- Konu Sahibi birgunbelki
-
Siz daha gençsiniz hele okuyan kesim için 30 yaş Şuan hayatın başı daha ne insanlar çıkacakTesekkur ederim. Cok haklisiniz. Ben de hep boyle dusunuyordum. Bu isler önce nasip diyordum. Son zamanlarda 42 yaşımda kariyerli de bir arkadaşımla konusmalarim kafami cok karistirdi. Sen de benim gibi olacaksin. Hep eksiklik hissedeceksin. Arkadas cevrenle de kopacaksin. Yalniz kalacaksin seklinde konusmalari var ve beni cok etkiledi. Gec kaliyormusum gibi hissetmeme neden oldu ve bu baskiya donustu
Olsun olan olmus artik, vardir her iste bir hayir oyle dusun.Ciddiye gidecegini düsünuyordum ve gitmedi malesef. Ve evet bu çok büyük bir yanlisti. Bu yanlisi yaptim ve bedelini ailemden, arkadaslarimdan, cevremden koparak, tek basima kalarak odedim. Artik erkeklere guvem duyamiyorum bile. Zor oldu ama bir sekilde aştım. Gecmisi degistiremeyecegim icin egrimi dogrumu omzuma almis bir sekilde yoluma bakmaya calisiyorum
Kuzu bende 30 um ama kendimi hiç bu düşüncelere kaptırmamaya çalışıyorum. Cidden nasip kısmet işi, bunu da beğenilen ve son yillarda aktif olarak dating yapan biri olarak söylüyorum. Hiç canını sıkma, hiçte negatif düşüncelere kapılma, eminim içinde dışında çok güzeldir. Başkalarının dediğini de pek takma, herkesin yolu yörüngesi farklı sonuçta. Eğer evlenme niyetin varsa bunun için aktif olarak bir takım şeyler yapabilirsin. Kısmetin nerden geleceği belli olmaz tabii, biraz inisiyatif, biraz da sabır işi.Kizlar selam.
Ben 3 yıl önce ilişkim için yaşadığım şehri ve işimi degiştirdim. Iliskim hic yurumedi. Ben aynı sehre geldikten 3 ay sonra bitti. Kariyere odaklandım vs derken 3 sene oldu. Bu süre içinde bi kişiyle görüstum ki o da evli çıktı. 30 yaşındayım ve is yerim dahil cevremde 35 yas ustu evlenmek istemiş ama evlenememis tamamen kariyer pesinde cok kadın var. Hatta bana belki de bekar kalacagini kabul edip ona göre hayat plani yapmalısin diyorlar. Ailem gec olmadan biri olsa diyor. Evlilik yaşı diye bir sey var mı siz ne düsünuyorsunuz.
Canım@Nihal Shibuya 35+ evlenen üyelerdendi, uzmanlık alanını kendisine bırakıyorum
Evlilik yaşi diye bir anlayiş cikardiklari için o yaş dolmadan it sapikla evlenen binlerce kiz erkek var. Yureyine hitap eden, seni mutlu eden insan çikana kadar beklemeye deyer.Kizlar selam.
Ben 3 yıl önce ilişkim için yaşadığım şehri ve işimi degiştirdim. Iliskim hic yurumedi. Ben aynı sehre geldikten 3 ay sonra bitti. Kariyere odaklandım vs derken 3 sene oldu. Bu süre içinde bi kişiyle görüstum ki o da evli çıktı. 30 yaşındayım ve is yerim dahil cevremde 35 yas ustu evlenmek istemiş ama evlenememis tamamen kariyer pesinde cok kadın var. Hatta bana belki de bekar kalacagini kabul edip ona göre hayat plani yapmalısin diyorlar. Ailem gec olmadan biri olsa diyor. Evlilik yaşı diye bir sey var mı siz ne düsünuyorsunuz.
Neden:)))bekar kalacagini kabul edip
Evliliğin yaşı olmaz be kuzumm gönül bu ne zaman kime aşık olacak belli olmaz kiiKizlar selam.
Cok haklisiniz ben de ciddi ve uzun sureli iliskim oldugunu dusundugumde hayatimi cok erteledim. Nitekim evlenmedim de. Artik hayatimi ertelememeye calisiyorum ama yine de evlenirsem ihtimali de bir kodede duruyor. Tam olarak ondan sıyrilmak da cok kolay olmuyorbunu dikkate alirdim ben.
Benim sevgilim vardi ve evlenecektik, evlendim de ayni kisiyle.
Ama onunla evlenene kadar gecen surede bir cok seyi de erteleim, aman evlenince alirim bununla idare edeyim, aman evlenince yaparim simdi para biriktireyim diyerek. Cidden uzuluyorum simdi bazi seylere, keske ertelemeseydim.
sizin de aday yokken bence bunu dusunun. Eger ki bir seyleri evlenince yaparim diyerek erteliyorsaniz buna dikkat edin. Zaman akip gidiyor cunku, sonunda evlenseniz de evlenmeseniz de bugununuzu ertelemek iyi degildir.
