Beklediğim msj geldi ama....

kendim msj atmadım onun msjına cevp yazdım özür dilicek sandım ama yanıldım üstelik trip yedim işte

iyi sn nedir ya hu? Bunu yazması bile def etmeye sebep. Adam yerine koyup düzgün cevap vermiyor bile. Kaç kurtar kendini

psikolojik karakter savaşınız başlamış
hadi hayırlı olsun
şunu söyleyebilirim ki
eğer sen kaybedersen bundan sonrada hepppp aynı gidece

Bu msjlarda takmiyomuş havası verme olayina bende çok sinir oluyorum..
Eşimle ayri sehrlerdeyiz şuan..Geçenbozuştuk..msj atmadm uzun süre..snra o atti..kısa cwp verdim(sözde tavır yapıyorm:)..anam adam bi daha msj atmadı:)..nasi sinir oluyorum..atsana atsana die..snra gece dayanamadm aradm..uyumuş bide:) vay bide uyuyosun he..nie aramiyosun ddm tek cvp gurur yapmayp sen arasaydn ddi..
Eşim bile olsa takılmadm mı sinir oluyorm..
Siz dayanıp msj atmamissinz ben olsam hayatta dayanamam o kdr süre tepki wermese..

kendim msj atmadım onun msjına cevp yazdım özür dilicek sandım ama yanıldım üstelik trip yedim işte

Ben de onu diyorum zaten. Hadi özür diler belki diye cevap yazdın -ki bence o bile çok ona- baktın ilgilenmiyor niye bir saat sonra napıyosun diye sordun?
Böyle birine parmaklarını yorup mesaj bile atmamak lazım.
Ne kadar karaktersiz biri olduğunu anladığını düşünmek istiyorum. Ne yazarsa yazsın iletişim bile kurma. Böyle biri gerçekten senin gözyaşına değiyor mu cevabını kendin ver.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baktı ki sen mesaj atmıyorsun bi dürttü seni, senin üstüne düşmeni bekeldi sende 1 saat sonra falan yazınca umursamaz tavırlarına devam etti. Bi süre hiç birşey yazma, eğer sana yazarsa sende bi kaç saat sonra gecikmeli mesaj at. Umursamaz ol bak nasıl tutuşacak.

Daha 10 günlük sevgilide böyle yataklara düşersen, vay haline be canım.
Ben de erkek olsam bu kadar güçsüz bir kadını sevmezdim .
Ona "ytyrm" şeklinde kısaltılmış yazarak trip derecesini daha çok arttırdığımı sanan bir karaktersiz olduğum halde bana cevap veren kıza ciddi bakmazdım.

Ya şu erkeklerin şu salak triplerini çekmeyin artık arkadaş. Hiç mi görmüyorsunuz ?
Şu sitede bile her gün açılan konulardan biraz ders almak lazım.
Adam bana ytyrm yazıcak aynı şunu söylerim ; s...tir git nereye yatıyorsan yat hadi yallah .
Acımam valla. Ama ben bunu öğrendim tabi bir de o var.
Sen de öğreneceksin güzelim maalesef.
Böyle 10 günlük ilişkiye bile bu kadar değer verip ağlarken, kaskatı biri yapacaklar seni en acımasızından.

umursamıyor gibi davranıyor ama umursuyor öyle olsaydı size ilk mesaj atan o olmazdı. ve simdide ilk mesajı kendisi attığı için daha cok gurur yapmıştır. yine o atsın bosverin

Aman umursaması da kendi egosundandır.
Benle niye ilgilenmedi bu kız ''diyedir.

arkadasa kesınlıkle katılıyorum..

"Ytyrm" diye mesaj atıyorsa direk ayrılın bence O ne ya sesli harfler parayla mı. Beni en irite eden şey bu sesli harf atma olayı. Vallahi o "ytyrm" şeyini okuyunca bile tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum. Bunu geçelim konunuza gelince, yerinizde olsam hiçbir şey yapmam. İşiniz yok onunla mı uğraşacaksınız bi de. Daha sesli harfleri kullanmıyor ergen gibi. Belki de ergendir bilemiyorum

ona sonradan napıyosun msjını atma sebebim akabinde ona kırıldığımı belli etmek söylemekti ama o sen napıyosun bile demedi şuan onun bi tarafını kaldırdım dimi? peki bu olayo toparlamanın yani kendimi aklamanın onun kalkan trafını indirmenin bir yolu yok mu?

Yazmayacak mısın? gibi bir mesaja sen nasılsın yazarsan o da böyle umursamaz olur tabi.
Şu heriflere çok yüz veriyorsunuz.
Ben olsam cevap olarak '' Yazmam mı gerek? '' derim..

Hııııı ama o zaman kesin ayrılır yazmazsan yazma der değil mi?
Korku bu aman bitmesini istemiyorum, düzelmesini istiyorum..

Sevgiliyken özür dilemekten, gönül almaktan kaçan adamın koca olmuş halini
düşünmek istemiyorum

evet yazmayacak msn lafına söylenecek söz çok ama kaybetme korkusu bu ya o anda öyle yazdım şimdi kendimi dipten çıkarmam lazım. o en sonki konusmamızdan sonra whatsappa girmedim twitterdada bişey yazmıyorum. bikaçgün saklanıp öyle ortaya çıkmak istiyorum. tabi o devam ediyo paylaşımlarına maaşallah. bilmiyorum doğru mu yapıyorum. dünkü msjı attı çünkü 2 gün hiç bi yaşam belirtisi vermemiştim şimdi ne yapmalıyım??:2:

Niye bekliyosun niye saklanıyosun anlamadım belli ki bu tarz hareketler onun umurunda değil
Whatsappa niye girmiyosun o adam yüzünden kendini kısıtlamak doğru bir davranış mı sence ?
Ne yapmak istiyorsan düşün ve harekete geç kendine güven öyle saklanmakla olmaz

ne yapmam gerektiğini bende bilmiyorumki o yüzden sizlere danışıyorum kafam çok karışık
şimdi sağa sola bişeyler yazıp kendimi göstrmk doğrumu ki sonrada demesin 2 gün konuşmadık hemen unuttu şöyle böyle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…