- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Neden pekiSiz garipsiniz
Çünkü yazmayacağna inandım vazgeçer sandım engel vs. onu önemsediğimi gösterir hiçbir anlamı yok ki benim içinNeden numarayı engellemedin?
Küfür sevmem ama bazılarını bazen yamultmak lazımYine morsever ve yine bir konusu :)
Gidip adama kafa göz dalsaydi mutlu mu olacaktın ? Böyle kavgalarda kan çıkar .. yapabileceği en güzel şey , şikayet etmek ..sanırım ona da gerek duymamış ..
Yalnız seni kışkırtmak gibi olmasın da :) hadi yer uzak gitmiyorsun ,onu anladım ..L.n arayıp niye sövmüyorsun :)))
Valla şurda açtığınız bir dünya konu var.. morsever'i anlatacak bir sıfat söyle deseler 'garip' derim. Eşin nasıl birisi bilemeyeceğim de gariplikte elinize kimse su dökemez gibi geliyor.Neden peki
Kötü olmayayım garip olayımValla şurda açtığınız bir dünya konu var.. morsever'i anlatacak bir sıfat söyle deseler 'garip' derim. Eşin nasıl birisi bilemeyeceğim de gariplikte elinize kimse su dökemez gibi geliyor.
Kendinizi böyle kandırmışsınız ama engellemek değer verildiğini değil, hiç de iplenmediğini gösterir karşıdaki kişiye. Hatta engellemediğiniz için cesaret almış olabilir. Ben eşinin yerinde olsam adamdan önce sana kızardım engellemediğin içinÇünkü yazmayacağna inandım vazgeçer sandım engel vs. onu önemsediğimi gösterir hiçbir anlamı yok ki benim için
Hala engellemedim ki kıskandırmak istemedim daha neler neden ağlayıp üzüleyim derdim buysa ellerinin titrediğini görünce gözlerim doldu sarılıp ağladımNormal değil en azından ara be adam karımdan uzak dur diye. Sen de niye üçüncü yazısını bekledin ki ikincide engelleseydin. Kıskandırmak şstemişsin ama olmamışzaten ne siye cevap verilir ki
Bırak ne düşünürse düşünsün çok mu önemli baktı engellemedin daha çok yüz buldu.Çünkü yazmayacağna inandım vazgeçer sandım engel vs. onu önemsediğimi gösterir hiçbir anlamı yok ki benim için
Eşin kıskanmıyo iste zorlama. Engelle geç ısrarla yazana bu yapılır.Hala engellemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?