Beklediğim msj geldi ama....

Ya o ne istiyosa onu düşünsün benim demek istediğim kendini kısıtlama
İçinden bir şeyler yazmak geliyorsa yaz gelmiyorsa yazma ama onun için değil kendin için yap
Kafa karışıklığı ne yapacağını bilememe çok kötü bir durum zaten
Bende yorum yapan arkadaşlar gibi düşünüyorum
Kısa süreli bir ilişkide olmaması gereken tavırlar sergilenmiş
Sizin şuan çok mutlu olmanız gerekirdi
Fakat sen şimdiden hesaplar yapmaya başlamışsın
Gelecek de umut vadetmiyor bu yüzden ne yapılması gerektiği belli aslında

bu herif kendinden soğutmaya çalışıyo seni çoktan gözden çıkarmış belkide ayrılalım teklifini senden bekliyo yıpratma politikası uyguluyo kuş kadar aklıyla

kusura bakma çok sinirlendim

haklısın bitmeliydi bitti zaten gene canı yanan ben oldum daha 4 ay öncesine kadar ölümlerden dönmüştüm tekrardan birini sevmeyi kalbimin tekrar çarpması için Aallah a ne de çok yalvarmıştım. diğerinin annem hiç sevmemişti ama bunu çok seviyordu annem yanılmaz diye düşündüm beni mutlu eder sandım ama olmadı anı anını tutmadı sabrettim ama umursamazlığı vee hakaretleri haketmedim

Niye saklanacaksın, ayy başına bir şey mi geldi diye merak etsin diye mi?
Ben olsam nasıl bu kadar mutlu lan hiç takmıyor beni nasıl diye merak etsin isterdim.
Ondan da beter paylaşımlara devam eder, hayatı doya doya yaşarım.
Arkadaşlarımla geyik yapar duruma mutlu iletiler yazarım.

Çatlasın ne oluyor diye.
Dünya beyfendinin etrafında dönmüyor..

bu herif kendinden soğutmaya çalışıyo seni çoktan gözden çıkarmış belkide ayrılalım teklifini senden bekliyo yıpratma politikası uyguluyo kuş kadar aklıyla

kusura bakma çok sinirlendim
eğer olay bütünüyle böyle olsa bende aynı senin gibi düşünüyor olurdum ama konuşmaya başladığımızda gayet iyiydi bana öpücükler gönderiyodu aşkla bakıyodu şakalar yapıyodu bi sorun yoktu snra 5 dk içinde oldu nolduysa sonrada gurur yaptı kırdığını onarmadı

Yahu o paylaşımlara devam ediyor diyorsun senin için şöyle böyle demeye hakkı var mı?
Nikahlı kocanız olsa öleceksiniz şöyle böyle demesin diye demek.
Çok sinirleniyorum valla bir kişiliğiniz olsun, aşk uğruna şekilden şekile girmeyin.
Emin olun daha çok ilgi çekici olursunuz.

ee böyle bile olsa çok saçma anlamsız dengesiz bi tutum bu nasıl hala susup özür bekliyosun anlamıyorum seni gerekiyosa kavga et tartış ama her yaptığına susup oturma yani daha çoooooook üzülürsün bu şekilde

Yahu 10 günlük bi'ilişkide bu kadar umrunda olması bile çok saçma.
Adam bildiğin hayvan muamelesi yapıyo sana sen hala oraya girmeyim anlasın, böyle yapıyım anlasın modundasın.
Mutlu mesut hayatına devam et, ne ara ne sor.

Ona nasılsın vs diyerek sorun yok, çoktan unuttum demiş olmuşsun o da haliyle seni takmamaya devam ediyo.

