Beklediğim tepkiyi vermedi sizce bu normal mi?

Tam bilemiyorum ama sanki eşin biraz garip gibi bence eşin mantiğiyla hareket eden bi adam ve senin karsilik vermedigini bildigi icin kiskanmaya gerek duymuyor uğraşip buyutmek yerine kisa yolu tercih ediyor

Uzuntuden gece gozume uyku girmedi. Tamam ozaman bugun rahat uyuyabiliriz

Bu kadar rahat bir koca ilginc ama bu surekli sikayetci oldugunuz kocs gidip adamin agzini burnunu dagitsa hosunuzami gidecekti inanin cok merak ettim sizi hangisi mutlu ederdi

Ben eşime söylemezdim böyle bir durumu. Kendim çözerdim... gereksiz tatsızlıklar bunlar evlilikte bence. Eşinin çok da bilmesine gerek yokmuş , engellesen tamammış zaten.

Ki konuşup evli olduğumu bile söylemezdim ben olsam. Hadi numarayı bilmeden açtım , tanıyınca direk suratına kapatırdım. -eğer gerçekten konuşmak istemiyorsam(????)

Birincisi bir erkek sizi rahatsız ediyor ise (evli olduğunuz halde) ona laf anlatmak yerine önce eşinize bildirip ( aranızda sır kalmaması adına) daha sonra da engellemeliydiniz. Eşinizden fevri ve hatta psikopatca davranmasını umup, böyle yapmayınca da durumu garipsemek kusura bakmayın da sizin garipliğiniz olsa gerek.
Belli ki eşiniz olgun bir adam.
Daha ne istiyorsunuz ben hala anlamadım.

Adam size ne yazıyor mesajda ?
Bide eşinize söylediğinizi öğrenince tepkisi ne oldu ?
Rahatsız ettiği takdirde suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…