Beklediğim msj geldi ama....

merve_aydin_92

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
58
3
6
35
İstanbul
geçen gün erkek arkadaşım hem suçlu hem güçlü msj atmıyor diye yakınıyordum. bana argo geyikler yaptı karşımda sigara içmeye kalktı. umursamaz davrandı. hemde hiç bişey yokken.çok güzel konuşurken birden ayarsızlaştı. geri adım atmadı özür dilemedi. 2 gün msj atmadım hatasını anlasın diye oda atmdı. evet dün akşam bana msj attı
'yazmayacak msn?' dedi. bi selam bi nbr bile demedi. bende düşündüm 'nasılsın' yazdım.
'iyi sn' dedi. bende iyi dedim. ve başka hiç msj atmadı. ben dayanamdım 1 saat sonra napıyorsun dedim. 2 saat sonra yazdığı cvp şu:
'ytyrm'. bi sen napıyosun bile demedi. kç gündür neden konuşmuyosun bile demedi. suçunun farkında değil mi anlamadım gitti. ne yapmaya çalışıyor bu. sinirden kaç gündür okula bile gidemiyorum. günlerdir yatakyan çıkmıyorum. ne yapmalıyım anlam veremiyorum. dün çok sinirlendim. açıkça konuşcaktım sen beni kırdın üzdün neden böyle yapıyorsun diyecektim ama gene umursamaz davranırda beni tekrar üzerse diye korktum sustum. bana bir akıl verin ne olur?:2:

Önceki konunda hayatına bakman gerektiğini söylemişti herkes canım benim fikrim değişmedi farkında mısın bilmiyorum ama seni pek umursamıyor.

Değer mi?Senin okulundan,geleceğinden istikbalinden daha mı öenmşi.Yapma lütfen.Bırak ne hali varsa görsün.

Böyle tiplerden ıyk geldi..
Havasından geçilmiyor.
Sen adım atmamalısın kesinlikle..
Yoksa parmağınd aoynatmaya çalışır..
Böyle devam ederse de ayrıl gitsin.
Bayanlara böyle davranılamayacağını anlasın.
Genceciksin.
Kimler çıkar.

Son düzenleme:
10 gündür sevgiliymişsiniz. Değer mi yahu ortada ne emek var ne bi'şey yapıştır lafı sil gitsin.
Kuş beyni yok gergedan bilmem nesi, yok hayvanlar kapatamaz ki resmen hakaret ediyo terbiyesiz

Bi'de anlamadım karşında sigara içmesini iki konunda da yazmışsın, içmemesi konusunda mı anlaşmıştınız?

10 günlük sevgili için yataklara düşmek okullara gidememek ?

Abartmışşsınız bira boşverin gitsinn

onun içmesi yasak vakıf evi orası sorumlulukları var içmesi yasak

sakınnnnnnn sorma bişey.sadece beklee.hatasını anlamazsa yol ver canım bak sakın ama sakın sen şunu yaptın bunu yptın deme.bu cocuk bunları taktik olarak uyguluyo.sonra yine kendini haklı cıkaracak.o mesaj atsa bile sen atma bundan sonra.taki hatamı anladım diyene kadar.demezse zaten bi halt olmaz bundan özür dilerim ama öyle.......bak inan bunlar tecrübe . eğer sen taviz verirsen daha cok üzüleceksin.erkekler seviyosa ugraşır hatasını anlar zaten .sen sadece bekle .taviz verme lütfennn

Kusura bakmada o "ytyrm" cevabından sonra yüzüne bakarsan sen onun sana yazık bence:)

Ayyyy lütfen bırak şunu!!!!1

Aaaaa ne sanıyor kendini beeee o kim oluyormuş

bırak şunu Allah aşkına değmez okuluna git kafanı dağıt arkadaşlarınla yap bi türk kahwesi + dedikodu takıl yaaa uğraşma bu tiplerler...

böyleleri insanın ömründen ömür alır.... iyice havaya girmiş sanki bulunmaz hint kumaşı...

boşwer güzelim yap bi türk kahwesi ohh gel keyfim gel yap =)))

HAKLISIN peki asla birsey yazmayacağım. ailem onu çok seviyor diye aklım çelindi o hata yapamaz diye düşündüm ama canım yanıyor artık. oysa buraya beni görmeye geldiğinde çok mutluyduk bütün gün elimi bıramadı gözümün içine bktı hatta hiç beklemezdim bna hediye almış bunalrın yanına o son yaptığını yakıştıramadım işte ondan bu direnmelerim ama aklın yolu bir artık konusmayacağım onnla

onun içmesi yasak vakıf evi orası sorumlulukları var içmesi yasak

Ee o bunu düşünemiyosa sen niye bunu sorun yapıyosun ki yakalanırsa kendi uğraşır:44:
Bence senin bu adamla devam etmen vakit kaybı.
Cicim aylarında olacağınıza daha şimdiden göstermiş karakterini.
Bana 2buçuk yıllık sevgilim "hayvanlar kapatamaz ki ahaha" diyecek burnundan getiririm.
Şakadan öte afedersin kaka olmuş sizin olay her seferinde.
Sal gitsin iplerini, hayvanlarla uğraşmaya devam etsin o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…