Annem hayatta iken yasadıgım hayat gercekten de sultanlara layıktı, herkes gibi bir bekar hayatım vardı evimizin disi kusu annemdi. Herseyle o ilgilenirdi simdi mutfak alısverisi, temizlik malzemeleri, yemek, camasır, ütü.. Bunların hic biri koymuyor aslında, annemin yoklugu koyuyor sadece.
Annem ilk vefat ettigi dönem de babam hep bizi evlendirecegini söylerdi, mürüvetlerinizi görmezsem gözüm acık gider dedi, yası 58 bu arada. Benim de 6 yıllık bir birlikteligim var normalde seneye söz düsünüyorduk ama simdi böyle bir düsüncem yok tabii, annemin hic beklenmedik vefatıyla soka girdim, ailecek soktayız hala kabullenebilmis degiliz. Evlenirsem onlar ne yapar? Yüzüstü bırakırmısım gibi geliyor, evlilik artık bana coook uzak bu sebeple..
basınız sağolsun....gercekten zor bişey anne hafife alınacak bişey değil....düşünceniiz ise anlıyorum
benim annemler 5 kız 1 erkek 6 kardeşler...anneanem ben daha ıkı yasındayken vefat etmıs 42 yasındayken
3 teyzem ve bir dayım bekarmış o zaman dayım ortaokula gidiyomuş hatta....sonra diğer teyzelerım evlenıp evde en
kucuk teyzem , dayım ve dedem üçü kalmışlardı....teyzem hiç evlenmeyi düşünmedı ne yaparlar diye düşünüyodu hep bensiz ne yaparlar
diye güzel talipleri oldu hicbirisini kabul etmedi....dayım evlendıkten sonra evlenmeyi düşünüyordu...
dayım nısanlıyken dedem vefat etti...onun üzüntüsünü yasadık bi süre sonra dayım evlendi...ama yenı evlı çiftin evınde bi görümce
durumunda kaldı maalesef....ama orası evı sonucta gitti yanlarında kalmaya ama baktı ki olmuyo olmıycak
evlendı...şu an herkesın keyfı yerınde ama o süreç çok ama çok zor bi süreçti teyzem için hala ama hala çekmek zorunda kaldıgı şeyler
için üzülüyorum keşke diyorum umursamaz olsaydı keşke evlenseydı de ara ara gelıp kontrol etseydı ama kısmett
tabii insan o an bunalrı düşünemez.....ama herseye ragmen de hayat akıp gidiyo hem babanız mutlu olacaksa
evlenmeniz ve evlendıkten sonra ara ara ugrayarak yardımcı olmanız daha ıyı olmaz mı hem sizin mutlulugunuzu görerek daha mutlu olur..
tabii ki zamanla verılıcek bi karar uamrım hakkınızda en hayırlısı olur.....