- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Küfür kötü ya uygulama daha güzelhiç sahiplenici bi erkek davranışı değil başka adam olsa direkt arar bi güzel ağzına gelen söylerdi öbür sapığa
Dediğim gibi inanmadı evlendiğimi nasıl bir ispat beklediyse artık gereksizEşiniz medeni,ayrica evli bir kadına bu kadar ısrarlı sapıklık ta ayrı bir toto istiyor...ilginç...siz kendi işinizi kendiniz görün şikayet edin...
Daha önce benimde sevgilim sevdiğim insanlar oldu engellenince insan daha bir merak ediyor başka yollardan ulaşmaya çalışıyor yaşadım mantığıma göre hareket ettimKendinizi böyle kandırmışsınız ama engellemek değer verildiğini değil, hiç de iplenmediğini gösterir karşıdaki kişiye. Hatta engellemediğiniz için cesaret almış olabilir. Ben eşinin yerinde olsam adamdan önce sana kızardım engellemediğin için
Ya esin yamulursa ? Bunlar basit meseleler değil ..sen de ergen değilsin ..Küfür sevmem ama bazılarını bazen yamultmak lazım
Eşimin yamultacağından emindim ama o kadarla kalmayabilirdi işteYa esin yamulursa ? Bunlar basit meseleler değil ..sen de ergen değilsin ..
Siz bunu niye esinize dedinizki. Ben olsam adami engellerim ve konu kapanir. Bu kadar basit. Adam ne tepki verecek diye testmi ediyosunuz
Öyle düşünme ..kimi kimle düelloya gönderiyorsun ? Neden bu kadar anlam yüklüyorsun bu aramaya ? Engelle geç ! Değer mi esinin başını belaya sokmaya ? 15 yaşında macera arayan ergenler gibisin ..Eşimin yamultacağından emindim ama o kadarla kalmayabilirdi işte
Adam beni aramış sinirlenip ağlamışım bütün günüm huzursuz geçmiş ve tek derdim eşimi kıskandırmak mıAhah kocanı kıskandırmaya çalışmışsın ama işe yaramamış sanki
Kısmen tanıdığım biri malesef ki tanıdığım dönem o dha fazla ergendi görüşmeyi kesmiştim bende sanırım boşlukta kaldı beni aradı başka bir neden gelmiyor aklımaben şunu anlamadım kim bu adam tanıdığın biri mi ?ne istiyor senden?
Biraz yumusak mı buldu tavrınızı,bu tip konularda genelde tavrım tarzım tekrar arama cüreti göstertecek derece de degildir,illa ki yapiskanlarda vardir ama önunuzde bir secenek daha varmis engelleme!Dediğim gibi inanmadı evlendiğimi nasıl bir ispat beklediyse artık gereksiz
Çok şükür benim ne olduğumun net farkında güveni sonsuzŞahsen kocan olsam sana güvenmem. Pek normal gelmiyorsun bana.
Açtığın konunun başlığına bak bi istersen. Eşinden tepki beklemişsin o da umursamamış sonra da o hınçla konu açmışsın. Mesaja sinirlensen ilk mesajdan sonra engellerdin ama senin derdin başka. Niyetin ne açık açık söyle ona göre akıl verelimAdam beni aramış sinirlenip ağlamışım bütün günüm huzursuz geçmiş ve tek derdim eşimi kıskandırmak mı
Hayır gayet sert bir dille uyardım ama bazıları gerçekten hiçbirşeyden anlamıyorBiraz yumusak mı buldu tavrınızı,bu tip konularda genelde tavrım tarzım tekrar arama cüreti göstertecek derece de degildir,illa ki yapiskanlarda vardir ama önunuzde bir secenek daha varmis engelleme!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?