- Konu Sahibi merve_aydin_92
-
kendim msj atmadım onun msjına cevp yazdım özür dilicek sandım ama yanıldım üstelik trip yedim işteGeçen gün ki konuna da aynı şeyi yazmıştım. Dengesizin teki def et gitsin.
Benim eşim yay burcu. Patavatsız olduğu anlar olur ama bunun burçla falan alakası yok o resmen saygısız ve terbiyesiz biri.
Bir de onun için oturup ağlamışsın. Hakaretlerini sindirdin ki bir de mesaj yazmışsın. Kendine saygın olsun biraz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçen gün erkek arkadaşım hem suçlu hem güçlü msj atmıyor diye yakınıyordum. bana argo geyikler yaptı karşımda sigara içmeye kalktı. umursamaz davrandı. hemde hiç bişey yokken.çok güzel konuşurken birden ayarsızlaştı. geri adım atmadı özür dilemedi. 2 gün msj atmadım hatasını anlasın diye oda atmdı. evet dün akşam bana msj attı
'yazmayacak msn?' dedi. bi selam bi nbr bile demedi. bende düşündüm 'nasılsın' yazdım.
'iyi sn' dedi. bende iyi dedim. ve başka hiç msj atmadı. ben dayanamdım 1 saat sonra napıyorsun dedim. 2 saat sonra yazdığı cvp şu:
'ytyrm'. bi sen napıyosun bile demedi. kç gündür neden konuşmuyosun bile demedi. suçunun farkında değil mi anlamadım gitti. ne yapmaya çalışıyor bu. sinirden kaç gündür okula bile gidemiyorum. günlerdir yatakyan çıkmıyorum. ne yapmalıyım anlam veremiyorum. dün çok sinirlendim. açıkça konuşcaktım sen beni kırdın üzdün neden böyle yapıyorsun diyecektim ama gene umursamaz davranırda beni tekrar üzerse diye korktum sustum. bana bir akıl verin ne olur?:2:
kendim msj atmadım onun msjına cevp yazdım özür dilicek sandım ama yanıldım üstelik trip yedim işte
geçen gün erkek arkadaşım hem suçlu hem güçlü msj atmıyor diye yakınıyordum. bana argo geyikler yaptı karşımda sigara içmeye kalktı. umursamaz davrandı. hemde hiç bişey yokken.çok güzel konuşurken birden ayarsızlaştı. geri adım atmadı özür dilemedi. 2 gün msj atmadım hatasını anlasın diye oda atmdı. evet dün akşam bana msj attı
'yazmayacak msn?' dedi. bi selam bi nbr bile demedi. bende düşündüm 'nasılsın' yazdım.
'iyi sn' dedi. bende iyi dedim. ve başka hiç msj atmadı. ben dayanamdım 1 saat sonra napıyorsun dedim. 2 saat sonra yazdığı cvp şu:
'ytyrm'. bi sen napıyosun bile demedi. kç gündür neden konuşmuyosun bile demedi. suçunun farkında değil mi anlamadım gitti. ne yapmaya çalışıyor bu. sinirden kaç gündür okula bile gidemiyorum. günlerdir yatakyan çıkmıyorum. ne yapmalıyım anlam veremiyorum. dün çok sinirlendim. açıkça konuşcaktım sen beni kırdın üzdün neden böyle yapıyorsun diyecektim ama gene umursamaz davranırda beni tekrar üzerse diye korktum sustum. bana bir akıl verin ne olur?:2:
msjı ksa yznca dha mı büyk trp atms olysnz ?
Ee o bunu düşünemiyosa sen niye bunu sorun yapıyosun ki yakalanırsa kendi uğraşır:44:
Bence senin bu adamla devam etmen vakit kaybı.
Cicim aylarında olacağınıza daha şimdiden göstermiş karakterini.
Bana 2buçuk yıllık sevgilim "hayvanlar kapatamaz ki ahaha" diyecek burnundan getiririm.
Şakadan öte afedersin kaka olmuş sizin olay her seferinde.
Sal gitsin iplerini, hayvanlarla uğraşmaya devam etsin o
ona sonradan napıyosun msjını atma sebebim akabinde ona kırıldığımı belli etmek söylemekti ama o sen napıyosun bile demedi şuan onun bi tarafını kaldırdım dimi? peki bu olayo toparlamanın yani kendimi aklamanın onun kalkan trafını indirmenin bir yolu yok mu?"Ytyrm" diye mesaj atıyorsa direk ayrılın benceO ne ya sesli harfler parayla mı. Beni en irite eden şey bu sesli harf atma olayı. Vallahi o "ytyrm" şeyini okuyunca bile tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum. Bunu geçelim konunuza gelince, yerinizde olsam hiçbir şey yapmam. İşiniz yok onunla mı uğraşacaksınız bi de. Daha sesli harfleri kullanmıyor ergen gibi. Belki de ergendir bilemiyorum
evet yazmayacak msn lafına söylenecek söz çok ama kaybetme korkusu bu ya o anda öyle yazdım şimdi kendimi dipten çıkarmam lazım. o en sonki konusmamızdan sonra whatsappa girmedim twitterdada bişey yazmıyorum. bikaçgün saklanıp öyle ortaya çıkmak istiyorum. tabi o devam ediyo paylaşımlarına maaşallah. bilmiyorum doğru mu yapıyorum. dünkü msjı attı çünkü 2 gün hiç bi yaşam belirtisi vermemiştim şimdi ne yapmalıyım??:2:Yazmayacak mısın? gibi bir mesaja sen nasılsın yazarsan o da böyle umursamaz olur tabi.
Şu heriflere çok yüz veriyorsunuz.
Ben olsam cevap olarak '' Yazmam mı gerek? '' derim..
Hııııı ama o zaman kesin ayrılır yazmazsan yazma der değil mi?
Korku bu aman bitmesini istemiyorum, düzelmesini istiyorum..
Sevgiliyken özür dilemekten, gönül almaktan kaçan adamın koca olmuş halini
düşünmek istemiyorum
evet yazmayacak msn lafına söylenecek söz çok ama kaybetme korkusu bu ya o anda öyle yazdım şimdi kendimi dipten çıkarmam lazım. o en sonki konusmamızdan sonra whatsappa girmedim twitterdada bişey yazmıyorum. bikaçgün saklanıp öyle ortaya çıkmak istiyorum. tabi o devam ediyo paylaşımlarına maaşallah. bilmiyorum doğru mu yapıyorum. dünkü msjı attı çünkü 2 gün hiç bi yaşam belirtisi vermemiştim şimdi ne yapmalıyım??:2:
ne yapmam gerektiğini bende bilmiyorumki o yüzden sizlere danışıyorum kafam çok karışıkNiye bekliyosun niye saklanıyosun anlamadım belli ki bu tarz hareketler onun umurunda değil
Whatsappa niye girmiyosun o adam yüzünden kendini kısıtlamak doğru bir davranış mı sence ?
Ne yapmak istiyorsan düşün ve harekete geç kendine güven öyle saklanmakla olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?