Vaktini böyle insanlarla heba etme, tabii vaktini değerli görüyosan

Yahu 10 gün olmuş arkadaşım belliki sana göre biri değil anlamışsın sen de bırakıcaksın bu durumda. Farkında mısın bilmiyorum ama ilişkiler böyledir önce yabancı birini hayatına alır tanımaya çalışırsın e sen de görmüşsün sana göre fazla gevşek olmıcak şey yani abartmaya gerek yok.

tatlım demesı kolay bılıyorum ama elınden geldıgınce umursama bellı umursamaz bır karakter sen bırak zamana eger sevıyosa bu huyundan vazgecer baktın hala ses yok at kafandan cozum bu

Sizi sevseydi değer verseydi böyle davranmazdı.. Bu yüzden kendinizi daha çok üzmek yerine ayrılmanız en doğrusu.

Gayet farkinda olanlarin sadece erkek dogasi geregi ozur dilemek ince dusunmek gibi seyleri yoktur. Sanirim karakterleriniz cok ayri. Madem cok uzuluyorsunuz ayrilin gitsin. Onunla dogmadiniz ya.

Gayet farkinda olanlarin sadece erkek dogasi geregi ozur dilemek ince dusunmek gibi seyleri yoktur. Sanirim karakterleriniz cok ayri. Madem cok uzuluyorsunuz ayrilin gitsin. Onunla dogmadiniz ya.
biliyorum size çok saçma geliyor 10 gün için ağlanmaz diyorsunuz ama ben çok yoruldum artık hayatımda adam gibi bi adam olsun istedim sadece bundan öncekini unutana kadar canım çıktı öldüm öldüm dirildim hergün annem onu hiç sevmedi ama bunu çok seviyordu annem yanılamaz diye düşündüm bu sefer tamam dedim gene olmadı ben hiç mutlu olamayacak mıyım? yanlış olan ben miyim? daha 22 yaşındayım ama inanın çok yoruldum 4 aydır hayatıma aklıma kimse girmedi ama öteki şerefsiz için hergün üzülmekten bıkmıştım çünkü aynı sınıftaydık. bu başkadır diye düşündüm öyle empoze ettim kendime peki ben şimdi ne yapacağım?:2:

İleride güleceksin bu sözlerine :) Üzülme.
Her şey hayırlısı neyse o şekilde olacak.
boşuna üzüldüğünü göreceksin.

Daha cok gencsin sacmalamaaaa tabikide hayatina iyi birisi girecek. Belki o iyi insanin degerini bil diye hayatina boyle insanlar giriyor. Dogru insan olduguna inanmyorsan hic zaman harcama. Bir kizin evlilik yasi bence 26 27. Gul eglen gez ama birinin arkasindan uzulmek icin genc yastasin.

Bir önceki konunu okudum simdi. Ayni kisiden bahsediyosan zaten dengesizin tekiymis. Seni kirmak istemem ama sana deger vermedigini apacik belli etmis. Kendini onun icin üzmeye degmez. Hemde daha iliskiniz 10 güncükmüs :))

Son düzenleme:
Canim boyle insanlar icin bir sigara atacagin atese yazik, onlari atacagin posete yazik ya, ne uzuyosun kendini boyle insanlar icin Allahini seversen ya, o sende aliskanlik yapmis, butun aliskanliklar kotudur tatlim, vazgecmeye calis kendini tut bi ilk basta. Mesaj atma hattini degistir onun numarasini sil

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bir önceki konunu okudum simdi. Ayni kisiden bahsediyosan zaten dengesizin tekiymis. Seni kirmak istemem ama sana deger vermedigini apacik belli etmis. Kendini onun icin üzmeye degmez. Hemde daha iliskiniz 10 güncükmüs :))
haklısın ama o camerada konuştğumuz gecenn son anına kadar hiç birsorun yoktu bi anda saçmalamaya başladı ve toparlayamadı ama işin kötüsü özür bile dilemedi ağlayan ifadeler gönderdi falan. ona 2gün bişey yazmadım nldu diye merak etmedi hatasını kabullenmedi herşeyin bi anda alt üst olması canımı çok sıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…