Beklediğim tepkiyi vermedi sizce bu normal mi?

is geregi herkese numarami veririm. kac kiside numaram vardir kimbilir. hic degistirmem de hala ilk hattimi kullanıyorum.

bir sapik dadandi mi savciliga vercem diyorum ikinciye rahatsiz edemiyorlar.

sizin derdiniz adamin sizi rahatsiz etmemesi degil. aglamak vs gereksiz abarti tepki değil mi. dirayetli olup cevabını verin engelleyin olsun bitsin gitsin..daha da rahatsiz ederse savciliga basvurursunuz.

Adam medeni olgun saygılı.

Umursamayan adam gülüp geçer hiç sormaz moralinin bozuk olduğunu ve elinin titrediğini gördüm başka hiçbir niyetim yok ben erkek olsam tepkim bu olurdu onunkisi normal mi bunu sordum açık ve net

Eşimle olan ilişkim mutluluğum bozulsun istemiyorum en ufak bir soğukluğa sebep olur diye ağladım ben böyleyim sinirlenince tepkim ağlamak olur

tanıdığın briiyse daha da sıkıntı çünkü yarın öbür gün karşınıza da çıkar bu adam,o zamanı bekliyor herhalde medeni (!)kocanız

tanıdığın briiyse daha da sıkıntı çünkü yarın öbür gün karşınıza da çıkar bu adam,o zamanı bekliyor herhalde medeni (!)kocanız
Tanıdığım ama uzakta biri hiç sanmıyorum ki gelip beni bulsun yaşadığım şehri bile bilmiyor

Umursamayan adam gülüp geçer hiç sormaz moralinin bozuk olduğunu ve elinin titrediğini gördüm başka hiçbir niyetim yok ben erkek olsam tepkim bu olurdu onunkisi normal mi bunu sordum açık ve net
Yazdığın mesajlardan onun dövülmesini beklediğin anlamı çıkıyor. Bu olaydan sıkılmadın dövülmesini istemedin yani

Adam beni aramış sinirlenip ağlamışım bütün günüm huzursuz geçmiş ve tek derdim eşimi kıskandırmak mı

İlk mesajinda engelled gecersin. Niye agliyorsunuz falan orayi anlamadim.
Ayrica esiniz cok asilmis, ve size ne kadar guveniyor.
Sen o adamla ne yasadinda hala ariyorsun, aranizda ne var diyip adam falan toplasa gitse arasa kufurler etse daha mi hos olacakti gozunuzde?

Adamin biri ust uste bikac kez mesaj atti diye butun gun aglayan bir kadin (neden engellemiyor orasi muamma hadi ilkinde engellemedin 2. de neden engellemiyorsun de 3. Mesaj gelebiliyor)

Ve bunu umursamayan, muhtemelen icinden, amaaan iyi ki bir adam mesaj atti diyen bir koca.

Cok tatli bir ciftsiniz :)

Biraz gaz ver de gitsin picaklasin adami cunku morsever olmak bunu gerektirir

Yaşadığım birşey yok bundan korksam eşime nasıl söylerim gidip onu yamultmalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…