Amin insallah. Hepimiz için açılacak hayirli kapilar karşımıza çıkacak hayirli insanlar olsun.Olsun olan olmus artik, vardir her iste bir hayir oyle dusun.
Bişey olmaz allahın ıznı ıle gunler sonra 32 olucsm .Çocuksuzum .Her gun ıstıfayı dusundugum ama ıstıfa edenedıgım bir işim var .Kizlar selam.
Soyle ki. En azindan cevremdeki bekar kadinlardan duydugum kadariyla bir gun 40 yas üstü bekar bir kadin olacaklarini kolay kabul etmemisler. Bu da yanlislara erteleme sebep olmus. En azindan bu ihtimali de buyuk oramda dusunup hayata ona gore yon vermek gerek diyorlarNeden:)))
Cok haklisiniz ben de ciddi ve uzun sureli iliskim oldugunu dusundugumde hayatimi cok erteledim. Nitekim evlenmedim de. Artik hayatimi ertelememeye calisiyorum ama yine de evlenirsem ihtimali de bir kodede duruyor. Tam olarak ondan sıyrilmak da cok kolay olmuyor
Canim tesekkur ederim destegin icin. Son aylarda çok daraltmaya başladı bir konu. Oyle ki uzatmalı ilişkimi bile bi noktada ite kata evlilige goturebilirdim ama artik cok mutsuzdum. O zaman her seye ragmen bitirme cesaretini gösterdim. Biri olur mu olmaz mi, tek başima hic bilmedigim bir sehirde ne yapacagim demedim bile.3 yil gecti. Suan yalnizlik ve cevre etkisiyle bu konu canımı sıkmaya basladiKuzu bende 30 um ama kendimi hiç bu düşüncelere kaptırmamaya çalışıyorum. Cidden nasip kısmet işi, bunu da beğenilen ve son yillarda aktif olarak dating yapan biri olarak söylüyorum. Hiç canını sıkma, hiçte negatif düşüncelere kapılma, eminim içinde dışında çok güzeldir. Başkalarının dediğini de pek takma, herkesin yolu yörüngesi farklı sonuçta. Eğer evlenme niyetin varsa bunun için aktif olarak bir takım şeyler yapabilirsin. Kısmetin nerden geleceği belli olmaz tabii, biraz inisiyatif, biraz da sabır işi.
Istanbula yakin ama asla istanbul olmayan bir ilcede yasiyorum. Biraz da bu kucuk kasaba benim modumu düşürüyor galiba. Bu noktada da tekrar bütün kariyerini cizip aile evine dönme kismi gundeme geliyor ki bunu da dusundugum bir donem oldu. Is gorusmeleri vs yaptim derken burda terfi aldim ve gidemedimEvlenen 35+ kadınlar tanıyorum, İstanbul'da yaşıyorlar. Gezip tozarken tanıdıklarıyla evlenenler de var, arkadaşının tanışltırdığıyla evlenen de var, işyerinde tanıyanlar da... 40 yaş üstü bir kadın da tanıyorum, gezerken tanıştığı 35lik gayet de yakışıklı ve kariyerli bir adamla evlendi. 35 genç bir yaş bence, kendini salma, umutsuz olma yaşı değil. Zaman değişti artık, yaşıtlarıyla evlenen tonla erkek var. İstanbulda ve buyuksehirlerde çok sayıda bekar kadın ve erkek var, illa ki kafaya göre biri çıkar diye düşünüyorum. Burdaki formül kendini salmamak, umutsuzluğa kapılıp kendini eve kapatmamak sosyal hayata karışmak bence, sürekli evde oturrusan kiminle tanışacaksın ki
Bilmiyorum ufak bir yerde mi yaşıyorsunuz, eğer öyleyse önceki işinize ve büyükşehire dönün drim. kasabalar bekar insanlar için gayet iç sıkıcıdır diye düşünüyorum. 30 zaten çok genç bir yaş, umutsuzluk yerine çaba koyun bence kafanıza göre biri çıkar. @Nihal Shibuya 35+ evlenen üyelerdendi, uzmanlık alanını kendisine bırakıyorum
Buna her zerresine kadar deneyimlemis biri olarak agzina saglik diyorum. Ben sehir degistirirken ailem biz sana her zorlugu, her seyi yaşayarak ögrenme diyoruz ama sen illa yasayarak ogrenicem diyorsun demisti. Ki oyle de oldu.Yine kamu spotu yapıyorum, ortada nikah yoksa taşınma, iş değiştirme aileden çevreden uzaklaşma vb gibi hayat değiştirici işlere asla girmeyin asla. Adam toz olur ortadan, ben senin için geldim dersiniz o da gelmeseydin der öylece kalırsınız. Sözüne güvenilir adam gibi erkek az kaldı, kimseye güvenmeyin adam olan nikah yapıyor zaten.
Istanbula yakin ama asla istanbul olmayan bir ilcede yasiyorum. Biraz da bu kucuk kasaba benim modumu düşürüyor galiba. Bu noktada da tekrar bütün kariyerini cizip aile evine dönme kismi gundeme geliyor ki bunu da dusundugum bir donem oldu. Is gorusmeleri vs yaptim derken burda terfi aldim ve gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?