- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
ok ekle sevinirim inci-25 yaşındayım
sende esı ıcın kalp rıtmı bozulanlardansın heralde bnm gıbı her an onu dusunup asık olmakgusel bırsey yaaa hele helal oldughunu bılmek üffffffffff ne bılıyım asıkımm ya esıme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekarlık güzel tabii ama evliliği yaşamak ta güzel olmalı en azından evlenmiş bir arkadaşımın düşüncesi bu(kendisi boşandı gerçi).
çalışmak, kendine yetmek, para kazanmak, güven bunların hepsi çok çekici. Ama bir yaştan sonra çalışan kadın bazı şeylerin farkına varıyor öncelikle anne olmayı istiyor.
Doğa kadına annelik annelik diye bağırıyor sanırım.
Evlilik eğer sevilen kişi ile olduysa güzel. Sonrasında aşkın yerini sevgi alırsa daha iyi.
çok karmaşık bir konu açıkcası.
Her ikisi de güzel ya. Hayat bu yaşanması gerekenler yaşanıyor. Allah'tan herşeyin hayırlısı.
sende esı ıcın kalp rıtmı bozulanlardansın heralde bnm gıbı her an onu dusunup asık olmakgusel bırsey yaaa hele helal oldughunu bılmek üffffffffff ne bılıyım asıkımm ya esıme
hepbole gıder ınsl.devamınıgetırsın rabbım ınls.
senin anlattıklarını bi dönem bütün kadınlar yaşıyor...umarım sende o tek farkı yaşarsın bi gün
sanmam ancak benim gibi annesini kaybedenler yasayabilir annem olsaydı eger, hersey daha farklı ve baska olabilirdi sorumluluk degil korkum..
Ahh anam olsaydı da sadece oturup emir verseydi oturdugu yerden..![]()
hımmmm şimdi anladım... Ya bişi diyim mi zaten çirkin olan erkekleri güzel kadınlar sevince gerçekten bişi zannediyorlar kendilerini... O şimdi neyi kaçırdığını anlamıştır eminim....ama sen o ""e""" harfini hafife alma bi adam çıkar karşına cümle halinde düşünmek zorunda kalırsın![]()
başın sağolsun canım.... Sen anne olmuşsun nerdeyse.... Eğer bi mahsuru yoksa kaç yaşındasın???
Demek istedigim buydu iste, ben simdiden anne gibi oldum yasım kücük degil Allahtan 24 yasındayım..
2 gün önce yengemin kız kardesi vefat etti geride 3 cocuk bıraktı en büyügü 16, en kücügü 5 yasında..
Kız kardesim benden 1 yas kücük ve calısınca eve nasıl yetisicez diye düsünüyor bense hic düsünmüyorum, sonucta bir gün evlenince de aynı sorumlulugu alıcaktık, bizim ki evlenmeden oldu sadece..![]()
doğru olduğunu anladığın bir insanla evlilik tabikide hayırlı bir evlat mutlu yuva bekarlıktan sıkıldıııımmmmm:)