Bekarlik zamanlarini ozlemek...

Seni bekarlıgı özleten şeyler ; eşini ailesiyle aynı şehirde olman, sürekli görüşmeler, olduğun şehri sevmemen ve evlenir evlenemez çocuk yapman diye düşünüyorum..

Herkesten uzakta olsan daha iyi olurdu aslında, evlilik biraz bunaltmıs seni

Benim kadar özleyen yoktur. Süper maaşım, İstanbul’un en güzel semtinde tek yaşadığım bekar evim vardı. Keyfim yerindeyken evlendim, işten ayrıldım. Sonra evlilik sorunları aileler vs. İki çocuğum var, maddi sıkıntım falan yok, ayrılsam iyi de varlığım olur geçinirim ama artık o yaşlar da geçti o imkanlar da. Bir de çocuklar var artık. Eski halimize dönemeyeceğimize göre takmamaya çalışmak belki daha iyidir bilemiyorum.

Kadinlar minnos hayallerle cocuk yaparken erkekler kadini evde tutma güdüsüyle yapior sonra hop disardakilere geciolar. Baba olup da karısını aldatmayan adam tanimiorum cidden.

Hiç hızlı bir bekarlık dönemim olmadı, öyle pek eğlenceli ortamlara filan girmedim. Sadece çalıştım. Ama bekarlık günlerimi çok özlüyorum gerçekten. Bebeğimi çok seviyorum ama anne olmadığım günleri de çok özlüyorum.

Sadece kendi sorumluluğumu aldığım, kendi atımı sürdüğüm günleri inanılmaz özlüyorum.

Çok erken evlendim ben. Ahhh ah :KK14:

ozlemez olur mu insan? daha birkac gun once annemin gencliginizin kiymetini bilin sozlerini bir baskasina soylerken yakaladim kendimi. 2 evladim var. bir gr sikayetim yok ama gec saatlere kadar sohbet etmek, kafan estiginde cikmak, istedigini yiyip icmek hepsi ozleniyor... ama gecmis ozlenerek de yasanmiyor anin tadini cikarmaya calismak lazim...

Back
X