- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Adam medeni olgun saygılı.Geçenlerde konu açmıştım.Önceden görüştüğüm biri beni arayıp yazmıştı.Evli olduğumu belirtmiştim.Konu orada kapandı sandım ama bir hafta sonra yine yazdı.Sonra yine...Gerçekten çok sinirlendim.Eşime söyleyeceğimi belirtip gerçekten eşime söyledim.Ben seni biliyorum elin iti laftan anlamaz numaranı değiştiririz üzülme dedi.Ben o an sinirden ağlıyordum gün boyu huzursuzluğum devam etti.Eşim işten gelince ne olduğunu sordu.Beni aradı yazdı evli olduğumu söyledim inanmıyor sanırım dedim.Eşim hiç aramak gibi bir girişimde bulunmadı.Ama su içerken ellerinin titrediğini gördüm.Arasam ne değişecek dedi adam burada değil ki gidip yüzleşeyim dedi.Ben erkek olsam dünyanın öbür ucundada olsa gider ağzını burnunu kırardım sanırım bu kadar medeni olamazdım ben mi garibim bu adam mı garip?
Umursamayan adam gülüp geçer hiç sormaz moralinin bozuk olduğunu ve elinin titrediğini gördüm başka hiçbir niyetim yok ben erkek olsam tepkim bu olurdu onunkisi normal mi bunu sordum açık ve netAçtığın konunun başlığına bak bi istersen. Eşinden tepki beklemişsin o da umursamamış sonra da o hınçla konu açmışsın. Mesaja sinirlensen ilk mesajdan sonra engellerdin ama senin derdin başka. Niyetin ne açık açık söyle ona göre akıl verelim
Öyle görünüyor.Adam beni aramış sinirlenip ağlamışım bütün günüm huzursuz geçmiş ve tek derdim eşimi kıskandırmak mı
Eşimle olan ilişkim mutluluğum bozulsun istemiyorum en ufak bir soğukluğa sebep olur diye ağladım ben böyleyim sinirlenince tepkim ağlamak oluris geregi herkese numarami veririm. kac kiside numaram vardir kimbilir. hic degistirmem de hala ilk hattimi kullanıyorum.
bir sapik dadandi mi savciliga vercem diyorum ikinciye rahatsiz edemiyorlar.
sizin derdiniz adamin sizi rahatsiz etmemesi degil. aglamak vs gereksiz abarti tepki değil mi. dirayetli olup cevabını verin engelleyin olsun bitsin gitsin..daha da rahatsiz ederse savciliga basvurursunuz.
Eğer abartmasa kk'da konu açmak için bu kadar malzemesi olur mu??Öyle görünüyor.
Her konuyu bu kadar abartır mısınız, bunun için günün kötü geçmesi, ağlamalar falan?
Evet bence normal çünkü eşimi seviyorum gereksizin biri aramızı açar diye korktum sinirlendim ve ağladımÖyle görünüyor.
Her konuyu bu kadar abartır mısınız, bunun için günün kötü geçmesi, ağlamalar falan?
Tanıdığım ama uzakta biri hiç sanmıyorum ki gelip beni bulsun yaşadığım şehri bile bilmiyortanıdığın briiyse daha da sıkıntı çünkü yarın öbür gün karşınıza da çıkar bu adam,o zamanı bekliyor herhalde medeni (!)kocanız
Yazdığın mesajlardan onun dövülmesini beklediğin anlamı çıkıyor. Bu olaydan sıkılmadın dövülmesini istemedin yaniUmursamayan adam gülüp geçer hiç sormaz moralinin bozuk olduğunu ve elinin titrediğini gördüm başka hiçbir niyetim yok ben erkek olsam tepkim bu olurdu onunkisi normal mi bunu sordum açık ve net
Senelik kaç konu açmalıyım bir zahmet söyleyin o limiti aşmayayımda size ayıp olmasın yaEğer abartmasa kk'da konu açmak için bu kadar malzemesi olur mu??
Hayır gidip dövsün istedim küfür sevmem benYazdığın mesajlardan onun dövülmesini beklediğin anlamı çıkıyor. Bu olaydan sıkılmadın dövülmesini istemedin yani
Açmamış işte aranızı, şu an neden sevinmiyorsunuz da hâla dertlisiniz?Evet bence normal çünkü eşimi seviyorum gereksizin biri aramızı açar diye korktum sinirlendim ve ağladım
Adam beni aramış sinirlenip ağlamışım bütün günüm huzursuz geçmiş ve tek derdim eşimi kıskandırmak mı
Çünkü onu dövmeliydiAçmamış işte aranızı, şu an neden sevinmiyorsunuz da hâla dertlisiniz?
Konu kilit.Hayır gidip dövsün istedim küfür sevmem ben
Yaşadığım birşey yok bundan korksam eşime nasıl söylerim gidip onu yamultmalıydıİlk mesajinda engelled gecersin. Niye agliyorsunuz falan orayi anlamadim.
Ayrica esiniz cok asilmis, ve size ne kadar guveniyor.
Sen o adamla ne yasadinda hala ariyorsun, aranizda ne var diyip adam falan toplasa gitse arasa kufurler etse daha mi hos olacakti gozunuzde?
Niye dövmesini istedinHayır gidip dövsün istedim küfür sevmem ben
Bazen iyiki erkek olmamışım diyorum sicilim çok kötü olurdu onu bunu dövmektenKonu kilit.
Yaş 5.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?