Bekarlık mı yoksa evlilik mi sultanlık???

biz kadınların kolay kolay bekarlığı sultanlık olarak göreceklerini düşünmüyorum... çünkü kadınların genlerinde bi anaçlık duygusu var bnu ya eşinde ya da çocuğunda yaşıyorlar ve bunu yaşamadan ölmek isteyecekleerini düşünemiyorum....bekarlık sultanlık diyenlere saygımız sonsuz tbiki de...:25::25::25:

çok doğru. .
ya bekarlık nereye kadar.bir zamandan sonra kendi başına olmaktan,alışveriş,sinema,pazara çıkmaktan bile bıkar insan.tamam aile var ama onlar kalıcı değil ki.evlenen olacak ölen olacak.tabi ben böyle düşünüyorum.bekarlık diyenleri yargılamak falan değil amacım.izdivaç programlarında görüyoruz.50 li 60 lı yaşlardaki insanlar nasıl can yoldaşı arıyor.pişmanım evlenmediğim için diyorlar.ben yalnız yapamam heralde ya.o kadar güçlü değilim. .
:31:

çok doğru. .
ya bekarlık nereye kadar.bir zamandan sonra kendi başına olmaktan,alışveriş,sinema,pazara çıkmaktan bile bıkar insan.tamam aile var ama onlar kalıcı değil ki.evlenen olacak ölen olacak.tabi ben böyle düşünüyorum.bekarlık diyenleri yargılamak falan değil amacım.izdivaç programlarında görüyoruz.50 li 60 lı yaşlardaki insanlar nasıl can yoldaşı arıyor.pişmanım evlenmediğim için diyorlar.ben yalnız yapamam heralde ya.o kadar güçlü değilim. .
:31:

aynen vallahi... bunun adı güçsüzlük mü aşksız yaşayamamak mı bilemiyorum ama bende yapamam... doğru kişiyi bulamadığında belki yalnızlık cazip geliyor ama... belli bi süre sonra ruh ikizini bulmak için yola çıkıyor insan... bekarlık tadında kalmalı tadında güzel our!!!! sonrası hemen çift olmaya bakmak:34::34::34::34:

bence evlilik sultanlık
çünkü ;
1-evinin hanımı sen oluyorsun:23::23::23:
2-evde sevdiceğinle istediğin gibi vakit geçiriyorsun:38:
3-evde söz sahibi sadece ikiniz oluyorsunuz :40:
4-annelik gibi mucizevi duyguyu tadıyorsun:16::16::16:

bekarlığın sultanlığı bi yere kadar:51:

bence evlilik sultanlık
çünkü ;
1-evinin hanımı sen oluyorsun:23::23::23:
2-evde sevdiceğinle istediğin gibi vakit geçiriyorsun:38:
3-evde söz sahibi sadece ikiniz oluyorsunuz :40:
4-annelik gibi mucizevi duyguyu tadıyorsun:16::16::16:

Bekarlığın sultanlığı bi yere kadar:51:
[sıze=3][/sıze][sıze=3]sen bi meyveye de sahipsin ne güzel allah bağışlasın bebeğini...hep mutsuz kadınlar var etrafımızda bunları okumak içini açıyor insanın....[/sıze]

Ben eşinden ayrılmış artık bekar ama 6 yıllık evlilik yaşamış biri olarak bu konuya yorumlarımı belirtmek istedim. çok aşık olduğum sevdiğim bir adamla evlenip internet yazışmalarını yakalayıp boşanmış biriyim... bir yılı aşkın süredir bekarım... kıyaslama gerekirse evlilikte daha düzenli bir hayat var tabi evlilik sultanlık diyenler aldatılmamış kişiler:)bekarken rahatsın ama evli olunca kaynana derdi,görümce derdi,eşinle olabilecek dertler,hele aldatma vs varsa oooffffff:))yine de sevdiğin bir adamla birliktelik muhteşem.... evlilik daha iyi galiba çünkü şu an hayatımda olan nişanlımla temmuzda evleneceğiz... evlenin kızlar:)

Ben eşinden ayrılmış artık bekar ama 6 yıllık evlilik yaşamış biri olarak bu konuya yorumlarımı belirtmek istedim. çok aşık olduğum sevdiğim bir adamla evlenip internet yazışmalarını yakalayıp boşanmış biriyim... bir yılı aşkın süredir bekarım... kıyaslama gerekirse evlilikte daha düzenli bir hayat var tabi evlilik sultanlık diyenler aldatılmamış kişiler:)bekarken rahatsın ama evli olunca kaynana derdi,görümce derdi,eşinle olabilecek dertler,hele aldatma vs varsa oooffffff:))yine de sevdiğin bir adamla birliktelik muhteşem.... evlilik daha iyi galiba çünkü şu an hayatımda olan nişanlımla temmuzda evleneceğiz... evlenin kızlar:)

ne güzel hayırlısı olsun şimdiden...kötü bakmamışsın ikinci bi şans daha vermişsin evliliğe!!!! evlilik bi kumar sen ilk oyunda şansızmışsın... ama şimdi tecrübeli bi bayansın herşey daha farklı olacaktır.... belki ilk eşinle ilk duygularım dediğin herşeyi asıl şimdi doya doya yaşayacaksınnn....

