bekarlık sultanlıkmı gerçekten

bence değil
seviyor ve seviliyorsan, evinde huzur, sağlık, güven ve mutluluk varsa elbette evlilik en güzel sultanlıktır benim için...

Evet bence bekarlık sultanlık.. Ama benim sultanlıkta gözüm yok o ayrı alkisalkisalkis
Bizde herkes gibi evlenip köleliğe talip olacağız napalım opuyorumnanaktan :teytey:

bak canım hayatın kendisi bekarkende zor evliykende zor
salt mutluluk dedikleri şey külli yalandan ibaret yani
hayat uzun bir yol ve bu yolda bi tek başına yürümek var bi de incindiğinde düştüğünde elinden tutup kaldıracak biriyle yürümek var
hani önündeki bir tabak yemeği biriyle paylaşınca lezzetinin arttığını düşünür insan
hayatta böyledir işte paylaşırsan daha çok lezzet alırsın:1hug:

nasıl bir bekarlık yada nasıl bir evlilik geçirdiğine bağlı...

bekarken de çok rahat özgür mutluydum. şimdide mutluyum. rahatım ama özgürlüğüm farklı boyutlarda... eskisi bisikletime atlayıp gezemiyorum. ama kocamla evde film izlemek beraber uyumak uyanmak bile çok güzel.
doğru insan ve doğru zaman denk gelirse evlilikte krallıktır:)

:lepi:alkisalkisalkis

benim için bekarlık sultanlık ve düzenli hayat demek ,evlendim hayatım düzeleceği yerde daha bi dağıldı,düzensizleşti bekarken öyle değildi.benneyaptımki

Benim için bekarlık sultanlıkmış çünki sadece biz vardık(Sevgilim ve ben)Şimdi eşim ve kalabalık ailesi var.Evlenecek olanlara tavsiyem eş adaylarının ailelerinin durumlarını iyice değerlendirmeleri ve aileye olan bağlılıklarının derecesinide gözden geçirmeleri...Eşimle sorunum yok ama ailesi yüzünden her gün kavga ediyoruz sanırım bu gidişle fazla sürmez...

Her iki halde de yaşadığın hayata bağlı.
Bekarken özgür olup, evlendiğinde baskı görmeye başlarsan sultanlık.
Bekarken baskı görüp, evlenince özgürsen evlilik sultanlık.
hem bekarken hem de evlilikte baskı gördüysen düpedüz kölelik her ikisi dealsanaalsanasmile
Bekarken ve evli iken özgürsen ebedi sultanlıkkaydirigubbakcemile5

Bu konuda genelleme yapmak çok zor. Berbat bir evliliği olan kişi için tabiki bekarlık sultanlıktır.
Ama bana göre doğru kişiyi bulduysanız evlilik hayatta yaşanabilecek en güzel birliktelik...
:asigim:

bekar erkekler gündüzleri sultan,geceleri hamamcı olurlar.

bekar kızlar 30 yaşına kadar sultan, sonrasında kız kurusu olurlar.

benim hayatım ve yorumum;
yukarıda bi arkadaş daha buna benzer bişey yazmış benim için evlilik krallık...iyiki evlenmişim
33 yıl bekarlık sultanlığını yaşadım üstelik bunun 4 yılını tek başıma dolu dolu; ama kesinlikle evlilik tarif edilemez bi mutluluk ( herkes için farklıdır eminim)

bence bu durum evlendiğin kişiye bağlı
eğer eşin anlayışlıysa kafa denginse evlilikte krallıktır sultanlıktır:hooray:
ama eğer eşin doğru seçim değilse anlaşamıyorsan evlilik cehenneme dönerkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…