Bekarlık soyadı ?

Babamın soyadını kocamınkiyle birlikte kullanmaktan gurur duyuyorum deyin. Ben böyle istiyorum herkesin kendi tercihi v.s.

Veya deyin ki : Siz pek bi meraklısınız bu konularda galiba, daha önce de bir kaç kez sordunuz bunu...

Ben sadece kendi soyadımı kullanıyorum eşiminkini kullanmıyorum

Ben sadece kendi soyadımı kullanıyorum eşiminkini kullanmıyorum

Anladım...banka ve resmi kurumlarda zaten alışılmış düzende devam etmek mantıklı. Çok kurcalayıp haddinj aşan sorulara "eşim sıkıntı yapmıyor, biz iyiz böyle siz de takılmayın buna bu kadar" diyiverin...o sormaktan çekinmiyosa duyacağı cevaba da hazır olmalı.

Ne diyeceğim ? Iki soyadı güzel durmaz çünkü iki adım var
Sadece benim de 2adım ve 2soyadım var. Güzel durmuyor olabilir, ama pek de çirkin durmadığını düşünüyorum.

Bu arada konuya cevap yazarsam da kimseyi ilgilendirmez sizin nasıl kullandığınız. Yılların alışkanlığı kolay değişmez ki alışkanlıktan öte kimliktirler bence soyadı.

Alışılmış düzende aynen mesela banka kartlarım değişmedi . Salak salak sorular bunaltıyor insanı

Işte kimlik ve 30 sene kullanmışım sanki eşimin soyadını kullanınca farklı biri gibi kendime yabancı Olacağım gibi hissediyorum

valla banada sacma geliyo nedir yani kadın evlenir kocasıın soy adını alır ne sacma mal mıyız biz

en kısa zamanda bunun degismesini isterdim ama bu zamanda cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk uzak bisey bu norvecte falan nasıldır bilmem

bence her kadın evlense dahi kendi soyadını kullanmalı neden 30 uma kadar kendi soyadım sonra kocamın soy adı cok sacma ve gerici bence

Bence de çok gerici evet kanun Kadınları mal yerine koyuyor . Bir Erkeğe ait olmak zorunda gibi ki soyada gelene kadar daha neler neler var kadına Ayrım konusu olan

Ya böyle insanlara "çünkü eşşeğin şeyinden dolayı" cevabını vermek istiyorum bence saçma evlendikten sonra kocanın soyadını almak. Senelerce insanlar beni bu soyadımla tanımış niye değiştireyim ki

Onlara ne ki. Nüfus cüzdanımda 2 soy isim var, istediğimi kullanırım! Onların haddi değil, paşa gönlüm öyle arzu ediyor deyin geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…