[sıze=3][/sıze][sıze=3]sen bi meyveye de sahipsin ne güzel allah bağışlasın bebeğini...hep mutsuz kadınlar var etrafımızda bunları okumak içini açıyor insanın....[/sıze]

biz türk kadınları zaten yaşadığımız vee bize yaşatılan mutlu anları küçük görmeyi bi bırakabilsek
elimizde olan mutlu aanların tadına varmayı başaraabilsek
aaaahhhhh aaaaaaaaaaaahhh

ama en ufak bi problemi büyütüp acıtasyon yapmaya bayılırız:9::9::9:
ve bunu da dramatize ederek anlatmaya da bayılırız:1::1::1:

biz türk kadınları zaten yaşadığımız vee bize yaşatılan mutlu anları küçük görmeyi bi bırakabilsek
elimizde olan mutlu aanların tadına varmayı başaraabilsek
aaaahhhhh aaaaaaaaaaaahhh

ama en ufak bi problemi büyütüp acıtasyon yapmaya bayılırız:9::9::9:
ve bunu da dramatize ederek anlatmaya da bayılırız:1::1::1:

ewet...yaa aslında bi de erkeklri dinlemek lazım bu konularda acaba onlar kadının hangi hareketlerinden dolayı böyle davranıyorlar????

ne güzel hayırlısı olsun şimdiden...kötü bakmamışsın ikinci bi şans daha vermişsin evliliğe!!!! evlilik bi kumar sen ilk oyunda şansızmışsın... ama şimdi tecrübeli bi bayansın herşey daha farklı olacaktır.... belki ilk eşinle ilk duygularım dediğin herşeyi asıl şimdi doya doya yaşayacaksınnn....

Tatlım bunun tecrübe ile ilgisi yok ki... sadece seçtiğin adamın karakterine kalmış evliliğin geleceği... arkaya bakmak yok hayatta güzelim sürekli önümüze bakacağız:))umarım bu seçimim hayırlıdır....

Tatlım bunun tecrübe ile ilgisi yok ki... sadece seçtiğin adamın karakterine kalmış evliliğin geleceği... arkaya bakmak yok hayatta güzelim sürekli önümüze bakacağız:))umarım bu seçimim hayırlıdır....

tecrübeyle ilgisi var olmaz mı!!!.. sen daha önce karşındakinin karakteri ne olursa olsun bi erkekle aynı evde yaşamak ne demek ,erkeklerin belirgin özellikleri neler,erkeğinin kadını olmak ne demek bunları yaşadın... ilk defa evlenen bi kadının tecrübesizliği yok üzerinde... belki hayatla ilgili hayallerin bile değişti bu yüzden... şimdi dediğin gibi önüne bakacaksın ;tek fark bi adım sonra ne olacağını çok iyi tahmin edebilen bi kadın olarak....

tecrübeyle ilgisi var olmaz mı!!!.. sen daha önce karşındakinin karakteri ne olursa olsun bi erkekle aynı evde yaşamak ne demek ,erkeklerin belirgin özellikleri neler,erkeğinin kadını olmak ne demek bunları yaşadın... ilk defa evlenen bi kadının tecrübesizliği yok üzerinde... belki hayatla ilgili hayallerin bile değişti bu yüzden... şimdi dediğin gibi önüne bakacaksın ;tek fark bi adım sonra ne olacağını çok iyi tahmin edebilen bi kadın olarak....

Dövseydin bari:))anlayamadın galiba ne demek istediğimi? erkeklerin belirgin özelliklerini bilsen ne olur ikinci kez yine bir adi bir adamla karşılaştıysan eğer???istediğin tecrübeye sahip ol sonuçta tekrar evlendiğin adam aldatırsa yine biter yine biter???bayanın tecrübesine bağlı değil evlenilen adamın ahlakına,dürüstlüğüne,sadakatına bağlı evliliğin geleceği güzelim!!!!!!

Dövseydin bari:))anlayamadın galiba ne demek istediğimi? erkeklerin belirgin özelliklerini bilsen ne olur ikinci kez yine bir adi bir adamla karşılaştıysan eğer???istediğin tecrübeye sahip ol sonuçta tekrar evlendiğin adam aldatırsa yine biter yine biter???bayanın tecrübesine bağlı değil evlenilen adamın ahlakına,dürüstlüğüne,sadakatına bağlı evliliğin geleceği güzelim!!!!!!

