Bekle bekle nereye kadar :(

zaten üniversitedeyken uzun süredir çıkıyoduk ve artık herkesin lafından bıkmıştık. arada bi 4 5 ay fark etti normal zamanlamasıyla. hani ben de isterdim mezun olayım işimi elime alayım aileme yardımcı olayım ama böyle olması gerekiyomuş. Bekliycez mecbur yılları sayarken artık aylara düştük :) bu da çok iyi benim için ama işte çok özleyince yetti artık diyorum :) Şarkıda da söylediği gibi Zaman her şeyi çözer şu beklemek olmasa.

Sizi çok iyi anlıyorum biz de üniversite 1. sınıfın sonundan beri çıkıyorduk sözlümle ve 5. yılımızda sözlendik 3 ay sonra nişanımız var kısmetse seneye mayıs ayında evlenmeyi planlıyoruz 6. yılımızda yani.

Son düzenleme:
tabi böyle uzaktan zor ama evlenseniz tek maaşla ayrı bi yerde geçinmek daha mı kolay olucak ki:26: herşey düzene girdikten sonra evlenmek daha mantıklı bence.kaç sene geçerse geçsin bi ömür geçirceksiniz allahın izniyle.bi sene geç başlamışsınız bu ne değiştircek siz mutlu olun herşey düzene girsin huzur olsun asıl önemli olan o bence

hakkınızda hayırlısı olsun her şey gönlünüzce olsun inşallah. Bu işler çok zor.

en önemli şey huzur evet. Ama birlikte olmak için benim atanmam lazım. (öğretmenim) şimdi bakıyorum mesela ÖYpler açılmış araştırma görevlisi olmak için kesin oluyo ama onun işi dolayısıyla başvuramıyorum sadece kpss yi beklersek yıllarca bekleyebiliriz... OFFF

Sizi yine çok iyi anlıyorum. Benim sözlüm de okulu bitirip askere gittikten sonra hemen işe girdi ama ben işe giremedim kpss A grubu için bir yıl dersaneye gittim ondan sonra da 1 yıl kurum sınavlarına gir çık mülakatlara gir çıkla geçti ve sözlümle aynı ilde kalmak için mecburen her istediğim hatta puanımın yettiği kurumlara bile başvuramadım çünkü çoğu kurum 5-6 yıl çakılı kadro gittiğin yerden öyle evlilikle filan dönemiyorsun bu yüzden çok sıkıntı çektik ama sonunda çok şükür yaşadığımız ilde uzmanlık kadrosunu kazandım hatta mülakat sonucumu sözümüzden 1 gece önce öğrendik hayırlısı buymuş iyi ki daha önceden elendiğim yerler olmamış diyorum. Sizin için de inşallah hayırlısı olacaktır geç olsun güç olmasın lafını pek idrak edemezdim önceden ama şu an çok iyi anlıyorum.

Her şeyde vardır bi hayır, Allah'ım hayırlısıyla olsun diye dua ediyorum hep zaten. Tek sıkıntı işte çok özlüyoruz şimdi bi de ben etraftaki ayrılıkları falan yaşayınca iyice bi hassas oldum. İnşallah hayırlısıyla olur artık atamam da beklemeyiz daha fazla

Ben anlamadım eşinin işiyle neden alakalı?:26: sen atanırsın olmadı nikahı yaparsınız eş durumundan buluşursunuz ortak şehirde:26: böylelikle nikahlı olduğunuz için görüşürsünüz de:26:

Nişanlım askeri personel. onun tayini çok çıkacağı için ben atıyorum araştırma görevliliklerine okutmanlıklara vb sabit kalacağım yerlere başvuramıyorum. tek paydamız meb kalıyo. bu sene ikinci kez girdim sınava. tam emin değilim ama bölümüme hak edilen atama sayısı verilirse olabilir gibi. sınırda biraz. zaten meb olursa dediğiniz gibi olur. ama işte o olmazsa da başka yerlere bakamıyorum, mebi bekle bekle Allahlık...

merhaba,
meslektaş olunca yazmak istedim ben de atanmadan evlenmek istemiyordum hiç ama evlendim düğünden bir buçuk ay sonra sınava girdim atanacak puanı aldım ve 12 saat uzağa gittim bi köye ulaşımı suyu bişeysi yok ki bu zamanımızın en iyi yerleriydi ve ben 9 aylık evliydim eşimi evimi bıraktım 3 yıl zaten atanmayı bekliyordum herşeyi de göze alarak gittim ve eş durumundan geldim iyi ki gittim diyorum asla da pişman olmadım ha bu arada ayrı kalan sadece sz değilsiniz nice insanlar yıllar sonra çocuklarıyla ayrı kalıyorlar ki bu çok daha zor ve maddi anlamda da külfetli .. emel ve emeklerini heba etmeden bu zamanı da atlatmalısın her şey güllük gülistanlık olmuyor sabır ve zamana ihtiyacımız var hepimizin:44:

