Bekarlık soyadı ?

resmi olarak kendi soyadını kullanabilirsin, bence gayet doğal hakkın, iş arkadaşlarını da kafana takma kime ne ya, böyle şeyler üzerinden imada bulunan insanların iyi niyetli olduğuna inanmıyorum

Ben de evleneli 4 yılı geçti. Değişmedim. Zaman ayıramadım sadece.. Herkes laf edecek yer arıyor bu konu ile ilgili, geçiştiriyorum.. Aldırmayın..
Ay sen anlarsın o zaman beni bık geldi ya hem zaman ayırmadım hem de uğraşmak istemedim millete de laf anlatmaktan yoruldum

Aynen canım bende senin gibiyim daha kolay geliyor kimliğimde sadece eşimin soyadı yazıyor ama üyelik okul iş mailleri CV Ler heryerde bekarlık soyadım yazıyor özel muayeneye falan gittiğimde de kısacası heryerde

Sanki kadını yeni biri yapıyor evlilik baska soyad baska Kütük ama nedense erkek için değişiklik yok çok adaletsizce geliyor bana

Kanuni hakkınız olduğunu da mı bilmiyorsunuz ve cevap veremiyorsunuz.
Gitsin ötede otlasın.
Kimliğimde yazmıyor ikisini birden kullanmıyorum kimlikte sadece eşin soyadı taşıyor iki adım var çünkü ben kendi deklare ettiğim heryerde önceki soyadımı yazıyorum

Evet bence de, soy dedigin babadan gelir. Kocadan degil.

Yeni kimliklerle soyadi degistirmek gerekmeyecek diyorlardi. Bu dogru degil mi acaba?

resmi olarak kendi soyadını kullanabilirsin, bence gayet doğal hakkın, iş arkadaşlarını da kafana takma kime ne ya, böyle şeyler üzerinden imada bulunan insanların iyi niyetli olduğuna inanmıyorum
Bık geldi ya hayır hergün yüzyüze Bakıyoruz diye kırmakta istemiyorum ama devamlı bu konuyu Açıyor devamlı

Ben ikisini kullanmıyorum tek kendi soyadımı kullanıyorum ondan takıyorlar zaten
Hayatım kanuni hakkın bu,kullanabilirsin.Artık soruyorlar evlenen kadına,işaretliyorsun hangi soyadını istiyorsan,ona göre kullanıyorsun.İlla bir cevap istiyorsa bunu söylersin.Kocamın değil kendi soyadımı tercih ettim dersin,bitti.Herşeye karışmaya bayılıyolar yahu.

Şimdi sıkıntı olmasa da alışmak lazım

İki soyadım var

İkisi de iki kelime biri 9 biri 8 harf 11 yılı aşkın zamandır böyle kullanıyorum

Benim de Mail'im, ehliyetim ilk soyadım ile yahut telefonda vs ilk soyadımı söylüyorum ama birisi ad soyad sorunca hepsini söylüyorum

Banka vs otomatik sistemden alıp kartları resmi soyadı ile basıyor

İş ortamında iki farklı kişi sanılabilirsiniz adınız çok nadir değilse

Örneğin Gamze Demir Gamze Torun

Aynı iş yerinde iki ayrı çalışan olarak düşünürüm aynı kişi de biri resmi biri gayriresmi soyadı sanmam

Bir de eşim kimliğini değiştirmedi hala bekar yazıyor dediğinde herkes aldatır o seni diyor ya da ben bekarım imajı çizer vs

Aynı şey evli olup da eşinin soyadını kullanmayan kadınlar için de geçerli mi acaba

Aynen ya sinir oluyorum bu tiplere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…