:34::34::34::34:olur mu canım yaaaa... yapma,iki tarafa bağlı...benim demek istediğim sen önünü görebilirsin... sen ahlaksız,dürüst olmayan,sadakatsız bi adamı alnında yazar gibi çözebilirsin... neden??? birincisi,kadınların hissleri kuvvetlidir, ikincisi;biz erkeklere göre daha ileriyi gören varlıklarız hele hele bi kere erkeklerle ilgili bi yanılgıya düştüysek ikinciye çok dikkatli yaklaşırız.. bunu demek istiyorummm... bu arada unutmadan hayırlısı olsun şimdiden:34::34::34:

:34::34::34::34:olur mu canım yaaaa... yapma,iki tarafa bağlı...benim demek istediğim sen önünü görebilirsin... sen ahlaksız,dürüst olmayan,sadakatsız bi adamı alnında yazar gibi çözebilirsin... neden??? birincisi,kadınların hissleri kuvvetlidir, ikincisi;biz erkeklere göre daha ileriyi gören varlıklarız hele hele bi kere erkeklerle ilgili bi yanılgıya düştüysek ikinciye çok dikkatli yaklaşırız..yani bir daha adi bi adama pabuç bırakmazsın... bunu demek istiyorummm... bu arada unutmadan hayırlısı olsun şimdiden:34::34::34:

kişiye ve yaptığı eş seçimine bağlı.Eğer şu ana kadar ki sevgililerimden birine evet demiş olsam ve evlensem sanırım bekarlık sultanlıktır derdim,kötü insan olduklarından değil sadece bir şeylerin eksik olmasından..........

Bekarken ne pişirsem,çamaşırı ne zaman yıkasam,temizlik vakti geldi,ütüyü yapmam lazım gibi dertlerimiz olmuyor...Çalışıyorsan alıyorsun maaşını gönlüne göre harcıyorsun gezip tozuyorsun ama akşam evine geldiğinde sevdiğin ve seni sevdiğini bildiğin birinin kollarında uyuyamıyorsun,herşeyiyle senin olduğunu bildiğin bir evin olmuyor,dünya yıkılmış sanki sen altında kalmış gibi hissettiğin günlerde sığınabileceğin kendini güvende hissettiğin bir evin olmuyor bu liste böyle uzar gider...Doğru kişiyle doğru zamanda yaptığın zaman evlilik kadar güzel birşey yok bence :34::34::34:

evlilik çok apayrı özel huzur verici bence ama yinede önce bekarlığın tadını çıkarmak 25 yaş üstü evlenmek en güzeli ama kesinlikte doğru biriyle olmalı yoksa kaldırılayacak kadar ağır olabilir bence sevmek aşk özveri karşılıklı olursa bencillik olmassa süper oluyor evlilik...

:34::34::34::34:olur mu canım yaaaa... yapma,iki tarafa bağlı...benim demek istediğim sen önünü görebilirsin... sen ahlaksız,dürüst olmayan,sadakatsız bi adamı alnında yazar gibi çözebilirsin... neden??? birincisi,kadınların hissleri kuvvetlidir, ikincisi;biz erkeklere göre daha ileriyi gören varlıklarız hele hele bi kere erkeklerle ilgili bi yanılgıya düştüysek ikinciye çok dikkatli yaklaşırız..yani bir daha adi bi adama pabuç bırakmazsın... bunu demek istiyorummm... bu arada unutmadan hayırlısı olsun şimdiden:34::34::34:

Tşk ederim temennilerin için:)ama kavun değil canım bunları koklayarak alamıyoruz:))Allah insana aldatılma yaşatmasın diyorum sadece ve bu ne tecrübeye bakar ne başka birşeye...dünyanın en masum en iyi adamı sanırsın adamın yapmadığı yoktur....evlenmeden önce kaç kez yanlış adamla çıkıyor kızlar değil mi?dediğin gibi olsa kimse yanlış seçim yapmazdı. hem aldatılma on yıl sonra da olabilir,yirmi yıl sonra da... yani evlilik için seçtiğin o muhteşem adam değişebiliyor hayat bu herşey olabilir.......yaşayıp göreceğiz...sevgiler canım....

gerçekten sen bu sorumluluğunla çok daha büyüksün...peki evlenmeyi düşünüyor musun yakın zamada????

Annem hayatta iken yasadıgım hayat gercekten de sultanlara layıktı, herkes gibi bir bekar hayatım vardı evimizin disi kusu annemdi. Herseyle o ilgilenirdi simdi mutfak alısverisi, temizlik malzemeleri, yemek, camasır, ütü.. Bunların hic biri koymuyor aslında, annemin yoklugu koyuyor sadece.

Babam 58 yasında ve annemin vefatından önce hic evlendirmeyi düsünmezdi bizi, ne mürüvet, ne' de torun sevememe korkusu vardı. Annemin zamansız gidisiyle cok sarsıldı, annemin ölümü cok ani, beyin kanamasıyla oldu. Ondan sonra da bizi evlendireceginden bahsedip durdu, mürüvetlerimizi görmezse gözü acık gidermis sürekli bende hastayım diyor kalp ve diyabet hastası sanırım ona' da ansızın birsey olacagından korkuyor..

Bense tam tersi düsünmüyorum artık, annemin vafatıyla evlilik planlarıma veda ettim. Babam öyle konusunca aklıma gelen tek sey, ben evlenirsem onlar ne yapar? oluyor. Gözüm hep arkada kalır bir kere, sanki hersey daha da zorlasır gibi geliyor..

Son düzenleme:
Back
X