Darısı başıma mı desem ne desem. zaten bi olsun da neresi olursa olsun diyorum ben. zaten eş durumundan gelirim. ama benim akıllı nişanlım şey demiş anneme ben onu hep yanımda istiyorum evlenince ayrılmak istemiyorum demiş. ama bu sene de olmazsa ilerde mecbur ayrı kalacağız...

valla atanıp gitmeden deli cesareti varmış bende gidince onu anladım ama geldikten sonra rahatladım iyi ki gitmişim dedim insan tecrübe ediniyor gözünde büyütme sayılı gün çabuk geçer darısı başıma de bence

Şu mübarek günlerde dualarım kabul olur inşallah. Hiç bi yer sıkıntı değil benim için. her yere giderim. Ki eş durumu olmadan önce de hep böyle düşünüyodum ona güvenerek söylemiyorum bunu. bu memleket bizim...

ALLAH bu muarek ayda yardimcin olsun ben Bakuden yasiyorum bizde hayir islerini ertelememek lazim derlerdi hep... inan bizde 5 yil gorustukden sonra nisanlandik kocamla 2 yil daha bekledik cunki bizde boyle bir sey var yakin akrabalardan biri vefat etdigi zaman bir yil dugun fln olamaz ..bir akrabamiz vefat etdi onu bekledik bir yil doldu dolacak derken ikinci akraba onu beklerken 3 daha sonra buyukler beklemeyin dediler yoksa pespese gelir ... cok sukur ki evlendik sonunda. biz ayni sehirdeydik nisanllimla ama fazla gorusturmuyordu babam.. sabr edin kismetse olucak hayirlisi olsun dua et cnm

Bize de adım başı hayırlı iş beklemez, uzatmayın, neyi bekliyosunuz diye soruyolar. Biz de beklemek istemiyoruz ama bekleniyo işte denmiyo :) Bİzim de öyle bi vefat olmadı ama onların dükkanlarına hırsız girdi, nişanlım ameliyat oldu, kayınpederimin ufak bi sorunu çıktı derken korkuyorum artık olsun bitsin ne olacaksa eşimin yanında olsun diyorum. Babam da o buraya geldiğinde bi gün bi şey demese ikinci gün laf etmeye başlıyo. normalde çk karışmazdı ama artık bi değişti gibi kıskanıyo. tek yapabildiğim dua etmek siz de dua eedin ne olur.

Ayrıca Allah rahmet eylesin yakınlarınıza...

canim yaa tabii ki dua ederim soylemene bile gerek yok...INSALLAH bir yila kalmaz ALLAH oyle degistirir ki her seyi bir anda insan nerede nasil evlendigine sasiriyor basima geldigi icin biliyorum ...amma baba ocagininda sonuna kadar keyfini cikar inan evlenince ordaki gibi olmuyo hic insan ozluyo

Çok teşekkür ederim. Allah'ım gönlündekileri teker teker versin inşallah :) evlenene kadar tadını çıkarmak lazım doğru o tarafını hiç düşünmüyorum ben

anladım canım yaa:26: tüh böyle de zor hakkaten dediğiniz gibi..allahım gönlünüze göre verir inşallah da atanırsınız:26:

çok teşekkür ederim. Allah'ım gönlündekileri teker teker versin inşallah :) evlenene kadar tadını çıkarmak lazım doğru o tarafını hiç düşünmüyorum ben

sag ol ıınsallah hepımızın ıstedıklerını verır yuce rabbım ))) ıyı dusun ıyı olsun

valla Allah sabır versin canım ne diyim ben o kadar sabredemezdim sanırm :) Nişanlılığın uzun sürmesi iyi değil derler hep ama sizin durum ne olur bilmiyorum bence al karşına konuş bu durumu fazla uzatmaya gelmez böle işler

kız ayrılık başına vurmuş senin nişanlınla aranı çok iyi tut, gül eğlen eğlendir hoş sohbet tatlı dil lazım, korkma neden ayrılık olsun böyle giderken.. ama sen gereksizce ya ayrılırsak psikolojisine girip adama da bunu yansıtırsan mutsuz olmaya başlarsınız, yapma.
evet hayırlı işler beklemeye gelmez ama durum müsaitse bu geçerli. nikahlanın düğünü seneye yaparsınız ? böylelikle sende kurtulursun bu düşüncelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…