- Konu Sahibi merve_aydin_92
-
ne yapmam gerektiğini bende bilmiyorumki o yüzden sizlere danışıyorum kafam çok karışık
şimdi sağa sola bişeyler yazıp kendimi göstrmk doğrumu ki sonrada demesin 2 gün konuşmadık hemen unuttu şöyle böyle ..
geçen gün erkek arkadaşım hem suçlu hem güçlü msj atmıyor diye yakınıyordum. bana argo geyikler yaptı karşımda sigara içmeye kalktı. umursamaz davrandı. hemde hiç bişey yokken.çok güzel konuşurken birden ayarsızlaştı. geri adım atmadı özür dilemedi. 2 gün msj atmadım hatasını anlasın diye oda atmdı. evet dün akşam bana msj attı
'yazmayacak msn?' dedi. bi selam bi nbr bile demedi. bende düşündüm 'nasılsın' yazdım.
'iyi sn' dedi. bende iyi dedim. ve başka hiç msj atmadı. ben dayanamdım 1 saat sonra napıyorsun dedim. 2 saat sonra yazdığı cvp şu:
'ytyrm'. bi sen napıyosun bile demedi. kç gündür neden konuşmuyosun bile demedi. suçunun farkında değil mi anlamadım gitti. ne yapmaya çalışıyor bu. sinirden kaç gündür okula bile gidemiyorum. günlerdir yatakyan çıkmıyorum. ne yapmalıyım anlam veremiyorum. dün çok sinirlendim. açıkça konuşcaktım sen beni kırdın üzdün neden böyle yapıyorsun diyecektim ama gene umursamaz davranırda beni tekrar üzerse diye korktum sustum. bana bir akıl verin ne olur?:2:
haklısın bitmeliydi bitti zaten gene canı yanan ben oldum daha 4 ay öncesine kadar ölümlerden dönmüştüm tekrardan birini sevmeyi kalbimin tekrar çarpması için Aallah a ne de çok yalvarmıştım. diğerinin annem hiç sevmemişti ama bunu çok seviyordu annem yanılmaz diye düşündüm beni mutlu eder sandım ama olmadı anı anını tutmadı sabrettim ama umursamazlığı vee hakaretleri haketmedimYa o ne istiyosa onu düşünsün benim demek istediğim kendini kısıtlama
İçinden bir şeyler yazmak geliyorsa yaz gelmiyorsa yazma ama onun için değil kendin için yap
Kafa karışıklığı ne yapacağını bilememe çok kötü bir durum zaten
Bende yorum yapan arkadaşlar gibi düşünüyorum
Kısa süreli bir ilişkide olmaması gereken tavırlar sergilenmiş
Sizin şuan çok mutlu olmanız gerekirdi
Fakat sen şimdiden hesaplar yapmaya başlamışsın
Gelecek de umut vadetmiyor bu yüzden ne yapılması gerektiği belli aslında
evet yazmayacak msn lafına söylenecek söz çok ama kaybetme korkusu bu ya o anda öyle yazdım şimdi kendimi dipten çıkarmam lazım. o en sonki konusmamızdan sonra whatsappa girmedim twitterdada bişey yazmıyorum. bikaçgün saklanıp öyle ortaya çıkmak istiyorum. tabi o devam ediyo paylaşımlarına maaşallah. bilmiyorum doğru mu yapıyorum. dünkü msjı attı çünkü 2 gün hiç bi yaşam belirtisi vermemiştim şimdi ne yapmalıyım??:2:
eğer olay bütünüyle böyle olsa bende aynı senin gibi düşünüyor olurdum ama konuşmaya başladığımızda gayet iyiydi bana öpücükler gönderiyodu aşkla bakıyodu şakalar yapıyodu bi sorun yoktu snra 5 dk içinde oldu nolduysa sonrada gurur yaptı kırdığını onarmadıbu herif kendinden soğutmaya çalışıyo seni çoktan gözden çıkarmış belkide ayrılalım teklifini senden bekliyo yıpratma politikası uyguluyo kuş kadar aklıyla
kusura bakma çok sinirlendim
ne yapmam gerektiğini bende bilmiyorumki o yüzden sizlere danışıyorum kafam çok karışık
şimdi sağa sola bişeyler yazıp kendimi göstrmk doğrumu ki sonrada demesin 2 gün konuşmadık hemen unuttu şöyle böyle ..
eğer olay bütünüyle böyle olsa bende aynı senin gibi düşünüyor olurdum ama konuşmaya başladığımızda gayet iyiydi bana öpücükler gönderiyodu aşkla bakıyodu şakalar yapıyodu bi sorun yoktu snra 5 dk içinde oldu nolduysa sonrada gurur yaptı kırdığını onarmadı
ona sonradan napıyosun msjını atma sebebim akabinde ona kırıldığımı belli etmek söylemekti ama o sen napıyosun bile demedi şuan onun bi tarafını kaldırdım dimi? peki bu olayo toparlamanın yani kendimi aklamanın onun kalkan trafını indirmenin bir yolu yok mu?
geçen gün erkek arkadaşım hem suçlu hem güçlü msj atmıyor diye yakınıyordum. bana argo geyikler yaptı karşımda sigara içmeye kalktı. umursamaz davrandı. hemde hiç bişey yokken.çok güzel konuşurken birden ayarsızlaştı. geri adım atmadı özür dilemedi. 2 gün msj atmadım hatasını anlasın diye oda atmdı. evet dün akşam bana msj attı
'yazmayacak msn?' dedi. bi selam bi nbr bile demedi. bende düşündüm 'nasılsın' yazdım.
