- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi lavanta777
Dün oğlumu eşime bıraktım sünnet düğününe gitmek için. o 15 yolu yürürken uzun süredir eşimle sakince Bi yürüyüş yapamadığımızı farkettim. İnsan bazen özlüyor o sakinliği özlüyor galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tek ben mi boyleyim diyordum ki yorumunu gordum. Ben de boyle oldum. Bekarken gezip dolasirdim turlar, tatiller, kamplar falan. Evlendim sakinlestim. Ha yine geziyoruz esimle bebegimizle. Ama tabi bekarliktaki gibi cilgin degil. Mesela canli muzige gidemiyoruz sesi rahatsiz etmesin diye ya da gec saate kalmiyoruz bebegin uyku saati gecmesin diye. Kafamiza esen her ortama giremiyoruz aile ortamlarini tercih ediyoruz falan. Nedendir bilmem ama ben bu sakinligi sevdim. Huzur buldum adeta.Benim de bekarlığım çok dolu geçti.
Eve sadece üzerimi değiştirmeye,daha kısa elbise giymeye,daha yüksek topuklu terlik giymeye geldiğimi hatırlarım,o derece yani.
Zaten çok geç evlendim.
Şimdi çok daha sakin bir hayatım var. Kışın akşamları hemen hemen hiç çıkmayız,yazın da haftasonunda ancak çıkarız.
Ben evliliği çok sevdim,sakinlik, huzur verdi bana.
He bizim evladımız yok,olsa ne yapardık bilmiyorum da bekarlığı hiç ama hiç özlemiyorum. Zaten geçmişe bakmayı hiç sevmem ben.
Canim bende almiyorum inan.evet tabi ki sikayetci olmak gibi degil.Allaha sukur evladimiz var.tatile de gittik iki kere bu sene.ama ondan da tat almiyorum.cocugun mamasi altinu degistirmesi emzirmesi derken gezdigimden gordugumden tat almiyorum bekarliktaki gibi.heralde bu halde olmaya alisilacak zamanla![]()
Bence herkesin evlilik sorumluluğunu kaldırabilecek bir yaşı var. Kimi 23 yaşında tam bir ev hanımı olabilir, öteki 35 yaşında o kivama gelir.merhaba hanimlar,
aslinda cozumu var mi bununla yasamayi ogrenmek mi gerekir bilmiyorum.bir ic dokeyim dedim.
3 yillik evliyim. 11 aylik da bir bebegim var. evlenmeden birkac sene once bir sahil kentinde memuriyete baslamistim.cok eglenceli bir hayatim vardi.sonra esimle gorucu usulu tanistik ve 6 ay icinde evlendik.esim ailemin bulundugu sehirdeydi.oraya tayinimi istedim ve geldim.ancak dogup buyudugum sehir olmasina ragmen hic sevmedim.trafigi, stresli is hayati, evlilik sorumluluklari, es ailesiyle sık sık gorusmek beni bunaltti.belki cocugum olursa hic olmazsa is hayatinin streslerinden uzak evde mis gibi cocuguma bakarim bir sure (2 yil ucretsiz izin) diye dusundum.ama oyle olmadi.evde olmaktan surekli bebekle ilgilenmekten esimden esimin ailesinden bunaldim.ise donsem zaten stresli ortam.bekar hayatimdaki sorumluluklarin olmadigi gezip eglendigim gunlerimi ozluyorum.boyle bi durumda olup da alisan oldu mu aranizda?
Bende çokkkkk özlüyorum. Doyasıya uyumaya amaçsız oturmaya, dinlenmeye o kadar ihtiyacım varki. Evlilik yarım kölelik gibi kendin en sondasın. Kurulmus makıne gibi hissediyorum bazen kendimi. Bu günümüze şükür napalım.merhaba hanimlar,
aslinda cozumu var mi bununla yasamayi ogrenmek mi gerekir bilmiyorum.bir ic dokeyim dedim.
3 yillik evliyim. 11 aylik da bir bebegim var. evlenmeden birkac sene once bir sahil kentinde memuriyete baslamistim.cok eglenceli bir hayatim vardi.sonra esimle gorucu usulu tanistik ve 6 ay icinde evlendik.esim ailemin bulundugu sehirdeydi.oraya tayinimi istedim ve geldim.ancak dogup buyudugum sehir olmasina ragmen hic sevmedim.trafigi, stresli is hayati, evlilik sorumluluklari, es ailesiyle sık sık gorusmek beni bunaltti.belki cocugum olursa hic olmazsa is hayatinin streslerinden uzak evde mis gibi cocuguma bakarim bir sure (2 yil ucretsiz izin) diye dusundum.ama oyle olmadi.evde olmaktan surekli bebekle ilgilenmekten esimden esimin ailesinden bunaldim.ise donsem zaten stresli ortam.bekar hayatimdaki sorumluluklarin olmadigi gezip eglendigim gunlerimi ozluyorum.boyle bi durumda olup da alisan oldu mu aranizda?