- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi merve_aydin_92
-
10 gün için mi yapıyorsunuz bunlarıKişi önce kendi değerini bilmeli biz kendi değerimizi bilmiyorsak karşı tarafın değer vermesini nasıl bekleriz
hklsn nhrcm bncde çk abrtyr
bnc de çk abrtyor.
eyll ne gzl knşuyruz dimi
ayrl bncekonu shbi
ben burda üzülürken sizin dalgaya vurup gülmeniz çok daha üzücübnc de çk abrtyor.
eyll ne gzl knşuyruz dimi
ayrl bncekonu shbi
ben burda üzülürken sizin dalgaya vurup gülmeniz çok daha üzücü
ben burda üzülürken sizin dalgaya vurup gülmeniz çok daha üzücü
hklsn nhrcm bncde çk abrtyr
Yani insanlar senelerce süren evlilikleri bile bitirebiliyor yataklara düşmek okula gidememek neden :44:bir anlayamadığım 10 gün içerisinde daha ilk başları nasıl bu kadar çok hemen başlandı dalgaya verildi yazışma azaldı 2 gün geçti yazmayacak mısın falan denildi nasıl hızlı ilerlemişlereski msn yazışmaları eylülcüm hee mrb nbr aeo kib by
evet bencede 10 günde laçkalaşmış ilişkiadam belli rahat biri umrunda değil konu sahibi neden kendini yataklara düşürdü ki bu adam için anlamak güç ayrıl bence geçen zamana yazık
aynen yaaaok by aeo :80::80:
geçen gün erkek arkadaşım hem suçlu hem güçlü msj atmıyor diye yakınıyordum. bana argo geyikler yaptı karşımda sigara içmeye kalktı. umursamaz davrandı. hemde hiç bişey yokken.çok güzel konuşurken birden ayarsızlaştı. geri adım atmadı özür dilemedi. 2 gün msj atmadım hatasını anlasın diye oda atmdı. evet dün akşam bana msj attı
'yazmayacak msn?' dedi. bi selam bi nbr bile demedi. bende düşündüm 'nasılsın' yazdım.
'iyi sn' dedi. bende iyi dedim. ve başka hiç msj atmadı. ben dayanamdım 1 saat sonra napıyorsun dedim. 2 saat sonra yazdığı cvp şu:
'ytyrm'. bi sen napıyosun bile demedi. kç gündür neden konuşmuyosun bile demedi. suçunun farkında değil mi anlamadım gitti. ne yapmaya çalışıyor bu. sinirden kaç gündür okula bile gidemiyorum. günlerdir yatakyan çıkmıyorum. ne yapmalıyım anlam veremiyorum. dün çok sinirlendim. açıkça konuşcaktım sen beni kırdın üzdün neden böyle yapıyorsun diyecektim ama gene umursamaz davranırda beni tekrar üzerse diye korktum sustum. bana bir akıl verin ne olur?:2:
geçen gün erkek arkadaşım hem suçlu hem güçlü msj atmıyor diye yakınıyordum. bana argo geyikler yaptı karşımda sigara içmeye kalktı. umursamaz davrandı. hemde hiç bişey yokken.çok güzel konuşurken birden ayarsızlaştı. geri adım atmadı özür dilemedi. 2 gün msj atmadım hatasını anlasın diye oda atmdı. evet dün akşam bana msj attı
'yazmayacak msn?' dedi. bi selam bi nbr bile demedi. bende düşündüm 'nasılsın' yazdım.
'iyi sn' dedi. bende iyi dedim. ve başka hiç msj atmadı. ben dayanamdım 1 saat sonra napıyorsun dedim. 2 saat sonra yazdığı cvp şu:
'ytyrm'. bi sen napıyosun bile demedi. kç gündür neden konuşmuyosun bile demedi. suçunun farkında değil mi anlamadım gitti. ne yapmaya çalışıyor bu. sinirden kaç gündür okula bile gidemiyorum. günlerdir yatakyan çıkmıyorum. ne yapmalıyım anlam veremiyorum. dün çok sinirlendim. açıkça konuşcaktım sen beni kırdın üzdün neden böyle yapıyorsun diyecektim ama gene umursamaz davranırda beni tekrar üzerse diye korktum sustum. bana bir akıl verin ne olur?:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?