'iyi sn' dedi. bende iyi dedim. ve başka hiç msj atmadı. ben dayanamdım 1 saat sonra napıyorsun dedim. 2 saat sonra yazdığı cvp şu:
'ytyrm'. bi sen napıyosun bile demedi. kç gündür neden konuşmuyosun bile demedi. suçunun farkında değil mi anlamadım gitti. ne yapmaya çalışıyor bu. sinirden kaç gündür okula bile gidemiyorum. günlerdir yatakyan çıkmıyorum. ne yapmalıyım anlam veremiyorum. dün çok sinirlendim. açıkça konuşcaktım sen beni kırdın üzdün neden böyle yapıyorsun diyecektim ama gene umursamaz davranırda beni tekrar üzerse diye korktum sustum. bana bir akıl verin ne olur?:2:
22 yasında bnmle yasıtSevgilinin yaşı kaç acaba canım ? sormadan edemedim
biliyorum size çok saçma geliyor 10 gün için ağlanmaz diyorsunuz ama ben çok yoruldum artık hayatımda adam gibi bi adam olsun istedim sadece bundan öncekini unutana kadar canım çıktı öldüm öldüm dirildim hergün annem onu hiç sevmedi ama bunu çok seviyordu annem yanılamaz diye düşündüm bu sefer tamam dedim gene olmadı ben hiç mutlu olamayacak mıyım? yanlış olan ben miyim? daha 22 yaşındayım ama inanın çok yoruldum 4 aydır hayatıma aklıma kimse girmedi ama öteki şerefsiz için hergün üzülmekten bıkmıştım çünkü aynı sınıftaydık. bu başkadır diye düşündüm öyle empoze ettim kendime peki ben şimdi ne yapacağım?:2:Gayet farkinda olanlarin sadece erkek dogasi geregi ozur dilemek ince dusunmek gibi seyleri yoktur. Sanirim karakterleriniz cok ayri. Madem cok uzuluyorsunuz ayrilin gitsin. Onunla dogmadiniz ya.
biliyorum size çok saçma geliyor 10 gün için ağlanmaz diyorsunuz ama ben çok yoruldum artık hayatımda adam gibi bi adam olsun istedim sadece bundan öncekini unutana kadar canım çıktı öldüm öldüm dirildim hergün annem onu hiç sevmedi ama bunu çok seviyordu annem yanılamaz diye düşündüm bu sefer tamam dedim gene olmadı ben hiç mutlu olamayacak mıyım? yanlış olan ben miyim? daha 22 yaşındayım ama inanın çok yoruldum 4 aydır hayatıma aklıma kimse girmedi ama öteki şerefsiz için hergün üzülmekten bıkmıştım çünkü aynı sınıftaydık. bu başkadır diye düşündüm öyle empoze ettim kendime peki ben şimdi ne yapacağım?:2:
biliyorum size çok saçma geliyor 10 gün için ağlanmaz diyorsunuz ama ben çok yoruldum artık hayatımda adam gibi bi adam olsun istedim sadece bundan öncekini unutana kadar canım çıktı öldüm öldüm dirildim hergün annem onu hiç sevmedi ama bunu çok seviyordu annem yanılamaz diye düşündüm bu sefer tamam dedim gene olmadı ben hiç mutlu olamayacak mıyım? yanlış olan ben miyim? daha 22 yaşındayım ama inanın çok yoruldum 4 aydır hayatıma aklıma kimse girmedi ama öteki şerefsiz için hergün üzülmekten bıkmıştım çünkü aynı sınıftaydık. bu başkadır diye düşündüm öyle empoze ettim kendime peki ben şimdi ne yapacağım?:2:
haklısın ama o camerada konuştğumuz gecenn son anına kadar hiç birsorun yoktu bi anda saçmalamaya başladı ve toparlayamadı ama işin kötüsü özür bile dilemedi ağlayan ifadeler gönderdi falan. ona 2gün bişey yazmadım nldu diye merak etmedi hatasını kabullenmedi herşeyin bi anda alt üst olması canımı çok sıktıBir önceki konunu okudum simdi. Ayni kisiden bahsediyosan zaten dengesizin tekiymis. Seni kirmak istemem ama sana deger vermedigini apacik belli etmis. Kendini onun icin üzmeye degmez. Hemde daha iliskiniz 10 güncükmüs :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?