Bekarlık günlerinizden en çok neyi özlüyorsunuz?

ya o kadar çok şeyi özlüyorum ki hangi birini anlatsam...
hayatımızın en güzel hatıraları herhalde baba evinde geçirdiğimiz zamanlarda saklı,
şarkısı bilem vardı bir zamanlar
baba evi ocağımdı hayat çok uzak sanırdım,
öyle geliyordu o zaman
seni senden daha fazla düşünen insanlar vardı bunu bilmenin güveni bunları özlüyor insan.
kızdığın, sıkıldığın ne varsa hepsini özler oluyorsun anlatmakla bitmez ki...

yaa bunları okuyunca evlenesim kaçtıııı:çok üzgünüm:anneeeeee ben hiç biyere gitmem söyliyimmmmm :teytey:

Bekarlık günlerimden özgürlük anlamında özlediğim bir şey yok .Çünkü çok katı kuralları olan bir ailede büyüdüm .Ama o günlerden özlediğin ne diye sorarsanız canım annem ,canım babamla birlikte her akşam yemekten sonra birlikte içtiğim çay saatlerini özledim .Şimdi o geleneği ben eşim ve çocuklarımla sürdürüyorum, ama annem ve babam artık benimle değil .İkisini 9 ay arayla yıllar önce kaybettim .

annem babam ve kardeşimle oturduğumuz hazır olan sofrayı özledim,
balkonda gizli gizli sigara içmeyi özledim,
en yakın arkadaşımla çekirdek yiyerek sohbet etmeyi özledim,
iş yapmamayı özledim,
fatura, kira benzeri tüm ödemelerden sorumsuz sayıldığım günleri özledim...

ama yine de Allah' a şükür özlemlerimin değdiğini bildiğim biriyle evliyim..

arkadaslar sanırım ıcınızde en farklı anlatan ben olucam cunku ben henuz genclıgımı yasamadan evlendım 16 yasında....o yuzden sadece cocuklugumu anlatmam lazım....ama cok sey yapmak ısterdım ozgur yasamak,ıstedıgım herseyı yapmak ,hayatın tadını cıkarmak...malesef bunların hıcbırını yapamadım...lutfen bekar arkadaslar hayatın tadını cıkarın ...sımdıde cok mutluyum 3 tane kuzucuklarım var benim yasayamadıgım genclıgı onlara yasatıcagım ınsaallah..... mutlu ve saglıklı bır yasam dılegıyle..senağlama

annecimin hazırladığı o güzel kahvaltı masasını,bütün yemeklerini..
evimizdeki ablalarımın,kardeşimin ve benim kavgalarımızı...
balkondaki salıncakta gizlice içtiğim sigarayı...
gece yarılarına kadar balkonda arkadaşımla ettiğimiz sohbetleri...
çamurdan yaptığımız mutfak eşyalarını..
mahalledeki ağaçların en tepesine tırmanarak bağladığımız kurdelaları...
ah ah resmen çok büyümüşüm yaa..özlediğim o kadar çok şey varki...hani derler ya film şeridi gibi geçti diye işte şuan aynen öyle oldu o yıllara gitti..ne kadar güzel,doğal ve içtendi arkadaşlıklar bile...
sevgiler...

sorumsuzluk duygumu annem ve babamla geçirdiğim kahkaha dolu zamanları çocuk olmadığı için deliksiz uykularımı sabah istediğim zamanda kalkmaları istediğim zaman gezmelere gitmeyi..yaa çok şeyleri özlemişim aslında offff.

sorumluluk almamayi,kiz arkadasimla carsida hic evi düsünmeden gezmeyi,tembellik yapmayi özledim ben arkadaslar.

esımle gıttgımız barları orda delı gıbı dans ettıgımız gunlerı ozledım yıne gıdıyoruz ama oyle olmuyor o zaman bı baskaymıs her yonuyle...

özgürlüğü,hazır sofrayı,çocukların okuldan geleceği saati düşünmeden gezmeyi ,gelecek korkusu olmadan yaşamayı....

bayanlar bu kadar eskıyı ozledıysek gelın bır gunumuzu hıcbırşey yapmadan kendımıze ayıralım(nasıl olacaksa) :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…