekarlık günlerim değil, bekarken yaşadığım şehir.
İzmir'i, kordonu, cumartesi öğleden sonraları çalışmadığımız için arkadaşlarla hep beraber
gezip tozmalarımızı, kordondaki, fuarı, vapurla karşıyakaya gitmeyi ben bunları özledim.
Öyle hasretim ki hala denize ve İzmire sanırım içimde kalan en büyük ukte bu olacak.

Off,Çalıkuşu'm off !..Aynı dertten muzdaripmişiz de haberim yokmuş.:a015:
Bekarlığa veda edeli çok olmadı ,ama ben de daha şimdiden İzmir'imi çok özlüyorum.Tabiki ailemle,akrabalarımla,arkadaşlarımla geçirdiğim günleri hasretle, film şeridi gibi gözümün önünden geçiriyorum.Umarım en kısa zamanda kavuşuruz da bu özlemlerimiz bitiverir.:Saruboceq:

sınıftaki kızlarla yaptığımız çılgınlıkları,bisiklet binmeyi ,babamla tavla oynamayı

arkadaşlar bende işten geldikten sonra yemegimin hazır olmasını canım isterse temizlik yapmayı en cokta arkadaşlarımı özledim çünkü benim bir tane bile arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…