Beklediğim msj geldi ama....

hep dediğim bişi var

siz kendinize bunu laik görüyorsunuz. "ytyrm" mesajını.. 10günlük sevgili için yasa girmeyi laik görüyorsunuz
siz kendinize bunları laik görürseniz karşı taraftanda bunu görürsünüz

10güne böyleyseniz 1 ay geçirseniz neler yaparsınız kim bilir ayrıca yardım istemişsiniz defalarca konularınızda. herkes size böyle bir insanla olmaycağını söylemiş.. aklınızı başınıza alın.. kendinizden başka kimseyede değer vermeyin..
siz kendinizi nekadar çok sevip değer verirseniz karşı taraftanda bunları görürsünüz..

artık şu erkekleri hayatınızın merkezi yapmayıın.. kendinize annenize babanıza sevdiklerinize değer verin.. sizi hak etcek biri olunca gönlünüzn kapılarını açın

10 gün için mi yapıyorsunuz bunlarıKişi önce kendi değerini bilmeli biz kendi değerimizi bilmiyorsak karşı tarafın değer vermesini nasıl bekleriz

bence sevgiliniz sizi şuan çok ciddiye almıyor yada çok kızgın olduğu için hatanın kendinde olduğunu fark etmiyor.
Ayrılmak mı istiyor acaba diye geçti aklımdan :44: ondan ayrılın dedim

önceki konunuzda da söylemişsiniz zaten sanırım sevgilinizin genel ahlakı bu
umursamaz , vurdum duymaz ,hakaret eden bir tip...
Nasılsa o arar sorar diye mi düşünüyor acaba kendileri

canım fazla üsteleme derim ben sana bırak o mesaj atsın yine.

hklsn nhrcm bncde çk abrtyr

Yani insanlar senelerce süren evlilikleri bile bitirebiliyor yataklara düşmek okula gidememek neden :44:bir anlayamadığım 10 gün içerisinde daha ilk başları nasıl bu kadar çok hemen başlandı dalgaya verildi yazışma azaldı 2 gün geçti yazmayacak mısın falan denildi nasıl hızlı ilerlemişlereski msn yazışmaları eylülcüm hee mrb nbr aeo kib by

Son düzenleme:
Üzülecek hiiç bir şey yok.
Aptal saptal şaka yapan,mesaj yazarken harf eksilten ergenin teki.
Yataklara düşmek nedir kendine gel.
Şahsen mesaj yazarken harf eksilten birini ciddiye alamam,sen ise oturmuş üzülüyorsun.
10 günlük bir ilişki ve olgunlaşmamış biri.
Bunun için bile üzülürsen ilerde büyük fırtınalara nasıl göğüs gereceksin?

LG-P710 Tapatalk

evet bencede 10 günde laçkalaşmış ilişki adam belli rahat biri umrunda değil konu sahibi neden kendini yataklara düşürdü ki bu adam için anlamak güç ayrıl bence geçen zamana yazık

aynen yaaa ok by aeo :80::80:

Ok olayını unutmuşum eylül bak

Konu sahibi daha ilk başlarda böyleyse bir zaman sonra daha rahat biri olur karşında ne gerek var yıpratmaya gereksiz değerini bilecek saygılı adam akıllı biri çıkar karşına kendi değerini bil

bu ne canım yaa ne siniri ne yataktan çıkmaması boşver gitsin..o kaybeder...
sen konuşcan açıkça o da sana ok yazcak...daha kötü sinirleniceksin..
kafana takmana değmez..

Geçen gün ki konuna da aynı şeyi yazmıştım. Dengesizin teki def et gitsin.
Benim eşim yay burcu. Patavatsız olduğu anlar olur ama bunun burçla falan alakası yok o resmen saygısız ve terbiyesiz biri.
Bir de onun için oturup ağlamışsın. Hakaretlerini sindirdin ki bir de mesaj yazmışsın. Kendine saygın olsun biraz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Önce kendini sev, say lütfen. Çok mu şart illa bir erkek? Erkek arkadaş olsun yeterki çamurdan olsun?

Bu senin ki adam bile değil. Şimdi vazgeçmezsen çok üzüleceksin daha. Aklın yolu bir, iki açtığın konudaki tüm yorumları dikkatle oku ve senden deneyimli insanların tavsiyelerini dinle derim.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…