Beklediğim tepkiyi vermedi sizce bu normal mi?

Daha önce benimde sevgilim sevdiğim insanlar oldu engellenince insan daha bir merak ediyor başka yollardan ulaşmaya çalışıyor yaşadım mantığıma göre hareket ettim

Eşimin yamultacağından emindim ama o kadarla kalmayabilirdi işte
Öyle düşünme ..kimi kimle düelloya gönderiyorsun ? Neden bu kadar anlam yüklüyorsun bu aramaya ? Engelle geç ! Değer mi esinin başını belaya sokmaya ? 15 yaşında macera arayan ergenler gibisin ..

hic esimi karistirmadan adamin hakkindan gelirdim..esime de sadece sonucu gunluk yasadigim seyleri anlatır gibi anlatirdim. o ofkeden deli olurdu evet ama illa esimi karistirmaya gerek yok.

olay ciksa daha mi iyi. savcisi var osu var busu var. numara engelleme diye bisi var. esinizin kavga cikartip basina bir is gelmesini mi istiyorsunuz

Kocan haklı , devam ederse o adam arayıp yazmaya, yApacaktır heralde eşiniz birşeyler.
Şuan da doğrusu olayı eşine anlatmandı , ve ardından engellemen. Yine yazarsa yine söyle , önlemini ona göre alır sanırım...

ben şunu anlamadım kim bu adam tanıdığın biri mi ?ne istiyor senden?
Kısmen tanıdığım biri malesef ki tanıdığım dönem o dha fazla ergendi görüşmeyi kesmiştim bende sanırım boşlukta kaldı beni aradı başka bir neden gelmiyor aklıma

Adam beni aramış sinirlenip ağlamışım bütün günüm huzursuz geçmiş ve tek derdim eşimi kıskandırmak mı
Açtığın konunun başlığına bak bi istersen. Eşinden tepki beklemişsin o da umursamamış sonra da o hınçla konu açmışsın. Mesaja sinirlensen ilk mesajdan sonra engellerdin ama senin derdin başka. Niyetin ne açık açık söyle ona göre akıl verelim

Biraz yumusak mı buldu tavrınızı,bu tip konularda genelde tavrım tarzım tekrar arama cüreti göstertecek derece de degildir,illa ki yapiskanlarda vardir ama önunuzde bir secenek daha varmis engelleme!
Hayır gayet sert bir dille uyardım ama bazıları gerçekten hiçbirşeyden anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…